mina stora last

2011-11-28 19:52:18 zaNDra
» Kommentarer(8) «


Min stora december last är julskinka.. Så idag efter jobbet handlade ja med mig nybakta tekakor & julskinka=)
För bästa resultat så ska de va tjocka skivor och toppat med jhonnys senap, mumma!! ja kan verkligen inte få nog av de, de är så jäkla gött!! I år ska ja nog se till att griljera min egna julskinka för de är inte direkt billigt att köpa färdigskivat och heller inte lika gott som egengjord♥

Blev kanske lite väl mycke senap men erkänn att de ser gott ut=)

skärpning!!

2011-11-27 20:28:13 zaNDra
» Kommentarer(3) «


De va väldigt va kass ja va på att uppdatera.. vet inte alls va de kommer sig=/ kanske kan de va att elsken åker och jobbar söndag kväll och kommer inte hem förenst torsdag.. under tiden han är borta så försöker ja ha massa saker som ska uträttas/göras för att tiden ska fortare och när han kommer hem på torsdagarna så vill ju ja umgås me honom.. fast hur lång tid tar de egenetligen att slänga in ett inlägg.. dålig bortförklaring helt enkelt!!

Idag är de eallfall 1:a ADVENT=) och vi har ätit supergod söndagsmiddag hos mama&papa.. efter maten blev de en sväng ut på stan i stormen, fick handlat lite kläder och glöggmuggar.. Blev även en adventsfika på söderströms=)

Nu tänkte ja surfa runt lite och försöka skriva en önskelista, de är ju både jul och födelsedag för min del snart=)
Ni som känner mig vet att ja alltid brukar ha låååånga önskelistor (ja kan tillome ha skrivit dit namn på personen som kan tänkas köpa den grejjen till mig) Men nu sitter ja här och har verkligen ingen aning om vad ja önskar mig, förutom några veckor till thailand förstås=)

glöggmys hemma i hästhagen me mitt ♥

HippHippHurra

2011-11-17 15:25:00 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Idag är de ingen vanlig dag för idag är de ELSKENS födelsedag, hurrahurrahurra!! Gratttiis mitt <3


window

2011-11-15 21:35:08 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Här kommer lite bilder på vårat snygga toalettfönster, stor skillnad på den innan så vanligt, tråkiga släta dörren!!
TACK finaste pappa för hjälpen♥
tro de eller ej..

2011-11-15 16:53:03 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Tro de eller ej.. men här är ja, Back in business!!

De har vart sjukt mycke på mitt schema dom senaste två veckorna.. Elsken har bytt jobb, vilket innebär att ja är själv på veckodagarna=/ svintråkigt, och ja som hatar att sova själv=(
Men medans han är borta och jobbar så har ja haft massa 2dos hemma i hästhagen.. Med hjälp av dom bästa♥ så har ja lyckats få in ett runt fönster i toalettdörren, bytt ytterlampa, sytt gardiner till vardagsrummet mm=)

Ikväll ska ja köra ut min lilla prinsessa till gunilla & bosse så att hon får leka av sig lite med nellie & iza medans ja och mamma drar på shoppingtrip till Ullared imorgon=) tjohooo om ja längtar!!

Ska försöka hinna med att lägga in bilder på gardinerna & toalettfönstret lite senare ikväll;) För bara massa text är ju inte de hypaste blogginlägget som finns..  Ja gillar nämligen bilder mer än massa text och de tror ja ni också gör! =)


fredagsmys

2011-11-04 12:33:30 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Underbara fredag.. Har fixat och donat me lite småsaker här hemma i hästhagen.. Och nu tänkte ja sätta mig i soffan och bara götta mig tills jobbet kallar, tar med mig en skål mä persikohalvor också=) MUMS!!

De lutar nog åt soffhäng efter jobbet också för älsken ska hjälpa grannen ikväll.. ska försöka komma på någon lyxig men ändå enkel förrätt.. NÅGOT FÖRSLAG? =)fredagsmys med dom bästa hemma hos oss för några veckor sen♥