Nya gardiner

2012-02-28 20:36:00 zaNDra
» Kommentarer(8) «


Äntligen så kom gardinstången upp i vardagsrummet så vi kunde få upp lite gardiner.. Nu ser de mycke mer ombonat ut:) Tack mamma för hjälpen❤


bullbak och överjäst?

2012-02-27 21:20:01 zaNDra
» Kommentarer(8) «


Vilken skillnad på väder idag och igår=( Man bli ju bara deppig när man tänker på snö när solen sken så fiint igår!!

Idag har ja eallafall fixat med massa försäkringspapper, de är ju inte direkt bara att sluta jobba strax innan BF och tro att allt ska va fixat med pengar osv.. Tänkte även söka Graviditetspenning (havandeskaps..) Nu väntar ja bara på att få lite papper från personalchefen plus att ja ska knåpa ihop en text om varför ja ska få rätt till graviditetspenning..
Någon som har tips om vad man kan skriva?

Har även knådat ihop 40 bullar efter jobbet=) Tror nog att ja fick i mig lite för mycke bulldeg, för de va nämligen inte bara bullarna som jäste här hemma!! Men de är ju bara för gott med bulldeg=)
Bullarna blev dock inte 100% va visst lite för generös med smeten imellan bullarna fast dom blev ändå supergoda, MUMMA♥

Underbara vårväder!!

2012-02-26 11:56:49 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Jobbade igår, kalas direkt efter jobbet.. Jobb idag och kalas direkt efter jobbet.. Så ja lär inte få se så mycket av de fina vårvädret=/ Hoppas de blir lika fint i veckan som kommer..

TACK fiina Louise & Marcus som jagade barnsängen på ikea åt oss♥
HENSVIK Spjälsäng IKEA Sängbottnen kan monteras i två olika höjdlägen.

En Prinsessa

2012-02-24 11:58:53 zandra TIPSAR
» Kommentarer(5) «


De va väl ingen som missade att de föddes en liten prinsessa igår!! Perfekt timing då Ikea fixade ett supererbjudande till oss som väntar/redan har en liten prinsessa & prins.. Om man köper en spjälsängsmadrass för 399.- så får man en spjälsäng värd 599.- på köpet!! Och de bästa av allt är ju att de är precis den sängen som vi siktat in oss på=) Och att vi har så söta vänner som kan köpa med sig detta paket till oss när dom ändå skulle dit i helgen=) Tack Louise & Marcus♥

Bild lånad från ikea.se

Nu ska ja mysa ner mig i soffan innan jobbet kallar, har nämligen inte sovit alls bra inatt=/ känner mig som klubbad säl..

CALVIN KLEIN

2012-02-22 19:00:10 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(2) «


Två av mina FYND som ja gjorde i thailand, 70:- för en ürsnygg Calvin Klein klocka!! Har ja tur så håller dom lika bra som en annan klcoka ja köpte för två år sen i thai=)


the familyriide

2012-02-21 20:57:01 zaNDra
» Kommentarer(7) «


Skulle ju fixa bilder på nya vrålåket igår men va så sjukt trött, sen hade de väl vart smart att fotat lite snygga bilder på den idag när de vart så soligt men de glömdes helt bort.. så ni får nöja er med denna:


Nu längtar ja tills 1 April, då åker nämligen sommarfälgarna på=) och den blir snäppet snyggare!!

Semledagen!!

2012-02-21 12:05:45 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Givet en dag som denna:) fast med vanilj i min förstås!!


familyride

2012-02-19 19:02:18 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(7) «


Ibland ska man ha tur och idag va de våran tur=)
För idag blev nämligen ja & elsken lyckliga ägare till en ÅDIII!! Så nu är familyriden fixad, skitsnygg va den också!! Bilder kommer imorgon när de är lite ljusare ute.. nu får ni nöja er med dom gyllene ringarna så länge.. wawawiiiiee, NÖJD ZANDRA!!

godmorgon lediga helg!!

2012-02-18 09:16:07 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Igår va de fredagsmys på hög nivå, ja "kors i taket" lagade kvällsmat, egna klyftpotatisar m. morötter och paprika i ugn + chilimarinerade kotletter.. till dessert blev de chokladpudding med hallon & grädde=)
Kollade på filmen ABDUCTION, där taylor lautner känd från twilight filmerna har huvudrollen.. helt klart sevärd=)

Nu ska ja strax byta om från mysisdress till någon mer anständigare och bege mig fram till city för att möta upp fiinaste kusin för en frukost på 3B♥ Hoppas du får en mysig Lördag!

Fredagsmys!!

2012-02-17 17:40:14 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(9) «


Nu är dag 12 av 12 gjord och ja sitter nyduschad i soffan me datorn i knät.. surfar runt bland massa olika kläd sidor och drömmer mig bort till sommaren då vi har en liten som de ska shoppas till=) Finns ju sååå mycke söött, vill köpa allt!! Men får försöka hejda mig, något som ska shoppas innan bebis anländer är ju självklart säng, skötbord mm så de måste vi börja kika på snart.. tiden går ju så himla fort och vi vill försöka ha så mycke gjort som möjligt innan vi blir 3♥

Den här sötsaken kunde ja bara inte motstå♥

Moroccanoil

2012-02-17 17:31:13 zandra TIPSAR
» Kommentarer(1) «


Moroccanoil original oil treatment 100ml
Efter senaste frisörbesöket hos finaste Anneli (DEVINA) så kom ja hem med den här underbara produkten.. en olja som ja tar i efter att ja tvättat håret.. Man får verkligen en nyklippt känsla och ja tycker faktiskt att mitt hår känns mycke bättre sen ja började använda den här produkten!! Så skynda och köp en flaska i hennes webshop vettja=)

Myser

2012-02-16 20:07:09 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Smörpopcorn och lyxfällan.. Så lyxar ja till min torsdagskväll!! Bara en jobbdagen kvar innan ja äntligen ska va ledig en hel helg:) wiiee..


blogg.se APP??

2012-02-16 11:35:43 zaNDra
» Kommentarer(5) «


Hur störande är de inte att appen för blogg.se krånglar.. Så smidigt att kunna blogga från mobilen men då vill man ju också att folk ska kunna kommentera sena inlägg!! Lite utav själva meningen som man bloggar tycker jag.. menmen får väl hoppas att de är ett tillfälligt fel och att dom fixar de snart!

Inlägget om mitt senaste FYND, "kristalllampan" gjorde ja på inget mindre ställe än NETTO, haha, kanske inte stället där man skulle kolla efter en "kristalllampa" men efter tips från mamma så hittade ja den till slut.. för 225:- så de kallar ja verkligen FYND!! =)

Idag går vi in i V.21.. och jobbdag 11 av 12, så snart är ja leedig=) ska bli förjäkla gött!!

Kraam på alla ❤ dag!

2012-02-14 19:46:49 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Myser framför brasan me mina godingar❤ strax blir de film och godiis..

Kraam på er alla underbaringar på ALLA ❤ DAG!


Gårdagens FYND!!

2012-02-13 20:08:31 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Är supernöjd över gårdagens FYND!! Tack mamma för tipset❤

Nu blir de soffan och Sofias änglar..


IsWalk

2012-02-12 20:25:55 zaNDra
» Kommentarer(5) «


Efter dag 7 av 12 så hämtade ja bilen på sevillagatan och körde ut till öboviks paradis.. Där blev de lunch och en mysig promenad på isen med dom bästa❤

Köpte med mig ett riktigt fynd på vägen hem, hoppas att elsken kan hjälpa mig att montera ihop den imorgon så ni får se:)


Lyxar till de ❤

2012-02-11 15:49:56 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Precis avslutat dag 6 av 12 så nu tyckte ja att ja va värd lite soffmys medans elsken är ute i skogen och fäller träd! De här är lyx:)


Frukostmys

2012-02-10 09:28:47 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Dag 5 av 12 så myser ja till de med en sovmorgon:) har dock sovit som en kratta inatt men ändå skönt när man vet att man inte måste gå upp tidigt!!

-va söta ni är som säger att min mage är sööt:) tar åt mig dom kommentarerna och sparar dom tills den dagen då ja är rund som ett äpple vilket kommer va mindre smickrande, haha;)


V.20

2012-02-09 20:20:12 Våran lill* kopia♥
» Kommentarer(12) «


Eftersom att tröttheten verkar va här för att stanna så får man passa på att göra saker medans man är hyffsat igång & pigg.. så idag efter jobbet tog ja tag i en rejäl STORstädning av huset, tre timmar senare så skiner alla ytor plus att huset doftar lavendel=) Underbara känsla!!
Nu är ja totalt slut så elsken får laga mat til mig ikväll medans ja tar igen mig lite på soffan..♥

Bjussar på en växande magbild för idag går ja nämligen in i VECKA 20 så halva tiden har redan gått, hur fort gick inte de då?! =)

BEBIIS

Barnet är från huvud till stjärt ungefär lika stort som en honungsmelon. Alla foster är ungefär lika stora fram till vecka 20, sedan ökar skillnaderna.
Fostret får nu det vita fosterfettet som ska skydda huden mor fostervattnet.
Bkt 350 gram.
-Vårat lilla charmtroll rör sig som bara den.. känns nästan som att hon byggt ihop ett litet hamsterhjul som hon snurrar runt, runt i=)
MAMI:

Grattis, nu är halva tiden gången! Nu känner många att fostret rör sig i magen men det kan också dröja ytterligare. Livmodern växer och magen blir större. Ibland kan naveln puta ut. Det är inte farligt. Både den och magen åker tillbaka efter förlossningen. Storleken på magen varierar från kvinna till kvinna. Jämför inte med kompisen som är i samma vecka, det är så olika. Från och med nu växer magen däremot mer regelbundet eftersom barnet koncentrerar sig på att just växa. Måttet ökar med ungefär en centimeter i veckan. Nu behöver du också extra järn i kosten. Järn finns i blodpudding, kött, ärtor och bröd. The, kaffe och mjölk försämrar upptaget av järn medan frukt, grönsaker och rotfrukter förbättrar upptaget. De flesta gravida brukar rekommenderas tillägg av järntabletter från denna vecka. Hör med din barnmorska.


-Jag: mår hur bra som hellst!! Med tanke på hur ja mådde mellan V.7-V.16 så känns de här helt underbart=) Förutom att ja är supertrött men de är de såå värt!!

Semester me mitt LOVE ♥

2012-02-08 20:53:05 zandra RESER
» Kommentarer(9) «



Första kvällen, första glassen=)

Så här kan de gå om man slarvar med solkrämen.. "ne men vadå ja har inte bränt mig" nää inte alls, haha=)

mys vid tub island

shopping, shopping=)

Eldshow på phiphi..

MY BIG LOVE♥

Strandhäng och kajaking..

När man får oväntat besök=) & elsken badar i en sötvattenskälla..

♥♥♥♥♥♥♥♥

så hääääär glad är ja när ja är i värmen & thaiiii=)

Hemlängtan.. expressen löser de mesta=)

Mys i solnedgången i min nya GARDIN som elsken så fint kallar den!!

majs, majs, majs.. och en hel del bananpannkakor med nutella va de ja levde på=) MUMMA!!

sminkfri i nästan två veckor, hur gött som hellst!!

tobbe blir lurad av en riktig duktig nisse på gatan=)

Vårat lilla ♥ LÄNGTAR SÅÅÅ!!

Nöjd elsken♥

Riktigt underbart att komma bort i två veckor från sverige, alla måsten, kyla & jobb.. men också lika skönt att komma hem till vardag, rutiner och svensk mat!! Fast nu längtar man ju självklart redan tlll nästa semester.. som ska spenderas i SVERIGE tillsammans med bebiiis♥


sömnigast av er alla

2012-02-08 20:14:00 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Mycke som ska göras men lite som blir gjort.. orken är som bortblåst=/ när klockan slår 21 så ligger ja redan deckad i sängen.. ja som vanligtvis är som en virvel och får massa gjort efter jobbet.. men de vänder väl snart, förhoppningsvis;)
Idag har ja eallafall storshoppat till kylskåpet, va rktigt välbehövligt för de eka på högsta volym!! sen lagade jag "kors i taket" mat till elsken som är lite halvkrasslig.. pasta carbonara fick de bli=)

Nu tänkte ja försöka fixa in lite thaikort i datorn så förhoppningsvis kommer de ut några här på bloggen strax!!



Tack alla underbaringar!!

2012-02-04 13:47:26 zaNDra
» Kommentarer(0) «


TACK för alla fiina kommentarer!! De ska bli helt fantastiskt, längtar som tusan❤

Idag firar ja och elsken att solen lyser med två mumsiga semlor:)
Hittade ett par superfina gardiner på Åhléns förut som ska få hängas upp i vårt vardagsrum, måste bara strykas först innan ni får se bild!!

Ha en lovely lördag❤


♥Lyckligare än lyckligast♥

2012-02-02 10:22:01 Våran lill* kopia♥
» Kommentarer(23) «


Hej på er!
Jag är just nu på semester, här är de varmt och skönt.. ca 37grader i vattnet!
Ja har inte kollat in utelivet än men jag har hört att de ska vara super!
Ha de fiint så ses vi den 4 juli=) Många kramar MINI Olausson/Andrén♥


Äntligen kan hela världen få veta hur lyckliga vi är.. De har vart tufft att hålla de för oss själva såpass länge som vi gjorde, vi ville ju bara att alla skulle få höra den underbara nyheten samma dag som vi fick reda på de!!



Imorse va jag & elsken och kollade på våran übersööta lilla bebiis♥ Hur häftigt som hellst att få se att de va någon som levde inuti min mage på riktigt!! Nu vill vi bara att tiden ska gå fort så att vi får träffa dig snart!! =)


♥KÄRLEK♥

Back in swe

2012-02-01 18:07:07 zaNDra
» Kommentarer(0) «


❤sitter i soffan och myser med mitt lilla hjärta.. Har saknat henne galet mycke när vi va i thaii!! Men så gött som hon haft de hos finaste mam&pap så har de säkerligen inte gått någon nöd på henne;)

Idag gjorde ja även mitt första jobbpass efter semestern, gick faktiskt riktigt bra att gå upp två timmar innan tuppen gal!!
Efter jobbet trampade ja fram till city i kylan och mötte upp sötaste josse för lunch och massa tjatter, tack för de vännen❤
Ne nu får de nog bli till att fixa lite mat, har ju blivit en hel del restaurang besök dom 2 senaste veckorna, men nu är verkligheten här igen!!