Koh Samui.. ReEarth Festival..

2010-02-28 11:45:31 zaNDra
» Kommentarer(2) «


ReEart festival va tiktigt grymt.. Bra artister och massa fest=) Precis som de ska vara!!
Har aven hunnit med en Aloe Vera Massage.. 60kr for en timma ar helt okej pris.. saa skooont.. Far bli en till lite senare!!
Imorgon drar vi vidare till koh phangan for FULL MOON PARTY.. Alla boenden va tyvarr slut sa vi tar en speedboat over och aker hem tidigt morgonen dar pa.. Kommer bli galet roligt.. Massa neonfarger kletat over hela kroppen=)

Lotta: Vi lovar att ta hand om fredrik.. Nu ligger han vid poolen och kyler sina RODA fossingar.. Nagot branda, stackarn!!

Mamma: Tack for att ni skoter om varat hem.. Skicka en bestallning sa shoppar ja at dig=)

Ne nu maste ja nog hoppa i poolen en svang.. Ha de gott me er!! PUSS

 
SMABARN ROAR SIG LATT=)


Antligen i paradiset!!

2010-02-26 11:56:44 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Resan hit gick hyffsat smartfritt.. Planet mot bangkok va forsenat med tva timmar sa vi missade varat plan i bangkok som skulle ta oss till koh samui=( Men med hjalpsamma thai folk sa kom vi ivag pa ett nytt plan ganska sa snabbt.. Vara vaskor fick vi dock vanta pa tills kvallen.. sa de va bara till att bege sig ut pa gatorna och kopa nya flipflops mm=) Tur att de ar sa billigt!!
De har gatt upp nagot i priserna sen vi va har sist.. Men de ar fortfarande superbilligt.. Och maten ar lika god=)
Tobey shoppar som en tok, Far val se om han far med allt hem.. Min vaska vagde 15 kg pa hit vagen sa ja kan allt shoppa en hel del.. Har ju ett handbagage som far vaga 10 kg ocksa=) (Annes vaska vagde 21 kg innan vi skulle aka sa hon fick plocka over lite till beltins vaska som kanske vagde 5kg, om ens de.. haha!!)

Nu ar vi eallafall i Koh Samui.. Vadret ar hur underbart som hellst.. Har inte sett nagon direkt temperatur an men nar man vill ga ner till vattnet och svalka sig sa ar de nastan ingen ide=) saaa skoooont!!
Hoppas ni inte har allt for mycke sno dar hemma.. Vill ju att den ska va pa vag bort nar vi kommer hem.. Hellst helt borta!!

Ikvall blir de RE EARTH.. Sahara Hotnights, Timbuktu och Promoe mm=) Kommer nog bli grymt!!
Ha de lovely nu sa syns vi!!

Mamma & Pappa: Pussa min alskling fran mig!! Saknar er♥

(resten av packet halsar ocksa!!)

Hej då...

2010-02-24 02:51:20 zaNDra
» Kommentarer(2) «


57a8f1271db913e8eef908ad766b1af7.png

Hej då kalla Sverige nu tar ja mitt pick och pack och drar till Thailand:)


Nu är de inte många timmar kvar!!

2010-02-23 21:47:46 zaNDra
» Kommentarer(1) «



Nu har ja nästan packat klart allt, bara dom sista småsakerna som ska ner innan ja drar igen låset och inväntar bilen som går mot göteborg och landvetter!!

Kom precis hem från mamma & pappa.. Va där och åt pizza och lämnade mitt ♥.. Hon kände verkligen på sig att vi skulle åka bort från henne, stackare!! KOMMER SAKNA DIG MASSOR!!

Ne bäst att ta tag i de sista, ska ju ta en sväng med dammsugaren också kom ja på.. Ha de nu så underbart gött här hemma i kalla sverige och ta hand om er så syns vi om några veckor=) Förhoppningsvis något brunare än vad ja är nu;) Självklart kommer ja uppdatera här på bloggen om hur varmt och skönt vi har de.. men dock inte så ofta, men något inlägg ska ja allt få me!!

Have nice då:*


De skulle ju inte snöa idag?!

2010-02-23 09:09:42 zaNDra
» Kommentarer(6) «


Men de gör de tydligen, ganska mycke just nu också=/ Bara de slutar tills inatt då vi ska åka mot gbg & landvetter!! Och bara de inte är snöoväder i flygbanan så vi inte kommer iväg den tid vi ska.. Har ju ett nästa plan att passa i bangkok så vi måste komma iväg!!

Nu ska ja strax bege mig mot jobbet och köra ett sista hårt arbetspass på 4 timmar innan ja tar semester=) wiiihoo!!

Efter de blir de en sista genomgång av packningen så att ja inte missat något, sen ska vi tilla mamma & pappa och äta god mat och lämna av KITAN=( Kommer sakna dig såååå mycke!!♥


SNAXET FIXAT=)

2010-02-22 18:15:25 zaNDra
» Kommentarer(1) «


De viktigaste är fixat, godis och tidningar för min del och snuset till tobey!! Nu är vi redo för att va borta från sverige.. Ska strax slänga in sista tvättmaskinen på si så där 3 veckor!! KÄNNS BRA!!

Ikväll blir de mys framför brasan med min lilla tuva!! Imorgon väntar ett sista hårt arbetspass på 4 timmar, tror ja ska stå ut faktiskt=)

 
MITT & DITT♥


Sista måndaxpasset avklarat innan resan!!

2010-02-22 15:34:20 zaNDra
» Kommentarer(4) «



För nu är de inte långt kvar=) Känns så skönt att få slippa denna kalla vinter för några veckor i varma thai!!
Och just idag kändes de extra gött att veta att semestern va nära då de va inne en hel del puckat folk.. ibland undrar man ju hur vissa tänker?!!

Så idag blir de lite småfix som står på schemat, shoppa tidning, godis mm.. Och fixa till dom sista låtarna till ipoden!! Har du några bra tips?? gamla som nya=)


Ledig dag och massa fixat!!

2010-02-21 19:27:17 zaNDra
» Kommentarer(1) «



Började med att storstäda hela huset, kan va rätt skönt att komma hem till ett fräscht hem!! Sen kom mamma och pappa hit och skottade lite & tog en fm fika=) Tack för hjälpen med skottningen!!

Sen har vi även varit ute i trässberg och hämtat min lilla tuva, som ja saknat henne!! Tänk då att va borta från henne i 23 dagar=/
Har också nästan packat klart, bara de sista som ska ner som ja inte kan packa förenst vi ska åka på tisdag!! Nu är de bara betalning av räkningar för mars månad som är kvar plus lite små fix förstås!! Känns rätt skönt!!

Ska även prova min nya produkt från sexy hair strax.. Så lockar gör er redo för en kur och träd fram på bästa sätt=)

insnöad!!

2010-02-20 14:02:46 zaNDra
» Kommentarer(0) «



TILL MAX, KAN NÅGON KOMMA HIT OCH SKOTTA?!!
Inte alls skojj, och tänk om de ska fortsätta så här då kanske inte planen lyfter? =/ De kan väl åtminstone sluta snöa/yra så att man kan skotta bort allt så att man kommer ut eallafall!!

Nu ska ja strax byta om och försöka skotta mig bort mot ica för ett pass på 5 timmar!! Till kvällen blir de förhoppningsvis en vistelse hos Anne & Kristian om inte snön fortsätter vräka!! Vill ha hit min lilla tuva också som är insnöad ute på landet=/


Bläää för svinsprutan!

2010-02-19 18:13:41 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Ja ville nte ta den från första början men kände mig nästan lite "tvungen" till att ta den pga resan! Klev upp som vanligt imorse strax efter 5 och traskade iväg mot jobbet, kände mig lite yr och konstig men tänkte att de säkert berodde på den tidiga uppstigningen på dygnet! Men ja klara bara av att va på jobbet en timma sen va ja tvungen till att traska hem igen för att vila.. De va SÄKERT SVINSPRUTAN som låg bakom de hela=( Nu 12 timmar senare så känner jag mig genast mycke bättre, något öm i armen bara!! Ska väl va glad för att ja inte åkte på värsta smittan eallafall..

Nu väntar middag ute i väla med tobeys jobbar kompisar!! Ha en lovely fredag♥

 
Bort med de gamla in med de nya!!


Säger som igår..

2010-02-18 17:06:41 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(2) «


Att man inte gör de oftare.. Idag gäller de byte av CONVERSE.. Eftersom dom används väldigt flitigt så blir ju vita converse sunkiga ganska så snabbt!! Man tänker inte på de så mycke förenst man ställer en gammal brevid en ny vit skinande converse sko..
Jag fick eallafall mina nya VITA på posten idag, beställdes från ELLOS med 30% så gav inte mer än 300 med frakt=) pretty nice♥ Men skyndar du dig till deras hemsida nu så får du hela 50%!!

 
 


Sprutedags=(

2010-02-18 13:42:29 zaNDra
» Kommentarer(2) «



Snart kommer tobey och hämtar mig, då ska vi ta sista sprutan inför thai och kanske svinsprutan=/ Vill helst inte ta den men de är väl bäst eftersom vi ska åka utomlands.. Vill ju inte bli sjuk där!!

Efter sprutan så blir de till att skriva en ny packningslista för de va visst någon som inte ville att ja skulle packa och åka iväg=/ Kommer sakna dig sjukt mycke kiitan!!

Att man inte gör de oftare?!

2010-02-17 20:19:00 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(3) «


Idag va de lunchdate me sötaste flickorna.. Blev ett stopp på MIMMIS för en tacopaj=)
Även fast man bor i samma stad så blir de inte av att man tar en lunch så ofta.. Så svårt kan de väl inte va?! För när de väl händer så har man de hur trevligt som helst!! Tack Therese, Anne, Frida och Jossan me lilla Tildis för en mysig dag♥

 
Korallfärgat linne med snygg detalj.. (perfekt till jeansshortsen och den snygga brännan)

 
Denna läckra trenchcoat kommer ja skutta omkring i i vår, ett plus för de fiina innerfodret♥


onsdag och jag är ledig!

2010-02-17 10:32:37 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(2) «


Brukar vanligtvis va ledig på torsdagar men sanna ville byta tid eftersom hennes blivande sambo kommer hem från varma thai inatt=)
Så idag har ja på planerna att gå fram på stan vid 12 för att luncha med sötaste vännerna.. Sen hem en sväng för att kolla lite saker som kanske kan fixas redan nu med min packning.. Känns som ja har fullt upp fram till att vi åker och gör ja inte lite varje dag så kommer de bli panik sista dagen!!

Ha en mysig onsdag alihopa.. 

 
Nytt i garderoben från HM


Semledagen 100216

2010-02-16 20:13:06 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Semledagen, Fettisdagen eller varför inte kalla denna dag för "Dagen då alla ska ha en semla" De tror man eallafall om man är på ica en dag som denna.. Du hittar nästan en låda med 2st semlor i varje korg/kundvagn.. Idag bakade dom 3.500st SEMLOR på bara ica, tänk då hur många dom bakar i hela sverige denna dag.. lite SKRÄMMANDE faktiskt!
Men jag är ju inte sämre än alla andra fast ja inte gillar semlor.. Så ja köpte med mig 2st hem till mig och tobey!! Fast min semla va specialbakad av KICKI.. Istället för mandelmassa så fixade hon dit lite nutella och toppade med några hallon=) TACK KICKI!! 

 


Mys med liiten bebis♥

2010-02-16 18:54:55 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Igår åkte vi hem till kusin med sambo för att sniffa liiten bebis.. Såå sööt!! Så nu har mitt lilla fadderbarn fått en lillasyster att mysa med hela dagarna=)

 
Sötingen OLLE leker med sin nya tågbana han fick av mig.. Sen är de ja och lilla ELLA
 
Sötaste mormor med sötnosen Ella


Ny vecka och ännu en dag närmare*

2010-02-15 15:56:16 zaNDra
» Kommentarer(5) «



Kul att så många va på min sida angående klänningen i förra inlägget=) Tobey får helt enkelt ändra åsikt om den!!

Gårdagen blev precis som tänkt.. sovmorgon, mys i soffan, en sväng till jula (så han också blev nöjd!) På kvällen gick vi ut för att äta, träffade cockie och gica så de fick bli en middag med dom.. riktigt trevligt=) Efter de gick vi på bio, WOLFMAN.. Där fick vi också sällskap.. lovisa och alex hade nämligen stolarna brevid oss!!

Nu väntar ja bara på att mormor ska komma och hämta mig.. Då blir de en sväng bort till kusin för att sniffa lite bäääbiiis=)

HOT OR NOT?

2010-02-14 18:38:27 zandras HOT or NOT?
» Kommentarer(13) «




Va tycker du om denna klänning från GT?? Vi har lite delade meningar här hemma i gröna villan.. Vore snällt om du kunde lägga en komentar om den är just HOT OR NOT!! =)

 




RÅÅÅSA IPOD!!

2010-02-14 18:14:28 zaNDra
» Kommentarer(0) «




Äntligen har ja fått min rosa ipod, (fick den redan i tisdags) Mycke snyggare än min gamla vita som kom bort i flytten tyvärr... Så nu kan ja ligga på stranden och glassa med min nya flashiiga ipod!! (THANKS HONEY♥)

Bara musiken som fattas, men den ska ja och sötnosen fixa dit på tisdag=)

Vet du någon grym låt som ja inte får missa att fixa in i min ipod till thairesan?!



ALLA ♥ DAG

2010-02-14 11:17:49 zaNDra
» Kommentarer(1) «



Sovmorgon på hög nivå.. Ingen som väckte mig, utan vaknade helt själv, heelt underbart!!
Idag ska vi bara mysa, göra de vi kommer på för stunden, inga planer helt enkelt.. För idag är de ingen mindre dag än ALLA ♥ DAG=)

Massa kraamar till alla mina nära och kära, ni betyder mest!!


jobbar...

2010-02-13 11:26:15 zaNDra
» Kommentarer(0) «


fram till femton sen blir de mys för hela slanten.. för imorgon är ja leeedig!! LÄNGTAR MASSOR♥

RÖSTA*RÖSTA*RÖSTA

2010-02-12 15:07:46 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Hjälp till att få fram de finaste omslaget till tidningen "ALLT OM BRÖLLOP" genom att klicka på länken nedan och lägga en röst på sötaste LOUISE!!

Skynda klicka vetja=) http://www.alltombrollop.com/taevla/omslagsmodell.aspx


fredag 20100212

2010-02-12 14:42:05 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Slutat för dagen men inte för veckan=/ får stå i tills imorgon!! Men söndag är ja ledig som de ser ut nu, då är de ju mysar dag♥
Ikväll blir de mat på Harrys med finaste familjen för att fira storebror som gått och blivit ett år äldre=) fortsätter med tårta hemma hos honom!!
Men innan de så ska ja fram på stan en sväng med anne och leta kavaj till henne.. Ha en underbar fredag!!


VILL HA EN STÖRRE WIC NU!!


Mamma & Pappa BLUNDA!!

2010-02-11 16:34:17 zaNDra
» Kommentarer(6) «


Måste bara kolla om de bara är ja som shoppar som en tok.. Visst vet ja att de blir en hel del shopping men efter att ha varit inne på "min sida" på HM så fick ja de verkligen på svart & vitt.. Mitt totala inköp på (observer bara) HM under 2009 va 12.737,70:- SKRÄMMANDE JUH!! Tänk då om man skulle lägga ihop alla affärer som ja shoppar ifrån.. Usch, en tankeställare kanske?!!

Får väl tänka lite positivt.. 
-För får ju eallafall en bonuscheck på 550:- nu i feb♥

ÄLSKA SOLEN MEN ÄRLIGT BORDE INTE SNÖN FÖRSVINNA SNART??

2010-02-11 16:05:23 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Visst de är ljust, fint, och hör till den här årstiden.. Men eftersom vi inte är "vana" vid såhär mycke snö och att den stannar så länge så tycker ja faktiskt att den borde töa bort, NUU!! Om inte annat tills vi kommer hem, för då vill jag ha vår!! Solbrillor, skinnjacka och ljusa dagar♥♥LOVE IT!!!

Igår provade vi sushi här hemma.. lillebrors flickvän har propsat på att ja ska prova de.. Hon har nämligen börjat lära sig att äta de efter konstant lunch i två veckors tid.. visst de funka, men inget som ja skulle känna mig nätt på eller ens bli sugen på=( tyvärr.. så ingen HIT här inte, men vem vet.. kanske funkar bättre om man går till en riktig sushi restaurang och provar.. Tål att funderas på eallafall!!

Nu kommer snart fam. Ingemarsson/Toth hit med sötaste vovvarna så kitan får leka av sig lite=)


Om exakt 2 veckor!!

2010-02-10 08:22:29 zaNDra
» Kommentarer(7) «


Så sitter ja och min älskling plus fiina vänner på planet mot varmare breddgrader!! LÄNGTAR MASSOR!!
Men innan de så blir de en hel del jobb, firandes av storebror, lunch med bästa flickorna, sista sprutorna, besöka nyfödda kusinbarnet och masssa masssa mer.. så de kommer nog gå rätt fort ändå!!

Ja börjar eallafall denna dag med jobb fram till halv 5.. ska stå i godishyllorna hela dagen♥

KLADDKAKA!!

2010-02-09 22:37:01 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Fick ett ryck efter jobbet och slängde ihop en kladdkaka.. MUMMA!! Godare smet.. ehh ja mena kaka får man leta efter=) Tar en bit och myser ner mig i soffan hos sweetie innan sängen kallar eftersom ja jobbar dag imorgon!!

Mitt kakförbud går de annars sådär me, eller va säger ni? phuu.. GOTT är de eallafall♥

 


Ja vet hur de blir när ja somnar med blött hår!!

2010-02-09 09:16:04 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Men ändå gör ja de ibland.. och de får ja banna mig över när ja vaknar på morgonen och håret står åt ALLA håll=( blääää för bad hair day och bläää fö att ja kommer ha de i en och en halv vecka till.. utväxten kryper bara längre och längre ner!!!

Nu blir de jobb fram till kvällen.. // min sista kväll♥

Måndag och en dag närmare min semester!!

2010-02-08 15:50:54 zaNDra
» Kommentarer(0) «



Känns helt underbart att de inte är så långt kvar nu=) De hela känns ju bara ännu bättre när ja tänker på mina arbetstider fram till semestern.. inte en enda söndag till och imorgon gör ja min sista kväll=) LOVELY!!

Nu ska ja pallra mig bort till apoteket för att fixa salva till tobey som ska fortsätta gadda sig idag=) Och sen in på ica för att fixa lite streckoder, ska nämligen va med och tävla om en rosa minidator, Håll tummarna åt mig!!


Dagens WANTED

2010-02-07 16:58:39 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Adrienne SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Dagens WANTED!!
High heels från NEELY med 13 cm klackar..
Ange rabattkod "NLY2010" så får du 50:- rabatt!!

Men eftersom ja är inne på min spara period så är bara till att blunda för min del=( buhääää, de är trååååkigt att spara!!


Nu är kylen fylld!!

2010-02-07 16:23:49 zaNDra
» Kommentarer(0) «




Fick med oss en hel del hem.. Mycke middagsmat som vi nog kommer klara oss på i två veckor eallafall!! Sen blir de ju naturligtvis lite småhandling som mjölk och bröd emmelanåt!!

Åker nog bort till mamma & pappa strax medans sweetie åker och jobbar, sen tar han med sig kitan hem=)


Slappar..Söndag!!

2010-02-07 15:01:59 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Har inte gjort många knop idag.. mest legat på golvet framför brasan och vilat!! Men ska strax gå över till ica och storhandla.. Ikväll kommer min lilla tuva hem, såå tomt när hon inte är hemma!! Fattar inte hur ja ska klara 23 dagar utan henne?! Kommer bli riktigt tungt!! =/

Efter matshoppingen så blir de förmodligen ännu mera soffläge!! ÄLSKA SLAPPAR..SÖNDAGAR♥

Festsugen??!

2010-02-06 20:04:01 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Inte alls egentligen men nu är partyblåsan på och första ciderna tagen.. Kommer säkert igång när ja anländer till festen.. Utgång eller inte, ej bestämt!! Men ja hoppas på en grym kväll=)

så blir den helt vriden =/.. men ni får helt enkelt böja på huvudet=)

Gott med lite sovmorgon!!

2010-02-06 10:32:45 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Ska strax ta på mig mina nya stövlar och pölsa fram mot stan för att träffa fiina vännerna.. En fika kanske?! och lite present shopping!! Dock inget till mig=( TÄNK SPARA ZANDRA TÄNK SPARA!! (kan ju funka)

Ikväll blir de födelsedagspartaj för johanna och maria.. Men först lite jobb!! Have a NICE lööörda=)

Idag är de ingen vanlig dag..

2010-02-05 13:30:48 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Idag är de ingen vanlig dag.. för idag är storebror DANIEL:s födelsdag=) Hurra hurra hurra!!
Have fun uppe i skidbacken!!

Jag kom på tjuven!!

2010-02-05 13:06:00 zaNDra
» Kommentarer(1) «



Hur underbart är de inte att sluta klockan 12 och mötas av solsken=) Man blir på så himla bra humör!! Nu har ja precis ätit lunch, plöjt igenom ett par goa låtar från spotify och ska strax ta tag i de sista me garderobsrensningen!!

Våra gröna blom dekorations bollar har varit borta ett tag, har verkligen inte hittat dom.. Men idag kom ja på tjuven när hon lekte me dom, ha=) söötnos!!


Hemma på frukosten!!

2010-02-05 09:54:20 zaNDra
» Kommentarer(0) «




och myser med kitan.. äter lite ballerina "kladdkaka" =)
Vid 15 kommer kusin på besök, anne skulle se om hon också hann titta förbi!
Ikväll blir de förhoppningsvis lite mat, något glas vin och tjöt om thai!!

Nu tillbaks till jobbet i två timmar.. Ha de gott♥


Trött, seg och sliten..

2010-02-04 21:04:19 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Och ja har bara jobbat tre ynka timmar idag så borde inte va de.. Men är väl förmodligen för att ja sov så dåligt inatt=( Hoppas på mer sömn denna natt.. börjar ju tidigt imorn, redan klockan 6.. BLÄÄ!! Inget skojj alls, fast när klockan slår 12 imorgon känns de ändå värt att ha varit vaken sen 5 på morgonen och att redan få gå hem=)

Tror ja tar och packar ihop här strax och kramar kudden tidigt idag!!

TACK!!

2010-02-04 14:56:01 zaNDra
» Kommentarer(5) «


För min nya grymma design EMELIE, gillar den sjukt mycke!!

Nu blir de garderobsrensning.. Behövs verkligen=/ När ja kommer hem från thai så måste ja hiva ett plagg för varje nyinköpt plagg om ja inte får min stora WIC förstsås=)

SneakPeak=)

2010-02-04 09:36:28 zaNDra
» Kommentarer(1) «


På min nya design som kommer i eftermiddag=)



Nu väntas jobb i ett fåtal timmar!! Have Nice♥


Nya VITA Converse!!

2010-02-03 19:33:42 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Klickade precis hem ett par nya VITA converse=) Brukar oftast gå i dom så länge att de går hål i hälen.. Men förstörde mina i höstas när ja sprang runt i de höga gräset vid crossbanan och fotade.. Helt ovetande om att de va massa skit i de gräset som inte gick att tvätta bort=( Fick visserligen bort de mesta med klorin och ett X antal tvättar men som sagt en orsak till ett par nya vita också=)

Med rabattkod 215701 så får man 30% rabatt på valfri vara!! Så ja har gjort ännu ett FYND!! Men också en synd=/ Betalade ynka 314:- Efter dragen rabatt!! KLIPP enligt mig!! =)

Skynda fynda vettja!!


Varför?

2010-02-03 19:01:20 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Varför dessa stora bilder när man bloggar från mobilen? Någon som vet om man kan minska dom på något sätt? Störande att dom ska ta upp hela skärmen=(

Let me know!!

Den här...

2010-02-03 16:57:25 zaNDra
» Kommentarer(0) «


3acb3386a92b0265c057c9af60614d50.png

Den här är ja värd!! Har precis städat heela huset.. Va hyffsat behövligt!! Nu blir de lite små fix innan soffan kallar:)


Soffmys!!

2010-02-02 21:45:27 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Idag har de varit en riktig segar dag.. Jobbade till 15 efter de promenixade ja bort till mamma och hämtade min lilla tuva=) Sen gick vi hem och vilade på soffan!! När sweetie kom hem så åkte vi bort till elgiganten för att kolla in lite ipods, tog även en sväng in till fia på hem companiet, köpte massssa godis=)

Nu har vi precis lyxat till de med lite räkor, MY FAVORITE♥

Jag har blivit utmanad!!

2010-02-02 21:36:47 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Av ingen mindre än Sanna!!

Gå in i "Mina bilder" på din dator.

  • Ta fram bild nr. 7 i mapp nr. 7.
  • Ladda upp bilden på din blogg och skriva något om den.
  • Utmana sedan 7 andra bloggare att göra samma sak!

Resultatet blev de här:


Bild nr: 7 Mapp nr: 7.. Sötaste vännen är på besök i lisch=) 2008

Nu utmanar jag:
Jossan
Kedner

Mia
Pyret
Anna

 


Stackars min lilla tuva!!

2010-02-01 22:33:09 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Åkte till vetrinären vid 17, tog ca 1 timma från de att vi kom.. Han sövde henne och drog ut en tand plus att han tog bort lite tandsten.. 950:- Billigt, öööh ne!! Men va gör man inte för sin lilla tuva!!

Tog nästan 3 timmar från de att vi åkte från kliniken innan hon vaknade, stackars liten.. så hjälplös=/ Nu är hon eallafall på benen igen och tanden är borta=) Nu kallar sängen.. SLEEP GOOD♥



 



Syndat eller fyndat??

2010-02-01 16:44:23 zaNDra
» Kommentarer(0) «



De beror på vem man frågar.. Jag har eallafall FYNDAT idag=)

Efter att ha trånat efter Acnes "pistol" stövel ett bra tag nu och insett att ja aldrig kommer ha råd med ett par stövlar för 3500:- Så ja tycker faktiskt att ja gjort ett riktigt fynd när ja hittade dessa snarlika stövlar för halva priset=) GILLAGILLAGILLA♥

Mitt inköp är stöveln till vänster!! (fast svart)

Nu blir de vetrinären med kitan..