parthey..

2008-11-29 17:53:03 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Är strax klar.. så ska dra till fia för lite fest=) Va ska ni göra?? More updates imorn.. kösss♥

Lördag & (Hel)Ledig helg!! sweet=)

2008-11-29 09:38:45 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Hade ställt klockan på 9 för att inte sova bort hela dagen nu när ja äntligen är ledig.. men vaknade ändå halv 9 så de va rätt skönt att slippa vakna till väckarklockan!!
Ska strax göra iordning mig och dra fram på stan en sväng.. måste till Åhlens och köpa ny mascara sen kolla HM om jackan råkat komma in igen!! måste ha den.. anne skulle kolla om den fanns i karlstad åt mig mig också.. HOPPAS!!

Blev en hel del shoppat i torsdags efter jobbet också=) Hittade en übersöt lila kjol på GT, en skiitsnygg skinnjacka på HM, kanske något kallt nu men den ska nog komma till användning!! Sen fick de bli lite småsaker som ja bara va tvungen att ha.. och lite julklappar till mamma.. Va på kundkväll på Rörstrand, 30% på allt, perfekt till julen!!

Pratade me tobbe senare på kvällen.. han måste juh bara för snäll elle.. när han skulle åka hem från stan så råkade han åka förbi en tant när hon precis trilla på cykeln.. så han va snabbt ute och kolla så att allt gick bra med henne! Men eftersom att hon hade brutit armen så fick han slänga in cykeln och tanten för att bege sig till akuten.. Där satt han med henne (i 2 timmar) tills hon va gipsad och klar!! Tänk så vore alla såå snälla & söta!! Dagens Ros till dig vännen!!

Måste juh bara tillägga att jag äntligen fått tag i klänningen från HM.. hade nästan gett upp hoppet efter att försökt klicka hem den i nästan en månad.. Men så i fredags morse innan jobbet så gick ja in för att kolla om dom hade jackan som jag nu är ute efter på nätet.. så fanns klänningen igen & i min stl.. sweet.. så nästa vecka är du min=)

Nästa nätshop får bli det grymma linnet som finns på nelly.. kanske redan eftermiddag om jag har lite tid över.. Ne nu måste ja skynda mig ska strax träffa mamma!! Ha en bra dag.. pusss♥


I love 26!!

2008-11-26 11:14:12 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Idag är de löning=) så nu på morgonen har ja betalt alla räkningar=/ inte lika kul.. men eftersom vi fick en julbonus med den här lönen så innebär ju de lite Eshopping.. Så nu på morgonen så har ja klickat hem ett par bamboo örhängen och ett armband från cocoo.se.. Nu får de bli lite fix & trix innan jobbet kallar.. fick börja 3 timmar tidigare idag så ska strax vara där!! Hoppas ni får en bra dag.. pusss

  
Bamboo & peace&love=)

JulBonus!!! Sååå sweet=)

2008-11-25 21:39:54 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Idag har de vart en riktig bra dag.. Jobbade bara till 15.. sen åkte ja bara hem & slappa... och tog en prom i snön=) träffade vännen på vägen.. och lillebror som va ute och sladdade me sommardäcken..
På jobbet va de hur mycke som hellst att göra=/ De märks verkligen när folk får lön.. och på tal om de så fick ja mitt lönebesked idag=) och vi fick JULBONUS!!!sweeet.. kunde inte kommit mer lägligt.. Ja som är såå shoppingsugen!! TACK ANDERS!!! you made my day & month!!
Ne nu är snart reklamen slut och dax för DHW.. Va ska ni göra imorgon då? Själv ska ja fram på stan och kolla vad hon har att erbjuda!! Sleep well.. pusss♥

Mysdag me kort arbetsdag & fika=)

2008-11-24 20:19:05 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Shohoo.. Idag har ja inte gjort så mycke.. jobbade bara 10-15, rätt skönt faktiskt.. fast dom ringde ju ioförsig och väckte mig vid 7 och ville att ja skulle börja tidigare... men kände att ja behövde sova ett par timmar till!!
Sen blev de mysfika på Larsson:s.. var annars?!! =) My favorite!! Med Kusin & Anne.. fast anne kom efter vi hade ätit upp den goda kladdkakan.. hon hade precis dragit ut en tand så ingen fika för hennes del.. stakkare.. Måste gjort dritont!!!
Nu sitter ja hemma och myser me massa värmeljus och lite kvällsmat.. Har fått DILLE på julskinka, såå gott.. men är något tidigt ute.. är juh en hel månad kvar!! But i love it!!!     

   
 

pusss♥

Lite uppdatering från julfesten..

2008-11-23 18:22:25 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Glömde ju helt av att skriva hur besviken ja va för att de fina luciatåget inte kom i år som vi hade på våran julfest förra året.. De va juh därför ja gick på julfesten=) haha.. sweet..
För kolla här hur söta dom va...

           

Idag har de vart jobb nästan hela dagen.. slutade nu vid 17.30. skulle egentligen åkt ut till skalunda & myst men så blev de inte.. va ska ja nu äta?!!
Ahja igår va vi på 20års fest hos tobbe.. mycke skojj, tur att han inte har några närliggande grannar!! haha.. Han blev nog något förvånad när han öppnade vårat paket som fia hade slagit in typ 10 gånger=) Hoppas du blev nöjd och att de passar herrn!!

Hade visst tagit en hel del kort igår.. närmare bestämt 101st.. bra jobbat!! Här kommer några av dom..

      
Fest & mys med dom söta vovvarna.. Lite Dj.. & Paketöppning...

Ne nu får de bli en sväng till affären för magen kurrar=/ Ha de så mysigt.. pusss

Just nu är de jobb sen blir de hem för fix inför kvällen!!

2008-11-22 11:01:39 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Varje jobblördag vaknar jag och tänker -usch såå trött, vill inte jobba idag känner bara att allt kommer bli så stressigt!! och nästa gång jag får sova ut är inte förenst nästa lördag.. kul.. ja som är såå morgonpigg!!
Menmen får väl se framemot kvällen istället.. och att ja jobbar me carolina gör juh faktiskt saken mycke bättre, har faktiskt riktigt kul ihop♥.. Efter jobbet ska ja hem och duscha & grejja sen kommer mamma för att hjälpa mig me håret=) och till kvällen så blir de fest för tobbe.. Men ikväll ska ja faktiskt försöka hålla mig någorlunda nykter.. eh juh en rätt seg dag imorn med jobb 10,30-17,30!!
Ne nu är rasten snart slut så back to work.. pusss

Usch så segt..

2008-11-21 19:35:58 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Klockan är hlalv 8 och jag har fortfarande icakläderna på.. är så seg efter att ha vart där sen 8.30 imorse=/ sen bara tanken på att man ska dit till 7.30 imorgon gör mig såå seg.. Så ikväll får de bli en lugn kväll.. pizza & lite tvkoll.. Sen kanske vi ska fram till stan vid 9 tiden va visst någon snowboard tävling där=)
Va ska ni göra ikväll då? och resten av helgen?
Ha en mysig kväll då för de ska ja försöka ha=) pusss


Snart sovdax för min del..

2008-11-20 20:36:28 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Usch vilken seg dag de har vart idag=/ kännt mig som en zombie hela dagen.. så ikväll får jag nog krama kudden tidigt, speciellt om ja ska orka morondagens jobb!! Har eallafall vart lite nyttig idag.. Ute och promenerat med bästa vännen=)
Fixat födelsedagspresent, lunchat ute, hälsat på kusin och kollat in hennes nya brills=) Du passa skiitbra i dom!! Sen fick ja en present idag också=) en ny mus till min dator.. den andra hade ballat ur totalt!! skitsnygg är den också.. lyser i mörkret och dagsljuset, sweet!! Ne nu får de bli några skumtomtar innan nattmössan ska på.. Sov gott me er!! pusss

     

Gratismode.se

2008-11-20 16:15:13 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Gör som alla andra, va smarta nu inför julen och fixa gratis klappar genom gratismode.se
Gå in på länken nedan och registrera dig GRATIS.. Vem blir inte glad av att brevbäraren kommer med massa gratis presentkort och lämnar i brevlådan?!! Så skynda och tryck på länken och registrera dig NU!!

http://www.gratismode.se/?c=13896


GodMorgon!!

2008-11-20 10:40:05 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Hade tänkt sova tills ja vaknade idag, gör juh aldrig de utan ställer alltid kl på senast 9.30.. Eftersom man jobbar så mycke så vill man ju inte sova bort hela dagen! Men igår eller inatt rättare sagt så blev de ju något sent så därför skulle jag ta mig en lååång sovmorgon idag.. men hee då ringde vännen min vid 10 & väckte mig=) kanske va lika bra ändå!! Så nu sitter jag i soffan och dricker min goda smoothie=) Provade ICA:s nya variant.. en stor påse med 4 portionspåsar i.. Skulle va med smak av Jordgubb & Banan, men a kallar dom de med smak av banan om de bara va två små skivor banan i varje påse så fine.. Men med min lilla "extra touch" så blev den superB!!
Strax kommer Anne förbi och hämtar mig, då blir de promenad och sedan presentköp!!


Hoppas ni får en sköön dag!! pusss♥

Testing.. testing..

2008-11-20 01:18:21 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Hm.. sitter och försöker komma fram till hur man får sig en snygg desgin.. det verkar lätt.. öh, neej.. menmen nu har jag nog fattat hur man ändrar bilden högst upp.. blev juh inte alls så som ja ville ha de men nu vet ja eallafall hur man gör!! Så får nog fortsätta imorgon för klockan har visst hunnit bli massor.. usch.. ahja!!  Sov gott me er!! pusss♥

Man känner sig nästan lite VIP.. haha=)

2008-11-19 12:27:04 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Älskar att man kan få känna sig lite VIP ibland eller a en gång eallafall.. haha.. På sidan chique.se mailar dom en om de varor man är intresserad av.. tex, för någon månad sen hittade ja några Übersöta trosor från friis på deras hemsida.. men dom var tyvärr slutsålda och skulle förmodligen inte få in mer sådana =( Men imorse när ja läste mailen så hade chique skickat att dom skulle få in trosorna igen och att dom mailar mig strax innan dom lägger upp dom så att ja har chans att klicka hem dom =) Så VIP, så sweet=) Ett bra julklappstips till mig själv!!

      
                            FRIISBRIEFS

Ne nu ska ja strax sätta igång mina 5 tvättar sen får de bli lite kvällsjobb.. Ha de fiint me er!! pusss♥

Min Nyårsklänning??

2008-11-18 22:35:32 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Skulle bli något glad om den här damp ner i brevlådan eller låg under granen.. för känner på mejj att den skulle sitta som smäck på mejj på nyår.. haha=) Finns att köpa hos ASOS!!

     

De är väl bara att vänta & se va tomten har hittat på då!!


tandvärk & ont i fötterna.. =/

2008-11-18 22:20:16 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Usch.. har såånn tandvärk och mina fötter ömmar som aldrig förr.. fick jobba över 25 min idag också.. så de blev en lång dag.. 10-21.. så missa början av DHW.. men eftersom ja anade detta innan ja åkte imorse så spelade ja in de=) ha, smart ja va där!! så ska strax kolla på de!!

Men måste ju bara berätta vilken klant ja va imorse.. stressad som vanligt, bara 5 minuter kvar innan ja va tvungen att gå iväg till jobbet så kom ja på att fixa iordning en matlåda från de som pelle lagade igår.. Ris & kyckling med någon kall dip som han tillverkat själv med olja som bas.. "dipen" låg i en bunke för sig så skulle hälla över den i en lite skål.. tar tag i bunken och vips så slant den och ALLT hamna på golvet.. och de blev juh inte en liten pöl bara utan de sa bara splaash.. ja lovar att de skvätte över hela köket!! golv, väggar, gardiner. aa hela köket va nerspillt me massa olja, kul... lätt att få upp, öhh NEEJ!! och bara 5 minuter kvar innan ja va tvungen att springa iväg till jobbet.. ahja ja skyndade mig, tog de värsta, tog på mig kläderna och gick ut mot cykeln.. Storm & regn.. då va de bara till att gå upp och hämta stövlarna & paraplyt och ta en promenad till jobbet.. men paraplyet kunde ja lika gärna skippat för de stod ju som en strut rätt upp bara.. snyggt!! jaja.. kom faktiskt bara 5 minuter för sent till jobbet så ja tycker ändå att ja va rätt snabb!!! men ingen bra start på min dag alltså.. Hoppas eran va bättre!!?

                                                                                 

Ne nu ska ja kolla på DHW, hoppas de är bra=) Sov gott me er.. pusss

Något seg i kroppen..

2008-11-17 21:50:03 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Är något seg i kroppen.. känns nästan som mågon pucklat på mejj, rejält också!! Glömde ju visa den söta toppen ja fick med mig hem efter den goda fikan på Larsson:s me kusinen!!
Kände att den skulle passa bra med ett enkelt svart linne under & till mina beiga chinos!!
Ne nu ska ja kolla lite tv med ett glas cola=) sen får de nog bli sängen, i nårgorlunda tid eallafall för jobbar heela dagen imorgon!! Så hade de såå fiint me er.. pusss♥

              
Cola & "jätte" hallongrotta             Frida =)                Min söta topp från Gina.

Måndag, ny vecka & nya tag!!

2008-11-17 12:13:46 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Tjohoo. nu är de måndag igen.. börjar återhämta mig från lördagens bravader.. shiit, att flikkan aldrig lär sig!! jaja tur att man har så underbara vänner eallafall!! utan er vet man aldrig i vilket dike ja skulle tillbringat natten.. haha, ne inte riktigt så men nästan!! ahja gårdagen va ju ganska sovandes om man säger så, åkte ut till skaluda för att bli ompysslad & få i mig massa god mat.. i love it!!
Idag fyller vännen min år.. GRATTTIS hoppas du får en grym dag.. sitter och funderar på va du ska få för kul i paketet som kommer på lördag=)
jaja, nu får de bli lite städ sen lite lunch innan jobbet kallar kl:14.. Hoppas ni får en grym dag och att veckan startar bra för er=) pusss♥

BAKIS.. =/

2008-11-16 18:55:34 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Usch.. att va bakis är juh inte de roligaste precis=/ men att man hade kul dagen innan höjer väl upp de ändå.. fast så dåligt som ja mått idag så önskar ja att ja vart nykter igår istället!! menmen man mår väl som man förtjänar!!
Som sagt igår va de julfest me jobbet.. förfestade lite i personalrummet sen kom "prippen" och hämtade oss 91 st me buss och körde ut oss till mellby bygdegård!! Blev något besviken när de inte va julmat=( istället fick vi italiensk buffé.. jaja annars va de en helt ok kväll!!

Therese                                   Sara
      
Världens sötaste Ica flikkor som gjorde de värt att följa me=)

Idag har ja legat och sovit nästan hela dagen.. gick väl upp vid 3 tiden, usch har nog aldrig sovit så länge!! Sen efter de så har ja inte gjort många knop... just nu är ja ute i skalunda och blir ompysslad av mamma!!
Ha de så fiint me er.. för nu ska ja inta soffan! pusss♥

Julfest me jobbet..

2008-11-15 16:44:15 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Nu va man klar.. dags för julfest.. John kommer snart hit och hämtar mejj, så blir de förfest på jobbet sen drar vi vidare till mellby bygdegård.. Kommer nog bli riktigt skojj=) see ya tomorrow!! pusss♥

Fredag & äntligen helg!!!

2008-11-14 21:55:41 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Finns det något bättre än när fredagen närmar sig och när det är ens lediga helg.. a jo de finns de säkert!! men just nu så känns de bara såå skönt.. jobbade bara till 14 idag sen blev de en mcflurry me vännen min.. efter de storshopping åt mammi på ica.. usch, fredag, ica = massa folk.. menmen kände att ja ville hjälpa henne idag för hon skulle ju komma till mig på kvällen eftersom pappa va iväg & bowlade me jobbet!! Så nu har vi haft en riktig myskväll ja & mamma.. Åt räkor och nu har vi kollat på idol och proppat i oss massa godis=) sweet.. så nu känner man sig så där jobbigt tjockismätt men ändå på ett gött sätt.. haha!!
Imorgon blir de förmodligen en sväng på stan me kusinen och sen kommer anne till mig och hjälper mig me håret för imorgon är de juh julfest me ica, kommer nog bli grymt kul, nästan så ja längtar=)

Mitt första julbord imorgon alltså.. när äter ni ert första?                                                     puss

ja måste juh ha allvarliga problem..

2008-11-13 21:07:44 zaNDra
» Kommentarer(0) «


hm.. ja kan juh bara inte gå på stan utan att shoppa något.. åkte in strax efter 5 bara för att byta kjolen som ja köpte i tisdags.. självklart hittade ja en snygg topp till den och en grå halsduk.. Är nog min 5 halsduk som ja köper på bara två månader.. allvarligt, behövde ja verkligen en till?? -den va juh grå, och precis den ja letat efter... ungefär så har ja tänkt om dom andra 4.. ahja nu ska de va den sista för i år eallafall!! LOVAR!!
sen blev de en tripp till systemet, de behövde ja juh inte egentligen för har en hel del hemma i hyllan, men kan juh va bra att ha.. fast kanske inte helt nödvändigt.. speciellt inte nu när kontot protesterar mot mejj!!

Ne nu får de bli en goood smoothie=) see ya!! pusss

Äntligen tog ja tag i de..

2008-11-13 16:33:37 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Har sagt hela veckan att ja ska ta tag i städningen hemma i lägenheten.. men lat som man är så tar man ju aldrig tag i de, hittar alltid någon ursäkt.. ja ska bara kolla en grejj på datorn, ja ska bara... men idag efter jobbet så kände ja att ja va tvungen.. så har städat i nästan 4 timmar nu=/ inte alls kul men de blev faktiskt riktigt rent också!!!

Så nu ska ja ta en fika sen blir de fram till stan för att byta kjolen ja köpte i tisdags!!!
Va ska ni göra ikväll då? själv funderar ja på en låååång promenad.. är ju faktiskt regntfritt idag=)
pusss på er♥

Lugn men ingen höjdar dag direkt..

2008-11-11 20:27:21 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Halllå på er.. idag har ja jobbat dag till 3 bara, riktigt skönt.. va inställd på att åka till trollhättan direkt efter jobbet för att kolla om min klänning fanns där. Men så blev de inte=/ Så de fick bli en fika på stan istället.. på Larsson:s IGEN=) love it!!
sen kunde ja juh bara inte hålla mig ifrån gina, och självklart bara för att ja inte har några pengar så hittar man alltid något.. så den söta kjolen fick allt följa med hem=).. Åt kvällsmat i huset me familjen♥ också.. så nu får de bli lite popcorn & cola till desperate som börjar snart!! Ha de så mysigt, för de ska ja ha i mina dunisar!! pusss!!

     
Larsson:s goda fik=)           Kjolen från gina!!

Skrapade för övrigt min femhundraälfte trisslott till kvällsmaten.. men inte f•n vann ja något idag heller=/

Måndag & ny vecka!!

2008-11-10 22:13:26 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Idag har ja haft en riktig mysig dag.. jobbade ett minipass 10-15.. riktigt skönt faktiskt!! Sen blev de fika på Larssons med Frida & Anne.. Syndade idag med coca cola & kladdkaka=) MUMS.. Sen drog ja & Anne till HM i sista sekund för att inhandla årets andra julklapp, känner mig något duktig!!

           
Anne & Frida♥                       Me..                              MUMS♥

Är de någon som känner för att dra till sthlm till helgen så har ja 3 biljetter ute på blocket (tur & retur)..

Hahah.. räckte visst inte med en fika på larssons för mejj & anne så vi åkte hem till mejj och fixade med biljetterna på blocket.. sen fick de bli kladdkaka och cola igen.. hm.. inte så bra kanske.. men sååå gott=) me like a lot!!!

Klickade hem denna snygga väska från chique.se  Något nöjd ja är nu=)
 

Sweeet dreams babes!! ♥

Något stressad helg men mycket trevlig!!

2008-11-09 23:09:02 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Kom till jobbet i fredags och fick reda på att hon hade fixat så ja fick sluta 17.30 istället för 19.. TACK!! Kanske hjälper att ta ut sin aggression här på bloggen!! Så de va bara snabbt hem och fixa iordning sig för 13års kalaset!! Tog med en av mina friis väskor och gav till henne, va ju knappt använd men känner att ja inte kommer använda den så mycke mer så lika bra att hon fick den så att den kommer till användning!! Sen drog ja vidare till Bea på jobbet, där satt anne & co och småfestade lite för att senare dra vidare till John på jobbet.. Där träffade ja min kusinkusin x (mina kusiners kusin, fast inte längre då dom skillt sig så därav mitt x) mycke trevlig kille, studerar nu längst upp i landet så man ser honom inte så mycke längre=/
Sen fick de bli ett till stopp hemma hos fi@, stannade till hemma hos mig innan och hämtade vinflaskan blev så sugen när alla andra satt och festade så tog mejj ett glas eller två=) Hemma hos henne va de full rulle.. Massa onyktra men glada personer.. sweet.. Så bara under fredagen så hann ja me att jobba 8.30-17.30, ett kalas och 3 "fester" haha.. men kul hade vi de eallafall!!

Lördagen va de jobb fram till 15 sen blev de en fika i huset me mamma, pappa & P MYSIGT.. Sen va de bara till att åka hem igen för att fixa iordning mejj för kvällen fest.. Louise på jobbet fyllde år så de va hon som stod för kalaset=) Mycket trevligt!! Fast skippade utgången så gick hem istället, eller a fick faktiskt skjuts hem fast ja bara hade ca 300 M att gå.. Tur att man har så snälla vänner som hör av sig när dom är ute och fördriver tiden i bilen!! Fast fick reda på idag att vissa av dom som ja va me under kvällen hade sin spekulationer bara för att ja inte följde me ut och för att ja hoppade in i en bil där en kille körde.. SHIIIT.. ska man inte få ha vänner av de andra könet längre utan att folk tror saker.. Blir såå trött på de!!! Ahja tro va ni vill och koka ihop er någon smaskig historia som ni sedan kan gotta er i med någon annan om ni nu mår bättre av de.. För ja är ändå sååå lycklig och trivs såå bra med mitt liv som de är nu.. helt perfekt helt enkelt även fast ja sitter på ica & trökar men de är juh ett jobb eallafal, och de ska man nog va glad att man har i dagens läge!!

Söndagen började med en mysig fika hos farmor & farfar.. sedan blev de onyttigt frossande på Mc Donalds.. Sen fick de bli en mysdag ute i skalunda me bossen, såå söt är du=)
Sen kom PAPPA hem så då firade vi honom med god mat och någon liten present.. Mamma hade fixat världens godaste glass till efteråt också, Min favorit!! Efter de så lockade mamma håret på mejj, blev riktigt häftigt faktiskt, så kanske får bli den frisyren på julfesten som ja ska på nu på lördag!!!



Ne nu är ja alldeles för trött så nu får de bli till att krama kudden och ta på mejj dunisarna=) Så sov så gott me er!! puss♥

Ibland blir man bara såå trött på allt...

2008-11-06 21:06:55 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Här ställer man upp på allt.. Jobbar extra så att man knappt orkar stå på benen när man kommer hem.. Känns som att dagen består av att man vaknar förTIDIGT går till jobbet.. jobbar hela dagen.. Kommer hem SENT på kvällen äter sin kvällsmat och kanske kollar på något sunkigt program på tv om man ens orkar de, innan man går in i sin skönhetssömn för att senare inta nästa dag som imprincip ser exakt likadan ut.. Allt för att ställa upp för alla andra!! Och va fan får man för de.. Absolut ingenting.. Senast ja ställde upp för ICA som ja kommer på just nu är förra helgen EXTRA både hela lördagen och söndagen, plus att ja började flera timmar tidigare både i måndags och idag.. Tycker att eftersom ja ställt upp så mycke för dom bara den senaste veckan att ja kunde fått ledigt ett par timmar på eftermiddagen imorgon (för att gå på min lilla kusins födelsedagskalas) men HEEE inte de.. de finns ingen som kan jobba då.. alla är upptagna, BULLLSHIIT.. Tack för att ja blir påmind.. Nästa gång ni ringer & väcker mejj.. förvänta er inte att ja ska svara!!!

Säger bara som min underbara vän sa til mejj förut:
Gör det du känner för inte vad andra känner för...   Kanske mitt nya motto!!!

Ne nu får de bli lite onyttigt i soffan framför tv:n.. Hoppas ni får en underbar kväll!!   ♥kissesANDhugs

Gårdagen SHOPPING=) sweet!!

2008-11-06 20:32:27 zaNDra
» Kommentarer(0) «




      Shoppa finfiina saker!!     
Gårdagens Outfit       Halsduk & Linne /HM          Väska med nitar & Linne /GT

                                            ♥KissesANDhugs♥


Arrggg.....

2008-11-05 15:37:30 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Vaknade kl: 8 imorse av att klockan ringde! Dags att tvätta=/ va såå trött så gick bara ner till källaren och stoppade i tvätten och gick upp och la mig igen!!
Sen fick de bli en låång dusch, mysigt!! Tog bilen fram till stan vid ett tiden, haha, något lat.. men de va juh faktiskt rätt kallt ute!! Gjorde något ja absolut inte får göra, men som är såå lätt.. och va gör man inte när man hittar något sweet på stan.. jo man för över pengar &köper de=) så kom hem med två linnen, en party väska och en halsduk!! Lägger ut bilder senare.. Sen skulle ja skicka efter den klänningen som finns med på min månadens VILL HA lista för såg att den fanns ute på nätet nu igen i min stl och allt!! men seg som ja är så väntade ja en halvtimma och vips så va den slut.. så klantigt gjort av mig=( ne nu får de bli en snabblunch för börjar jobba strax.. Måste sätta upp mig på mer tider så ja klarar julen!! Ha de fiint så länge.. pusspusss!!!

Vad blir de för färg?

2008-11-04 22:02:09 zaNDra
» Kommentarer(0) «


När nästa löning kommer in på kontot blir de ändring på både hår, ögon & naglar!! Ögonen ska få en mörkbrun ton och naglarna ska bli något längre med fransk manikyr!! Men vad de ska bli med mitt hår har ja inte bestämt än, kan verkligen inte bestämma om de ska bli brunare eller nyansen ljusare.. Trivs juh i mörkt hår men nu när ja inte färgat de sen februari så har de blivit något ljusare och därför något lättare om ja vill lägga i lite ljusa slingor så att ja får en ljusare ton på de! Så kanske lika bra ja testar en ljusare ton nu när ja ändå inte är såå mörk.. Tungt problem=/


Månadens VILL HA!!

2008-11-04 19:28:09 zaNDra
» Kommentarer(0) «


VILL HA NU.. bara plånboken som inte vill desamma=/
Skor-Asos, Väska-Chique, Mockasin-Ellos, Linne-Asos,
Örhängen-Cocoo, Klänning-HM

Vill ha nu!! Men plånboken vill tydligen inte de=/

Första inlägget.. eller ett försök till första inlägg eallafall!!

2008-11-04 18:38:14 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Första inlägget.. måste ju se hur man tar sig fram i den här djungeln först.. Skapade denna blogg i April men har inte fått tummen ur förenst nu.. kände helt enkelt att nu va de dax för mig att skaffa en blogg där man kan läsa om mig & mitt kuliga liv=) haha.. ne men ett sätt att fördriva tiden tills man kommer på vad man ska göra här i livet eallfall!!