Söndag, SOL men såå förkyld =/

2009-05-31 13:52:41 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Igår satt vi nere vid campingen, tog ett glas vin, några spelade minigolf.. Och bara hade de gott=) Självklart va sötnosen med bland vimlet.. Lika snäll som vanligt, låg hon & sussade som en ängel i mitt knä.. Nästan hela kvällen eallafall!! Kan bero på att hon låg och "lapade" sol under hela dagen ute i skalunda, ha =)
Körde ut henne till trässberg imorse och drog vidare till jobbet.. Kände mig helt tung i huvudet av min förkylning.. Tycker att den ska gå över nu.. Men de verkar nästan som att den förvärras hela tiden bara=/ Usch.. Vill va förkyldfri NU!!
Vila för min del blir de eallafall nu och resten av denna fiina soldag!!

Gratttiiis VÄRLDENS bästa Mamma på MORS DAG!!

Sötaste pappa & mamma på Farfars 90 års kalas!! (maj09)

NIKITA!!

2009-05-29 16:48:20 zaNDra
» Kommentarer(5) «



Något försenad bild men internetet cp:a sig igår.. men idag gick de finfin=)

Sitter i huset och väntar.. Snart blir de kinamat och efter de ska ja hämta sötnosen på "dagis" (Tobbes lillsyrra mikaela).. Jobbade bara till 12 idag, efter de blev de någon timmes solning på balkongen och två timmars sömn på soffan.. Hur avslutas de på bästa sätt om inte med en shoppingrunda på stan.. Man får passa på när man skaffat hundvakt!!
Kvällen är fortfarande oplanerad men chips & dip är juh aldrig fel=)
Ha de gott.. KRAAAM♥

090528

2009-05-28 11:48:28 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Hade juh fixat finfina bilden på Nikita som skulle in här men Internetet segar som faaan.. Så bilden kommer senare!!

Idag fyller min sötnos 10 Veckor.. Hon har växt massor på bara en vecka.. Nu vågar man nästa börja ta i henna på riktigt.. och så busar hon mycke mer=) Riktigt mysigt.. Fast kanske inte lika mysigt när hon väckte mig vid 5 imorse och ville busa.. Då va inte ja på bästaste bushumör precis!! Men vem kan motstå hennes ögon?!!

Nu sitter vi i huset och väntar på att mamma ska komma & luncha med oss.. Efter de ska vi bort till lägenheten en sväng.. Ikväll blir de förmodligen en sväng bort till Rörstrand för lite shopping.. Vill ha lite nya ljuslyktor!!
Älskar torsdagar och att va ledig.. Känns som att ja skulle kunna va ledig för alltid.. Hemmafru kanske vore något för mig=)

Ne nu får vi fixa fram maten innan mamma kommer.. See ya!! PUSS♥

Huset 090527

2009-05-27 13:23:54 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Sitter i "huset" och myser med Nikita.. Mamma va nyss här och lunchade med oss!!
Igår va ja helledig.. Mamma också.. Så vi byggde en liten hage till sötnosen som hon kunde leka i medans vi satt i trädgården och fikade=) Efter de gick ja fram till stan en sväng och träffade jossan & anne.. Kollade i lite affärer, blev en del shoppat.. (visar senare) Sen hann vi även med en fika på Söderströms!! Träffade Kina där..Sjukt egentligen att de va 4 år sen som man sågs "på riktigt" visst har ja sett henne ett fåtal gånger på ica under dom åren men ändå.. Att tiden går så fort är juh nästan lite hemskt!!
På kvällen gick ja, mamma & pappa en iten prom, mellanlandade vid Birgers för en bägare med två smarriga kulor=) Efter de stoppade ja till vid AllVideo och hyrde en film och köpte med lite smågodis.. Gott!!

Nu sitter vi mest och inväntar jobbet klockan 16, strax innan de kommer lillebror som ska va lite barnvakt=) Thanks!!

Syns & Hörs.. KÖSSS♥

Lördag=)

2009-05-23 10:11:54 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Nu har de inte blivit mycket bloggande dom senaste två dagarna!! Hämtade juh söötaste Nikita i onsdags kväll efter jobbet.,. Busade hela kvällen.. Inte ett knyst efter mamma eller syskonen, Stolt!! =) Nu är hon hemma hos Tobias och leker.. Efter jobbet blir de kalas för mormor ute i torpet.. Men kvällen är fortfarande oplanerad.. Så får se vad som händer..
Nu kallar jobbet igen.. Ha de fiint!! PUSS♥


090520

2009-05-20 13:00:20 zaNDra
» Kommentarer(5) «


Sitter framför datorn och tråkar.. ska strax snålåka med pelle till jobbet.. Slutar förhoppningsvis kl.20 istället för 21.30.. Tack Angelina!! Ikväll blir de övernattning i huset med finfint sovsällskap.. närmare bestämt NIKITA!! Kan inte hålla mig längre, vill bara ha henne nuu.. så de får bli ett tidigare hemkomstdatum för min sweetie=)
Så imorgon & fredag blir de heldag med massa lek och bus.. och ett försök till en superB uppfostran!!

Pusss♥

i REALLY love that i got mail=)

2009-05-19 16:41:24 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Idag va de bara jobb till 14.. riktigt skönt och sluta så tidigt!
Åkte till ROMA med pelle och tog en kycklingtallrik, mumma!!
Nu kommer de strax någon och hälsar på oss, efter de blir de film och godismys!!

Dagens outfit!!

Nu va de bestämmt då..

2009-05-18 22:21:53 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Snart får ja hem min lilla sessa.. Och nu är namnet bestämt.. En NIKITA får de bli=)
Längtar såå efter dig!
!!

Nikita och hennes bror♥

Usch är inte alls på blogghumör... M3N...

2009-05-15 23:38:37 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Usch är inte alls på blogghumör... Eller något humör över huvud taget.. Alldeles för mycket blandade känslor och alldeles för mycke tankar som flyger runt i huvudet!!
Sitter och tittar på massa gamla kort som ja hittade från "skalunda datorn" och hittade bland annat detta kort.. kan bara inte sluta skratta.. Haha.. Vi är juh bara för läckra=P

Jossan, ja, kusin & Carro =)

Hittade även en hel del kort på underbaraste bossen.. Du är verkligen mitt allt.. Kan inte fatta att ja kunde gå och bli allergisk mot dig när ja flytta in till stan.. Hade ja vetat de så hade ja aldrig flyttat ifrån dig.. Och bara tanken på att ja kanske aldrig mer kommer får se dig gör mig ledsnare än något annat för tillfället!!


Nu är de en vecka sen ja skrev något här.. senast så skrev ja lite om mina shoppingPROBLEM och dom har juh inte direkt blivit bättre.. På bara en vecka har ja hunnit klicka hem Linne, klänning & skor från Nelly.. Svarta Converse.. Svarta jeans leggings från VILA.. Maasssssaa sööötsaker till min lilla prinsessa som är beräknad den 25.. VILL HA DIG NU!! Så V.22 är ja mammaledig=) LOVE!!

Imorgon blir de älvaslaget me Linda och efter de 90års kalas för Farfar!! Kommer nog bli riktigt mysigt.. Stort kalas på ca 80 pers.. På kvällen väntar fest hemma hos anneli=)

Gratttiiis världens bästa Farfar på 90års dagen...

Saknar min brutta!!

Minnen är de bästa du kan ha.. Så ta vara på dom!!! LOVE♥

090508

2009-05-08 18:30:54 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Inlägget innan va kanske lite fel skrivet just idag.. Men för en viss grej så är ja faktiskt lyckligare än lyckligast på!! Fast då kan resten kvitta.. just nu eallafall!! Hoppas bara att de löser sig till de bästa... LOVE♥


Sweeeeet...

2009-05-08 12:45:24 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Lyckligare än lyckligast!!! ♥

PROBLEM??

2009-05-07 16:22:23 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Har man problem om man ser ett par grymt snygga skor och måste gå till skogarderoben för att se så att man inte har några som liknar dessa beautiiies?? Dom och en söt vit klänning får eallafall mer än gärna skickas hem till mig!! Klänningen skulle passa grymt bra till lillebrors student.. =)


En shopaholics bekännelse!!

2009-05-05 09:36:04 zaNDra
» Kommentarer(1) «


10 dagar sen ja fick lönen och den är imprincip nästan slut!! Och det är verkligen 21 dagar kvar tills nästa kommer.. Visst den lönen ja fick nu som ja egentligen skulle försökt hållt på lite va kanske inte den bästa eftersom ja låg på underbara thaistranden och latade mig under den löneperioden.. Men ja fick ändå så att ja skulle klara av räkningar och MAT.. Jo visst.. va gör ja inte om shoppar upp hela kontot utan att ens tänka på vad saldot är.. Hade ja tänkt leva på vatten och luft resten av månaden eller.. och de är ju inte precis så att bilen går på luft den me.. Skärpning till mig!! Hade man fått porta sig själv från stan och alla underbara shopping sidor på internet så hade ja anmält mig NU!! Ja har tydligen problem me de.. Men som sagt.. nu är de inget att göra åt.. Nu kan ja bara bita i de sura äpplet och försöka leva mig igenom denna månad.. Kan juh altid kolla in i garderoben och titta på alla läckerbitar som skrek efter mig i affären så att de fick följa med hem.. ha!!

Igår skulle ja bara gå med fram på stan för att hitta en mössa åt han.. inte köpa något till mig.. De slutade med att ja köpte en grym jeansskjorta, en hatt och ett par örhängen=) Läckert men onödigt om man jämför med hur mycke mat ja kunde fått för dom pengarna istället!! Fast igår resonerade ja som såhär.... - Ryckte sönder mitt lovely pandora armband på festen hemma hos Linda förra veckan=/ Gick in till ett par guldsmedjor, men fick till svar att de va helt sönder och att ja skulle få köpa ett nytt för 500 pix!! Men ja tänkte inte ge mig utan gick in till en tredje igår och va säger inte den underbara mannen om inte -reklamataion!! Och wipps så gick ja ut med ett helt nytt pandora armband.. helt gratis=) Så egentligen kan man juh säga att ja tjänade 500 pix där och då va min shopping inte helt i onödan.. eller va säger ni?!!

Ne nu väntar jobb om 15 min!! Ha de fiint me er... PUSSS♥

  

Segilisegast!!!!

2009-05-04 23:56:26 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Hade juh tänkt mejj ett jätte inlägg här efter dagens alla bloggpics.. men kollade på klockan och insåg att ja behövde ligga och krama kudden för massa timmar sen.. Så de får bli morgondagens bekymmer... Som sagt sängen och hoppas på nya tag imorgon.. Sov gott me er!!! HUGS♥

Gratttiiis!!!

2009-05-04 23:46:25 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Måste juh lägga in ett grattiiiis inlägg till grymma fia som fyller 22 idag!!! Så graatttiiis vännen♥


Halvbakiis men ändå rätt nöjd.. shoppat!!

2009-05-03 21:48:53 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Igår va de presentfix och sen 25 års fest hos conny för beltin.. Riktigt trevlig kväll.. Fast idag känns de nästan som att alkoholen ska få samla på sig lite damm ett tag.. Både kropp och själ kan behöva de.. eallafall 2-3 veckor!!
Idag har de vart en hel vilodag.. åkte iväg en sväng med vännerna och firade fia i lite förskott.. Goda muffins och hemmagjord tårta=) riktigt mumma!! Thanks fia!!!

Blev en del shoppat i helgen.. Kände att ja behövde de.. Kan man säga så? hah=)


köss&gonatt♥