BACK ON TRACK..

2011-04-30 16:11:39 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Back on track.. efter ett litet break från både facebook och bloggen!! kände att ja behövde ha lite paus från att "måste blogga" och "måste kolla statusuppdateringar" på facebook..

Ikväll blir de galajj på kvarnegårdsgatan.. Blev en lugn påsk enbart för att ladda inför denna kvällen=) Kommer bli galet skoj!!
Först ska naglarna få sig en make over, linserna ska i, klänningen ska dammas av och fejjan ska få sig en rejäl omgång.. Efter de blir de grill och häng i gröna villans trädgård med ett kallt glas vin med jordgubbar i.. NU TRIVS JA♥


Musiken på högsta volym medans solen lyser som tusan.. va mer kan man begära;)

T.G.I.F

2011-04-22 14:41:58 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Idag har vi ätit thai frukost, vart på marknad me mamma.. kitan tyckte dock alla folk va hur läskiga som hellst..
Premiär fikat i våra utemöbler ute i solen♥ Strax blir de lite jobb och ikväll tänder vi nog grillen.. Underbara Fredag!!


sovmorgon..

2011-04-21 11:20:08 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Älskar sovmorgon men också att sluta tidigt.. tänk om de fanns ett jobb där man började vid 10 och slutade 14 plus lediga helger.. De hade vart drömmen=)
Men man ska väl inte klaga, man har ju eallafall ett jobb att gå till!!

Igår lagade älsken en riktigt god kvällsmat, thai wok med nudlar.. mumma♥ så de får bli en portion av de till lunch idag!!

piffar till dom små ja har med depend fransk manikyr penna;)


massa tullisar..

2011-04-20 12:10:02 zaNDra
» Kommentarer(1) «


De va riktigt segt att gå ur sängen imorses.. kändes som att ja blivit överkörd=/ måste sovit på något konstigt sätt!! Men nu har ja börjat piggna till och ska fixa iordning mig lite fort.. sen blir de en prom bort till mamma och sedan vidare till grillen och anne=)

De växer massa tullisar i vårt vildvuxna land=)

utan mina naglar..

2011-04-19 09:21:55 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Känner jag mig naken, rädd.. exposed!! Sjukt men så är de.. Man känner sig så mycke fräschare när man har snygga naglar och eftersom mina riktigta naglar inte är något att hurra för så bara ja älskar när dom är fixade och snygga!!
Men nu hade dom blivit så slitna så igår va de dags att plocka av dom =/ buähh..


idag kom mina pjux

2011-04-18 21:58:58 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(5) «




Starkrosa istället för bebisrosa som ellos visade.. tummen upp för hur dom såg ut i verkligheten tycker ja=)

popcorn..

2011-04-17 20:52:56 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Nu blir de soffhäng och massa popcorn=) Jobbdagen gick förvånansvärt fort!! Tråkigt bara att man missade de fina vädret=/


snart slut på helg!!

2011-04-17 11:08:34 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(2) «


Bara en timma kvar på min ledig helg.. Hoppar in några timmar extra idag på jobbet, inte så värst kul när vädret är såhiml skönt men va gör man inte för att få in lite extra cash!!

I fredags blev de lite spontanutgång, gick till "nya" bakgårn, riktigt mysigt ställe faktiskt=) efter de blev de lite efterfest hemma hos sandra!!
Igår gick ja & älsken en sväng på stan, tog en lunch o0ch shoppade dynor till våran café grupp som står i våran lilla inglasade kupa.. Träffade carro, mia & anne lite senare för en fika=) Träffar carro och mia allt för sällan men när vi väl ses så känns de som de vore igår!!

Nu ska ja fix till en skål me glass innan ja hoppar i jobbar kläderna.. Ha en mysig söndag♥


Mys i solen innan jobbet och min nya klocka=) Va ju "tvungen" att köpa ny klocka efter att min blev snodd, så störande!!

wiiiee.. Solen är tillbaka!!

2011-04-14 10:03:35 zaNDra
» Kommentarer(7) «


Vaknade vid 5 tiden imorse med världens magont=( Hade turen att somna om ganska så snart.. Vaknade vid 9 nästa gång av att solen sken in i sovrummet, pigg som en ärta och en glad mage.. hur gött va inte de=)

Börjar inte förenst i em.. så innan jobbet har ja tänkt röjja i lite skåp i köket, man knökar ju bara in massa saker och tillslut så trillar alla saker ut så fort man öppnar skåpet, inte okejj så de ska de bli ändring på idag!!


Ha en underbar dag i solen nu♥


Man är aldrig själv!!

2011-04-13 23:09:00 zaNDra
» Kommentarer(2) «



Det är alltid någon som lyssnar.. alltid någon som är hemma.. alltid någon som vill busa.. Va hade ja gjort utan er?? ♥


Nike

2011-04-12 22:44:08 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(1) «


Tror ja kommer jobba liiite bättre när ja skuttar runt i dessa beautiisar på jobbet=)


40% rabatt på ELLOS.SE med rabattkod 231801
Veckans FYND=)


sol igår och regn idag, hur går de ihop??

2011-04-12 17:46:28 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Nu har vi äntligen vårstädat i trädgården=) Krattat upp alla löv som vi aldrig hann innn vintern kom.. rensat land och lagt täckbark, planterat blommor i krukor & lådor.. och ställt fram favoritmöblerna=) Nu är de vår och snart sommar!! Märks ju eallafall på vädret, sol & 18 grader igår, regn & rusk idag.. en typisk svensk vår/sommar!!



Nu måste ja hoppa i lite snyggare kläder än min mysis.. Lilla kusin ska strax spela upp en teater, de får man ju inte missa=)


Sol men såå snoorig=(

2011-04-08 12:00:36 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(2) «


Vaknade vid halv 8 och hade skitont i kroppen, snorig som bara den=( kan inte skiten bara försvinna.. drog för gardinerna och försökte somna om men de varade inte så länge så de fick bli uppstigning vid halv 10!!
Hade planer på att kratta lite innan jobbet, soolen lyser ju faktiskt ute=) Men känner att ja behöver hålla mig inne om min förkylning ska försvinna så ja har proppat maskinen full me tvätt och bytt sängkläder istället!!

Min första fredag på väldigt länge som ja gör kväll, känns konstigt, tråkigt men ändå rätt skönt med en sovmorgon på en fredag så ja ska nog stå ut!!

Här kommer lite bilder på min favvo väska som ja jagade land och rike för i thailand..
Hittade den redan första dagen vi kom till thai men bara i brunt, blått & rosa, där ville dom ha 8000bath (ca 2000:-) Men ja ville verkligen ha en svart så ja tänkte att ja hittar den säkert på dom andra ställena vi skulle till.. Men heee.. Letade igenom hela krabi town, phiphi, kata, patong och karon.. så jäkla besviken va ja eftersom ja knappt handlat något bara för att ja så gärnaville ha den här väskan.. Lite halv deppig gick vi på en sista shoppingtur några timmar innan vi skulle bege oss till flygplatsen och wiiiips så hängde den där, svart och precis så snygg som ja ville ha den=)
Ja fråga hur mycke han ville ha för den.. -3200 bath.. Ja blev helt till mig och va nära på att ta den utan att pruta.. Tänkte till och fick ner den till 2000 bath.. (ca 500:-) LYCKA!! Och därmed va min resa komplett!! Tänk att dom ville ha 8000 bath för den i början av resan och att ja hitta en för 2000 bath=) Såå nöjd!!



THOMAS WYLDE "day of the dead"
Ja använder den som en "clutch" utan alla band.. sviinsnygg=)


Igår va ja, Anne och Mikaela på second han...

2011-04-07 12:24:24 zaNDra
» Kommentarer(1) «


img_1390 (MMS)

Igår va ja, Anne och Mikaela på second hand runda i city.. Hittade denna läckra ljusstake för ynka 40:- De kallar ja KAP!! Strax blir de jobb.. Ha en fiin dag ute i solen allihopa:) kraam*


Latin nails saloon

2011-04-06 15:06:00 zaNDra
» Kommentarer(3) «


För snart två veckor sedan så fick ja ett ryck och gjorde akrylnaglar.. Många som tipsat om LATIN NAILS SALOON i lkp.. Både jobbarkompisar & min frisör.. Och eftersom annes galajj stod på helgens schema så passa de ju perfekt me nya snygga naglar=)

Före och efter..

(TOR)"ONSDAGS"-DATE

2011-04-06 14:10:12 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Nyss hemkommen från våran lilla ondagsdate.. denna gången blev de hemma hos jossan, roligast för hennes kiddos så dom kan härja bäst dom vill=) Massa fika, mys och skitsnack, alltid lika roligt♥ Tack jossan m. kiddos och sara för en mysig fm!!

påskfint i gröna villan=) Nu är de bara lite påskägg som fattas!!

testpilot

2011-04-05 09:16:01 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Riktigt kul att få vara med och ha hand om en avdening, ett stort plus är ju att man måste testa nyheter som kommer in.. Och hela våran avdelning är ju n så=) Men den här gången testade ja ett silvershampo + silverbalsam om vi fått in på ica..
Funkar helt OK men rekomenderr att man använder de tillsammans med en inpackning.. för första gången ja testade så blev håret jätte torrt och svårt att reda ut men andra gången testade ja tillsammans med Dove Intens Repair då kändes de mycke bättre!!

Värt att testa, endast 45:-

sega måndag..

2011-04-04 20:24:01 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Riktigt segt att gå upp idag.. men jobbet gick ändå hyffsat bra. Efter jobbet blev de en sväng ute i trädgården, började kratta upp alla löven men tänkte dela upp de lite så blir de inte lika jobbigt, fortsätter på onsdag då ja är ledig!!
Nu blir de soffmys för hela slanten me min lilla kitan♥


Ja & finaste vännen på hennes födelsedagsgalajj, Black & white tema där anne stod för färgen=) riktigt rolig kväll!!

snart slut på helgen..

2011-04-03 20:30:26 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(2) «


Inte många timmar kvar på min lediga helg.. Men den har varit såå underbar!! Gårdagen spenderades med finaste anne, först en runda på city.. hittade äntligen mina eftersökta jeansshorts=) Har fått för mig att ja vill ha ett par high waist så nu har ja ett par i mina ägor!! Hittade även ett linne, en tisha och lite sockar inne på HM.
Efter våran lilla runda så följde ja me anne ut till väla, blev kvar där ända tills 9 på kvällen, då fick vi för oss att vi skulle festa och dra till hotellet och svänga våra lurviga=) Hade skitskojj, spontankväll med fina vänner♥

Idag fick de bli en välförtjänt sovmorgon ända till 12=) Sen söndagslunch på sevillagatan..
Har även hunnit med ett besök i källby för att snoosa lite bebiis, KELVIN!! Alltid lika kul att träffa marcus & louise och höra vad dom har för sig.. Nu va de nykläckt bebis och om två veckor väntar dom små chihuahua valpar=) så de lär nog bli ett besök till inom kort till källby!!

Nu har vi precis avnjutit en underbart god kvällsmat och strax väntas de söndagsfilm och godisfrossa♥




Converse för 180:- är inte helt fel.. Underbara thai♥

Ledig heela helgen=)

2011-04-02 09:30:27 zaNDra
» Kommentarer(5) «


God morgon underbara lördag (vädret kunde dock vart bättre).. Älsken har precis åkt till fiskemässan i jönköping.. Ja & kitan sitter i köket och äter rester från gårdagen, Nudlar delux från wokhouse=) Mumma!!
strax kommer finaste anne då blir de en sväng runt city och en fika eller två!!
Hoppas på att vädret spricker upp för igår va ja nämligen hos mamma och inhandlade lite grejjor till trädgården.. Hann ju aldrig kratta upp löven innan vintern slog till så de står på första prio nu!!


nu är de bara att skruva ihop och sätta igång=)