Sista november då..

2009-11-30 17:13:16 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Och de firas med att fina vännen fyller år=) Grattiiis jossan!!
*Något gammalt kort =)

Helgen va helt underbar.. lunchade på stan i fredags me jossan och tilde.. blev en del shoppat=) Leggings, Tunika och en STOR sjal/halsduk från GT=)
Lördagen tillbringades i gbg med sweetie.. Först va vi på ikea i kållered, bytte en byrå som blev fel sist vi va där, köpte en kökslampa och lite annat krafs=) Efter ikea åkte vi in mot stan.. Hade förväntat mig en hel del shopping när man kommer till storstan men de enda som ja kom hem med va en döskallering.. Skönt att spara pengar men ja va ju inställd på storshopping!! De får bli en annan gång helt enkelt..
Söndagen fick bli en fixardag, monterade ihop våra ikea saker och storstädade hela huset!! Åkte till jobbet en sväng vid 14.. Efter jobbet fick de bli en pastasallad från ROMA innan vi drog ut till Fam. Ingemarsson/Toth och myste me deras nytillskott.. en liten långhårig chihuahua.. sååå sööt!! Vill också ha en till, En kritvit långhårig.. får väl se vad tomten kommer med=)

Nu har ja betalat alla mina räkningar, funderar på att dra fram till stan och kolla på lite gardiner.. Ha de gott allihopa!! kraamkraam♥


Man kan säga att ja TAR HELG NU=)

2009-11-27 12:37:43 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Jobbar ioförsig på söndag men de är en extratid som ja tagit åt mig!!
Slutade 12 idag, pinit att gå upp redan klockan 5 imorse men tar igen de med att sluta redan klockan 12=) Ska bara fixa med lite kort innan ja ska dra mig framåt city, ska ju träffa jossan idag!! Lunch och shopping står på schemat.. kanske någon julklapp om de dyker upp något lämpligt!!
Ja är sugen på att köpa skor.. Va alldeles för länge sen=/

Några av mina Favoriter♥


Soffläge efter en fullspäckad dag!!

2009-11-26 19:56:15 zaNDra
» Kommentarer(0) «


jobbade extra idag, hade hellre haft en ledig dag och uträttat de som va planerat, men i dessa fattiga tider så har ja inte råd att tacka nej till extratider.. Tog en sväng in på kappahl på lunchen, kom ut med två nya hårband och en svart klänning, tänkte den skulle passa bra då ja ska me sweetie på julbord!! När ja kom hem så fick de bli lite städning, plockade även fram våra adventsstjärnor och stakar, såå mysigt!! Storhandlade och hämtade siffkuddarna på tvätteriet, lite surt att behöva betala 450:- för något katten gjort men va gör man inte.. Nu ska man bara lyckas hålla honom borta från soffan, hur de nu ska gå:/ Nu ligger vi i soffan och kollar på film som vi spelat in på boxern, riktigt bra med inspelningsbar boxer måste ja säga:) imorgon väntar jobb redan kl 06.00:( men efter jobbet blir de stan me jossan:) sov gott me er, puss!

Ja som va sugen på en leeedig dag, men icke:(

2009-11-25 20:34:32 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Va visst tvungen att hoppa in extra imorgon:( ja som hade massa inplanerat.. Skulle ju städat och plockat fram adventen!! De ja såg mest fram emot var lunchen och shoppingen me jossan!! Förhoppningsvis blir de av på fredag om hon kan då!! Nu ska ja mysa ner mig i soffan och invänta greys och sweetie som är på villamatchen!! KRAAM

Jobbar hela dagen låång..

2009-11-25 11:01:52 zaNDra
» Kommentarer(1) «


men imorgon är ja äntligen ledig.. ska fixa lite i hemmet, ställa upp adventsljuststakarna, MYSIGT!!
Sen blir de en sväng på stan me jossan, lunch och kanske någon shopping=) Ska försöka att inte shoppa så mycke för på lördag ska ju ja & sweetie till gbg och shoppppa!!
Ikväll blir de mys i soffan me chips & dip framför Greys, kan de va veckans höjdpunkt i tv-tablån? =)
Back2Work.. Ha de nice!! KÖSS

Måndag.. och snart bara en månad kvar!

2009-11-23 10:40:48 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Cyklade bort mot bion vid halv 9 igår och kollade på nya twilight.. New Moon!! Hade hört både positivt och negativt om den.. men ja måste ändå säga att ja gillar den=) Så om du frågar mig så tycker ja att den verkligen va värd att kolla in!!
Idag slutar ja vid 15.. måste åka förbi tvätten och kolla om dom fått någon ordning på våra soffkuddar! Och sen hoppas på att katten fattat att han inte får va i soffan!! Hur de nu ska sluta=S

Ha en mysig dag allihopa♥

Söndag, bakiis eller bara allmänt trött?!!

2009-11-22 16:27:42 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Efter jobbet igår så åkte ja hem och fixade till mig lite innan ja begav mig mot jobbet.. Igår va de nämligen Julfest som stod på schemat=) Ca 80 glada icajobbare samlades under samma tak och festade till de!! Va riktigt revligt med en hel del roliga klpp från personalklubben och sen serverades de julbord förstås.. så nu är första julbordet avklarat, riktigt gott!!
Vid 23 tiden passade ja på att åka med kicki in till stan.. gick in en sväng på bowlinghallen innan vi drog vidare till KK:s.. De blev en riktigt lyckad kväll, som självklart avslutades med snabbmackaroner hemma på kållandsgatan!! Ja bara måste äta när ja har vart ute och festat.. en dum dille ja fått för mig, men gott är de=)

Idag har vi mest slappat i soffan.. tog cykeln bort till mamma & pappa och lunchade vid 13, hur gott som hellst!! Hämtade även hem våran prinsessa som vart borta över natten.. Ikväll blir de bio med sweetie, NEW MOON! Har hört att den inte ska va lika bra som ettan men känner ändå att ja vill se den.. vem vet ja kanske älskarn!

Dåligt med bilduppdatering de sista.. men bloggar mest från min iphone och ja har inte fattat än hur man lägger upp bilder från den=/ funkar de ens? någon som vet? Tipsa mig gärna!!
Därav den dåliga uppdateringen eallafall.. Nu blir de tillbaks till soffan♥



INTE okej att redan behöva va vaken:(

2009-11-19 06:13:37 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Men ser fram emot dagen ändå, Ullared med mamma och mormor!! Mysig utflykt:) Hoppas ni får en bra dag!! Kraam♥

Segare än väntat:/

2009-11-18 14:53:11 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Den här dagen är visserligen rätt lång men brukar oftast gå rätt snabbt, men INTE idag:( Nu sitter ja hemma på lunchen och myser me kitan & gibbe.. Hade mer än gärna stannat här och inväntat min honey!! Får väl trösta mig med att de bara är 4 timmar kvar och att de blir mys i soffan när ja slutat, Greys är juh ikväll också:) Och imorgon åker ja och bästaste mamma & mormor till Ullared för att inhandla lite frtspåsar, ha!! Ha de gött.. Köss♥

jobb hela dagem lååång=/

2009-11-18 11:08:39 zaNDra
» Kommentarer(0) «


från tidig morgon ända långt in på kvällen=/ inte alls skojj.. men ska eallafall försöka åka hem på lunchen så dagen inte känns lika lång!! Gårdagens kalajs blev riktigt mysigt.. Sweetie fick biljetter till camp active av sin familj, så dit ska vi på underhållning och 3rätters middag i december=)De ser ja fram emot!! Nu är visst rasten slut.. Ha de gott!!

Idag är de ingen vanlig dag..

2009-11-17 09:45:20 zaNDra
» Kommentarer(0) «


För idag är de sweeties födelsedag, HURRA HURRA HURRA!! =) Dagen började redan vid 06 med frukost och presenter på sängen.. Ikväll blir de kalas för släkten.. Vi smygstartade hans födelsedag redan igår kväll med god mat på cafèObar!! Mumma.. Nu blir de jobb fram till 2 sen hem och invänta min BdayBoy! KRAAM

Mååndag..

2009-11-16 12:32:51 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Sitter på jobbet med ipånen i handen:) kan inte säga annat än att ja älskarn!! Efter jobbet blir de fix och trix inför honeys Bday som är imorgon:) kanske drar med han ut på hemligt uppdrag redan ikväll om vi hinner bland allt städande!! Ska även hämta kitan från dagismamman annelie efter jobbet:) mycket som ska hinnas innan morgondagen!! Nu blire back2work, ha de fiint:0 kraam

Ledig helg:)

2009-11-14 14:32:44 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Och de känns såå himla sköönt:) Dagen började med en sovmorgon följt av en frukost på fifflers.. Efter de blev de presentletning till sweetie.. Äntligen hittade ja på något som kunde va lämpligt för han!! Men de va inte lätt.. Ikväll blir de groggblandning med vännerna:)

Dagen man absolut inte vill uppleva..

2009-11-12 20:05:13 zaNDra
» Kommentarer(0) «


men som ändå kom.. Jobbig, tung & ledsam men ändå så himla fin!! Att se hans närmaste gjorde så himla ont.. Och att höra hans kusin sjunga.. Men hon sjöng så fiint, en stor kram till dig för att du orkade!!
Nu gäller de bara att ställa upp för varandra.. krama hellre dina nära en gång för mycke och ta vara på varandra♥



Säger bara ROCK ON nu jeppe!!


Bad update!!

2009-11-11 15:40:16 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Här har de int blivit mycke uppdatering på de sista.. Har ioförsig vart rätt mycke!!
Idag har ja eallafall storstädat hela huset, behövdes kan ja säga!! Sen kom sweetie hem på lunchen♥ Efter de tog ja & kitan en prom bort till optimera och köpte lite olja till vårt köksbord!!
Nu blir de strax jobb fram till kvällen=/
Imorgon väntar en dag som man hellst inte vill uppleva, vill bara att den ska vara förbi.. Kommer bli riktigt jobbigt, många minnen som väcks till liv och många nya minnen som läggs till!! De gäller bara att ta hand om varandra och vara stark!!

Ikväll ska vi eallafall hämta hem dina blommor, du kommer bli så glad över dom♥ Dom är verkligen så DU!!


Min nya klocka=)


Fars dag!!

2009-11-08 11:43:00 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Idag är de alla pappors dag.. Så ikväll ska ja hem till min underbara pappa och fira han med en kram och någon present.. Mat skulle de bjudas på också=P GOTT!!
Just nu sitter ja som ja brukar för tillfället, -på jobbet!! Riktigt seg dag, sov inge vidare inatt..  Kan bara inte släppa de efter allt som hänt.. Rädd för att de ska hända något mer.. De kommer de göra, men inte nu och inte på länge.. och OM de nu måste så ska de va på rätt sätt!!

Hoppas ni hade de skojj ute igår Louise & Malin, hade varit kul om ja följt me ut.. Men får bli en annan kväll=)


lÖrdag!!

2009-11-07 11:19:45 zaNDra
» Kommentarer(0) «


och ja sitter på jobbet.. vädret ute verkar helt underbart!! Hade så mycke hellre gått en promenad och sedan myst i soffan framför brasan.. menmen pengarna måste rulla in för ända fram till jul så är de något planerat varje helg och även på veckodagarna, så varje liten slant är välkomen!!
Va på kalas igår hos kusin Jenny som fyllde 15, fick tacos och en smarrig tårta=) åkte hem vid halv 9, slängde mig i soffan och slockna nästan med en gång.. så idag är ja ändå rätt utvilad!! Känns skönt..
Ikväll blir de nog en sväng till jobbarkompisen Louise.. blir dock lugnt för min del eftersom jobbet kallar imorgon men en liten visit får de alt bli!!

Back2Work♥

En vecka har gått♥

2009-11-05 12:22:20 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Men vart tog den vägen? Känns som de va igår vi va ute och tände ljus för dig!! =/ Du är SAKNAD av många!!

Fick också reda på att begravningen är om en vecka.. Så idag har vi varit och fixat med lite blommor, kommer bli riktigt fiint..
Tänkte efter lite på de begravningar som ja varit på.. Har varit på 5 (om man räknar med jespers) varav en är av naturliga skäl.. De känns inte alls bra.. Så orättvist!! 2 som omkommit i bilolyckor, en som "brann inne" och sen min morfars då.. visst han hade inte årena inne men han hade ändå levt ett liv till äldre dagar!! Ja pallar inte att gå på mer begravningar som inte har något giltigt skäl.. och ett giltigt skäl är när man levt ett lyckligt liv till 90 och somnar in i drömmen!! Så snälla låt de få förbli så!!

Alla tankar åt de närmaste♥ Ni vet att vi tänker på er!!


Tisdag och snart är de fredag? elle..

2009-11-03 11:53:39 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Dagarna går så fort nu för tiden.. riktigt skrämmande.. Idag är de redan 5 dagar sen välden tog ifrån oss en av de finaste!! =/ Och igår fick ja även reda på att farmor blivit dålig, så dålig att dom la in henne=/ Hoppas de går bra idag på röntgen bara!!
Min fina ligger hemma på soffan idag.. åkte iväg och spelade innebandy igår, men med hans knä så gick de bara 10 min.. stakkare!! Så idag hopas ja att läkarna tar sitt sunda förnuft och gör något åt saken!!
För min del blir de jobb ända fram till 19.. men tar nog cykeln hem på lunchen så känns inte dagen lika lång!! Ha de gott allihopa!! KRAAM