Seapics från fredagens händelse!

2009-06-30 14:50:19 zaNDra
» Kommentarer(0) «


 
 

Helgen som varit!!

2009-06-30 09:26:07 zaNDra
» Kommentarer(2) «


I fredags åkte vi ut på sjön och grillade.. ja & fia va tvungna att åka in mot land när solen hade gått ner men resten av packet stannade kvar över natten!!
Lördagen va de jobb för min del fram till tre, efter de blev de ett par soltimmar på gräsmattan innan de va dags att göra iordning sig inför 25*2 års fest ute i skalunda=) riktigt mysigt!! synd bara att man inte kunde festa till eftersom de väntades jobb på söndagmorgon=/ Körde in fia & elin till stan vid 11tiden.. tog en sväng in till sjökanten och hälsade på resten av packet som stannnade över natt i båten.. ha, dom hade kört båten så nära strandkanten dom kunnat för att gå in på sjökanten och röjja loss.. och de gjorde dom ju minst sagt.. men kul såg dom ut att ha=)
Efter jobbet på söndagen så blev de mest slapp.. va tvungen att återhämta en del eftersläntande sovtimmar!!
Och igår tog ja & 9 andra räkfantaster oss till hotellet och käkade räkfrossa=) MUMMA!! Skulle egentligen bara traskat hem direkt efter men tog istället svängen förbi beltin & tog några drinkar=)

Idag är min näst sista dag innan semestern=) Dock inte så kul att ja svalutar med två heldagars pass 8-7 =/ men snart kan ja sova ut hur länge ja vill=)

Nu väntas de jobb om 15 min så bäst ja snabbar på!! Bilder kommer ikväll!! Ha de fiint me er!! pusss♥

F.R.E.D.A.G

2009-06-26 09:46:35 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Ska strax åka till jobbet en sväng.. mamma va precis här och hämtade kitan!! Ikäll ska vi prova om flytvästen funkar=) Va något stor men hon trillar nog inte ur den eallafall.. bra att ha något att växa i också!!

Så klockan 17 bär de av mot sjön.. grillning och mys vid solnedgången!! Kan nog inte få en bättre fredagskväll!!
Hoppas ni får de fiint.. PUSS♥


Jag ♥ Ledighet

2009-06-25 17:34:37 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Vaknade på de mysigaste sätt man kna vakna imorse♥ Efter de kom mamma och fixade frukost och packade fikakorgen.. sen åkte ja, lillebror & mamma ner till bobacken och myste på berget.. Nikita badade för första gången=) Hon tyckte inte alls att de va läskigt, snarare tvärtom=)
Så denna lediga dag har ja spenderat ute i solen!!!
Blev bjuden på donken av mamma till lunch och nu så kommer ja precis från läckögrillen, där fick de bli en noisette milkshake med anne & voffsingarna!! Den va verkligen huuur god som helst.. så de va inte sista gången ja stannade till där för en milkshake i sommar!! Prova vettja!!

Imorgon blir de en sväng ut på sjön med vännerna.. så nu har de förberetts med säkerheten.. Min flicka ska juh inte va sämre hon.. För så här läcker kommer hon va i båten i sommar =)


Louis vuitton inspirerad hundflytväst!

SOOOL=)

2009-06-24 13:06:26 zaNDra
» Kommentarer(4) «


De här underbara vädret gör att man inte vill sitta innne och uggla framför datorn.. så dom senaste dagarna har spenderats i solen efter jobbet=) Får ta och fixa min rosa minidator snart så ja kan ta me den ut till solen!!
Just nu sitter ja vid datorn i lunchrummet med en iskall cola=) slutar vid 15 och då bär de av ut till skalunda för solning, mys me nikita=) och sen ska ja även tvätta bilen så de går tillbaka till sin normala färg.. SVART!!

Vill även säga grattiiis till MIA på födelsedagen=) Hoppas du får en toppendag!!

Och grattis till jossan & sötaste TILDE för att ni fått lämna sjukhuset!!
  pusss på er♥

Midsommar & helgen..

2009-06-21 07:35:13 zaNDra
» Kommentarer(5) «



Midsommar blev nästan som tänkt, vädret va dock inte på på våran sida=/ men vi va inte ledsnare för de.. Träffades vid 17 tiden ute i trässberg där de bjöds på välkomstdrink.. sen blev de matlagning, lek och jordubbsätande=) En riktig lyckad kväll!!
Igår va de jobb och bakismat.. Mcdonalds till lunch och pizza till kvällsmat=) Avslutade kvällen med en film hos Martin!!
Nu har ja & Kitan precis vart ute en sväng och ja ska strax ta biken till jobbet!! Hoppas att solen lyser när ja slutar så man kan få sitta lite på gräsmattan & mysa i eftermiddag!!
Ha de fint me er!! PUSS♥

 



 

MIDSOMMAR!!

2009-06-19 08:09:14 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Idag är de midsommar och jag är uppe med tuppen.. Hade inte vart de om de inte va för jobbet=/ som tur är så slipper ja stänga, får faktiskt kila hem redan vid 2=)
Igår blev de räkfrossa på esplanaden, som ja längtat!! Va sjukt länge sen ja åt räkor, ett par veckor innan ja åkte till thailand rättare sagt, så detta va riktigt efterlängtat och sååå gott=)
Idag väntas de midsommarfest ute i trässberg.. Färskpotatis & massa annat smått och gott.. Lekar.. Och förhoppningsvis så är solen framme hela tiden så vi kan sitta ute på terassen och mysa hela kvällen!!

Trevlig midsommar på er allihop!!! KRAAAM♥


uppe i varv..

2009-06-18 15:59:16 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Idag har de vart jobb fram till kl:15..Något halvslut i kroppen efter en hektisk dag på jobbet.. Man kan nästan tro att folk handlar för sista gången!! Så efter att ja slutade smet ja in på lunchrummet och åt glass,jordgubbar & grädde=) En bra avslutning på min arbetsdag!!
Nu ska ja bara fixa iordning lite här "hemma" innan kitan kommer in till stan, då blir de en sväng bort till hagagatan för lite uppvisning=) Ikväll blir de handling inför imorgon, kanske någon film och någon liter jordgubbar till också=P

Ha de gootttt!! KRAAM♥


zaNDra agerar provdocka inför morgondagen * Gårdagens fynd * Nikita♥

trööökit....

2009-06-17 22:47:33 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Usch... hade verkligen skrvit ett riktigt långt inlägg strax innan ja drog till jobbet i eftermiddags.. men de kom tydligen inte me=/ nu orkar ja verkligen inte skriva något så de får komma imorgon istället..

Måste bara säga till kusin MIMMI om du läser detta så får du gå in på nelly.se för nu har mina svarta gladiatorsandaler kommit in.. kostar 349:- men köper du cosmopolitan så får du en rabattcheck på 100:- Skynda fynda vettja=)

GoNatt me er!! zandra & kitan♥


Lunchrast..

2009-06-16 14:58:40 zaNDra
» Kommentarer(0) «


"Hemma" på lunchrasten och äter lite god blandning som mamma rört ihop=).. Känns rätt bra att åka ifrån jobbet en timma mitt på dagen.. käns inte som att jobbdagen blir lika lång då även fast man tillbringar hela 10 timmar där=/
Ikväll blir de förhoppningsvis film-mys och maassaa godis på esplanaden!! Ha de fiint me er.. KRAAM♥


090616

2009-06-16 09:18:30 zaNDra
» Kommentarer(1) «


sovmorgon men ja ligger ändå kvar i sängen föör länge=/ när ska man bli pigg på morgonen egentligen? ja vill va de nu eallafall!!
Idag blir de massa småfix under dagen, ringa och boka veterinär, Um, adressändring och boka in mig på fest den 27/6.. Har helt missat att anmäla mig men tur att ja kom på de på sista dagen då=)
Idag blir de även jobb till 19 sen kommer min liiiillla sötnos hit!!♥ LÖWE

sLIIIITEN..

2009-06-15 18:12:08 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Underbart de är när klockan visar 7.36 och ja börjar 7.40 men ligger fortfarande kvar i sängen!! Sånt gillar vi, eller inte.. Måste nog va de värsta sättet att vakna på.. fort upp som fan, stressa i kläderna oCh ta sig fort til jobbet och bara vänta på den härliga eftersvettning som väntar en.. Tack sängen för att du va så underbart go att sova i men de här är inte de snällaste sättet att vakna på.. Känns nästan som att hela dagen blir förstörd bara för de..
Fast idag har de väl gått någorlunda lindrigt till, åkte direkt "hem" och satte mig ute på balkongen och stensomnade, vaknade av att bror kom hem 2 timmar senare!!
Nu sitter ja och mosar framför dumburken.. såå sugen på att beställa ett par saker men eftersom att ja befinner mig mellan två, tre eller snarare fyra adresser så känns de lite halvosäkert vart ja ska skicka dom.. kanske bäst att Vänta tills ja bara har en eller två adresser=)
Fick eallafall hem mina überläckra rosa heels från nelly plus tllhörande klädesplagg.. så läckert såå=)

Nu blir de till att storma kylskåpet och skafferiet.. magen suktar efter sötsaker!! Hörs då!! KÖSSS♥


I helgen va de
myyys med sötaste
 "trässbergs"
 kissemissarna.. ♥♥♥

Söndag=)

2009-06-14 17:43:24 zaNDra
» Kommentarer(0) «


En helg som inte kunde blivit bättre håller på att ta slut.. men än är den inte slut.. Ikväll väntas de grillparty ute i skalunda med familjen.. Ska fira bror lite extra för att han slutat skolan!!
*I fredags blev de en spontankväll på repslagaregatan hos kusin.. Vaknade egentligen med världens huvudvärk men efter några alvedon så va även ja på att ta några glas vin.. Slutade som de brukade när vi är hemma hos kusin.. Musik på högsta nivå och dans på "dansgolvet" =) Superkul verkligen! Tog även en sväng bort till hotellet!!
*Lördagen tillbringades för de mesta i sängen/soffan, tog först tag i de hela vid 19tiden.. köpte lite grillmat och tog mig bort till martin.. Fick även bästaste efterrätten där.. Jordgubbar, grädde & sooocker=) MUMMA!!
*Idag ringde klockan redan vid 7, tog vårt lilla pick & pack och körde mot jönköping & IKEA=) Där blev de en del shoppat, dock inget till mig men ja fick en hel del inspiration till mitt lilla krypin som snart ska inredas=) Längtar!!!
Nu sitter ja & älsklingen framför datorn och suktar bland alla heta internetplagggs.. Får nog bli några hemleveranser i veckan.. Skor, örhänge & Tischa är de som de suktas efter just nu!!

Fredagens bravader.. (kryckor inblandade, ha)
  
 
Min älskling behöver eallafall inte frysa i onödan=P
 
Älsklingen ligger & myser i mitt knä=)

Torsdag är de juh idag!!

2009-06-11 18:01:40 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Idag vaknade vi så sent som halv 12=/ nästan lite halvångest över att vi sov så länge.. Fast vi va juh dock uppe ganska sent eftersom lillebrors studenthäng kom och hälsade på vid halv 2 tiden=)
Idag har vi eallafall gjort lite nytta.. Åkte till rådagatan och städade ur den helt så nu kan ja nästan släppa den delen, ska bara flytta en del av soffan imorgon!! Sen har vi även myst ute på gräset och tvättat ett par tvättar varav 2 par skor, Hoppas dom blir vita & rena!!
Nu ska ja strax rensa bland mina kläder, känner att ja inte har någon ordning alls där.. Köpte även lite kläder när ja va i trollhättan i tisdags med anne.. Ett par halvslitna jeans & sjal från GT, ett par harembyxor från HM.. Idag har ja även klickat hem midosmmaroutfiten=) Har inte den blekaste aning vad ja ska göra på midsommar men outfiten är nu spikad om den passar förstås=)

Ikväll blir de kanske mys framför en film och tidig säng.. för imorgon väntar party med flikkorna!! Ha de fiint me er!! pusss♥

Studentdagen!!

2009-06-10 14:22:00 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Vaknade vi 8 tiden imorse av att huset var fullt av studenter som redan börjat sippra på sin bärs.. Tog våran dagliga promenad runt huset och gick och la oss i den varma sängen igen.. hade bara tänkt vila någon timme till men vaknade inte upp förenst vid 11 tiden.. Tog en långdusch och fixade iordning frillan.. Börjara sakta men säkert vänja mig vid att ja faktiskt inte är mörkhårig längre snarar åt de blonda hållet.. De trodde ja aldrig om mig men man måste juh prova=)

Snart kommer mamma & pappa.. då ska vi åka bort och hämta finfina bilen som lillebror ska få åka med efter alla rundor runt torget hem till skalunda och tjocka släkten!!
Så nu måste jag nog börja fixa iordning resten av utseendet innan klockan blir allt för mycke.. För kl:16 väntar utspring för lillebror!!
Gratttiiis lillebror till studenten♥

Nicke & Nathalie..

090609

2009-06-09 07:27:36 zaNDra
» Kommentarer(5) «


Sitter lite halvvaken i köket och ska strax ta biken mot jobbet.. Då får kitan gå en trappa upp och sova vidare hos lillebror..
Har inte riktigt bestämt mig för om de blir trollhättan eller inte efter jobbet.. får känna på de lite under dagen!
Som sagt jobb till 15 idag då.. Hoppas ni får en fiin dag ute i solen=) KRAAM♥


Ja i nya frilan...

Måndag & ja är nyfrissad!!

2009-06-08 19:28:02 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Igår blev de slapp i soffan nästan hela dagen, va faktiskt lite bakiis efter lördagens bravader!! Fast ändå inte så farligt efter alla mina resor fram & tillbaka, ha=)
Åkte hem till skalunda & grillade på kvällen.. Knökade in daniel, nicke och nathalie i min lilla bil.. Men de gick faktiskt=) Något trångt och med någon nackspärr idag kanske=/ ha!!
Ja & kitan gick och la oss vid 11 tiden och vaknade två minuter innan klockan skulle ringa, såå skönt att va utvilad!! Vi gick upp och tog en frukost och en morgonpromenad runt huset!! Sen fick hon fortsätta sova uppe hos lillebror medans ja åkte till jobbet!! Efter de blev de en sväng till HAIRDESIGN & Anneli.. Fixade utväxten, klippte lugg och köpte ett värmeskydd till håret, riktigt sweet=)
Nu blir de snart McDonalds-häng och efter de väntar sängen.. Funderar över en tripp till trollhättan imorgon efter jobbet.. Saknar att ha fina naglar!! KÖSS♥

Löördag och ikvalll blir de la fiesta!!

2009-06-06 12:26:15 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Igår blev de pastagratäng med kebab på venezia, första gången ja va där faktiskt.. De va anne som tipsa om den underbart goda gratängen!! Värt att testa!! Satt där ett tag och bara tjöta massa skit, kolla när polisen tog in lite bilar på kontroll utanför, ha.. Efteråt åkte vi till fia och drack något glas vin.. Natten blev rätt sömnlös, Kitan va på riktigt lekhumör vid 1 & 3 tretiden, sen vid 6 så va de dax för en promenad och vid 7 ringde klockan för jobb.. Så ja är inte i de piggaste laget precis!! Men är ändå riktigt taggad inför kvallen.. Då blir de fest hemma hos pia=) Hoppas ni får en grym lördag!! KÖSS♥


Freedag kvalllen ...

2009-06-05 20:02:41 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Sitter och pysslar lite i huset.. väntar på att nanne ska sluta jobbet.. Då blir de kvallsmat på donken eller i kina, inget bestämt ännu!! Sen väntar förmodligen en braig film med stooor godispåse plus liten nikita i knät=)
Jobbet gick finfint idag, fortare än vanligt faktiskt.. Kan va att ja va i fiket nästan hela dagen.. Har juh inte vart där på riktigt sen innan jag åkte till thailand och de är juh över 2 månader sen!! Som ja längtat tillbaka till fiket, kassan kan verkligen kvitta!! Nee nu kurrar magen.. Ha en fiin fredgaskvalll.. LOVE♥

GodMorning!!

2009-06-05 08:10:13 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Usch.. är inte utvilad för fem öre.. hade behövt minst 4 timmars sömn till=/ Flytten igår va jobbiagre än jag hade tänkt mig, plus att den tog ett X antal mer timmar än jag hade räknat med!!
Men nu är de nästan klart, bara min stoora soffa kvar som vi måste ta med kran ut genom fönstret igen!! Och städningen=/ Ska väl försöka göra de sista nu till helgen så vi kan lämna nycklarna i början på nästa vecka!! Skönt att kunna släppa den delen.. Och ta sikte på den nya istället.. För tillfället så har ja bombarderat "huset" med alla mina saker=) de va en del, ha!!
Nu väntar jobb till 19 ikväll=/ efter de blir de mys på soffan med nikita och förmodligen en tidig sömn eftersom jobbet kallar imorgon bitti igen!!
Hoppa ni får en mysig fredag.. PUSSS♥

Tack Pappa, Mamma & Nicke för hjälpen med flytten!!!

Otursvecka eller bara allmänt klantig? =/

2009-06-04 11:34:50 zaNDra
» Kommentarer(2) «


På bara två dygn så har ja gått in i en kökslucka så ja fick ett sår och en bula i huvudet, gjort en solklar miss genom att gå rätt in i ett träd.. precis sådär som inte ska/kan hända egentligen.. Blev till och med en smäll som hördes rätt högt (anne är vittne) och en rejäl bula plus huvudvärk=/ Trodde att detta va veckans sista MISS men hee.. Igår när ja höll på att flytta massa lådor mellan lägenheten och källarförrådet så trilla ja rätt rejält i trappan=/ Fullt påpackad tänker ja, -Hm.. Tänk så skulle man trilla nu när ja bär på allt de här.. Va händer inte två sekunder senare om inte precis de ja tänkte.. Så nu sitter ja här på stolen lite halvt, världens blåmärke på rumpan och en ond högerarm.. Ja får väl va glad att ja inte bröt något!! Så resten av veckan ska ja verkligen försöka ta de lugnt.. Otur eller allmänt klantig?!

Idag blir de flytt för hela slanten.. Ska försöka hinna med lite brännboll i örthagsparken med söta vänner, fika hos en annan god vän och mys på soffan framför mina inspelade tvprogram som ja missat pga att vi inte har någon tv!!
Hoppas ni får en fin dag!! KRAAAM♥


090602

2009-06-02 13:20:46 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Sitter i huset som ja gjort dom senaste dagarna här nu.. På bättringsväg men ändå inte helt ok.. fast ja åker förmodligen till jobbet imorgon!! Mamma va precis här och lunchade, till efterrätt bjöds de på jordgubbar & grädde.. MUMMA=)
Ska fixa lite med lägenheten ikväll, fram till dess blir de nog bara slapp.. kanske ska träffa anne en sväng också!! Men först får de bli lite vila på soffan.. pusss♥


090601

2009-06-01 21:17:40 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Idag är de första juni.. vilket innebär SOMMAR!! Vädret har varit helt underbart, Sol och värme hela dagen!!
Fast ja ligger fortfarande i sjuksängen=/ Blir hemma imorgon också!! För att va på den säkra sidan så att febern och förkylningen försvinner någon gång!!
Gick ner vid huskanten och kollade på karnevalen.. sista året som lillebror gick me.. Försökte få ett kort på honom men av alla dom ja tog på han klass så lyckades ja inte få med han på ett enda=/

Nu blir de Jordgubbsmys framför en film.. Sen vila och hoppas på att va bättre till morgondagen!!
Hoppas ni haft en bra dag!! KRAAM♥