Att inte folk kan låta bli andras saker....

2009-01-31 16:03:35 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Igår va de jobb för hela slanten.. va där strax efter 8 på morgonen och cyklade hem strax innan 7.. se de blev en lång dag på jobbet... Efter de tog vi svängen förbi mcdonalds, igen. ja måste nog börja skrärpa mig.. typ NU!! Sen tog ja med vinaren och traskade över till fia.. förberedde presenterna för kvällens bravader och fick sedan skjuts bort till elin.. satt mest och tjötade massa och bara hade de allmänt trevligt.. skulle gått till bowlinghallen och sedan hem till sängen men vi blev så sena så bowlinghallen skulle precis stänga när vi kom dit.. så de fick bli till att gå på lokal istället.. Vet inte riktigt hur de gick till men pinsam som man är så gjorde ja bort mig rätt rejält så de lär väl inte bli utgång dit på väldigt länge..  Ahja, thats life..!!

Till saken då.. hade verkligen hur skoj som hellst igår.. tills ja hämtade ut min & annes jacka.. Bara de att hon hade visst med sig sin väska som ja aldrig fick av garderobsmannen.. så vi gick tillbaks men han kunde inget göra förenst alla hade gått ut.. så vi väntade.. Bara de att när vi va dom enda som va kvar så fanns de ingen väska.. Hoppas du som tog hennes väska har riktigt ångest idag och tar ditt sunda förnuft och går till polisen med den.. Hon hade juh allt i den, plånbok, nycklar, kamera & sin nya mobil... Inte bara de hon blev ju helt förstörd.. Så hopppas att du ger tillbaka den!!!

Ikväll blir de 75årsfest (3 25åringar) i tolsjö bygdegård=) kommer nog bli riktigt skojj.. Så nu ska ja hoppa in i duschen lite snabbt innan ja ska va borta vid 5 på förfesten hos Bettan & Marcus!! KRAAM♥

Ledig dag = bästa dagen!!

2009-01-29 20:52:39 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Tänk så skulle man ha råd att vara ledig lite oftare.. Men om ja ska fortsätta att handla i den här takten så borde jag antingen hitta ett bättre betalt jobb eller jobba ännu mer=/ För vad vore livet utan shopping?!!
Denna skönhet följde med mig hem från dagens stadsrunda... Mockajacka från HM!!

Ledig dag & lite fix..

2009-01-29 10:36:05 zaNDra
» Kommentarer(2) «





Vaknade nästan fem timmar senare än igår, utvilad också.. såå skönt..
Idag väntar frissan sen presentköp & fika på Larssons!! KÖSSS♥

Lycka är..

2009-01-28 22:12:23 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Lycka är när dessa skor får pryda mina fossingar... kanske redan på fredag om posten sköter sitt jobb!! Två skor på en dag, bra jobbat tycker ja=)

ShoeAholic..sweet!!

2009-01-28 21:30:22 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Idag va de jobb mellan 6-12.30.. va nog första gången ja slutade så tidigt.. riktigt segt att börja så tidigt men får man sluta den här tiden så skulle ja nästan kunna ha den tiden på shemat!! nästan eallafall!! Efter jobbet bar de av till överby med jossan för lite shopping.. Hittade inte så mycke men fick med mig lite underkläder, en klänning som ja inte är helt hundra på men den kanske kan bli bra till lördagens bravader.. sist men bäst av allt ett par skor=) i love dom.. satt hur perfekt som helst, så dom ska invigas på lördag eallafall!!
Tog en prom på ca 6 km när ja kom hem me bästaste vännen.. tjöta lite skit men va ändå nyttiga med en prom så två flugor i en smäll!! Blev riktigt glad när ja fick reda på att ja ska få va hundvakt på söndag igen.. LÄNGTAR!!
Imorgon blir de frissan och en riktig slappardag.. ska även hinnas med en fika med söta kusin!! Kösss♥
 


Inlägg nummer 100..

2009-01-27 19:44:36 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Mitt inlägg nummer 100 och jag är totalt tokfast.. Förstår egentligen inte varför ja tycker de är så kul att skriva, för skriver juh inte direkt något läsvärt men för mig känns de bra.. lite som en öppen dagbok om mitt funniga liv.. haha=) Ne men idag har ja eallfall inget kul att skriva.. Jobbat hela dagen och ska börja klockan 06.00 imorgon så nu ska ja bara slappa i soffan me lite chips & cola innnan sängen ropar efter mig..

Glömt att visa min läckra tisha som ja beställde förra veckan.. This is it.. and i love it, perfect match!!


Måndag, löning & någon shopping!

2009-01-26 19:56:40 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Idag slutade ja en timma tidigare.. skulle egentligen till sjöäng och fixa håret.. men hon va sjuk=/ så de får bli till att beställa ny tid.. vill juh helst ha de gjort innan lördagens bravader så får se om ja tvingas gå till någon annan om hon inte har någon tid som passar mejj!!
Så istället åkte ja & anne till Mcdolnalds.. åt den goda "el nacho burgaren" och tog den nya mcflurryn med lion smak till efterrätt, superB=) Sen drog vi vidare frammåt staden där de inhandlades en tröja, linne & ett par örhängen!! och nu sitter ja mest och drar runt på internet, kollar vove och ska strax betala mina räkningar=/
Ha en mysig kväll!! KRAAM♥


Helgens bravader..

2009-01-26 19:33:48 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Lördagen va helt fullspeckad redan från klockan 10.. Började med lite hemmaspa.. sen Promenad me anne ut till skalunda.. ca 1,6 mil (den vägen vi gick) När vi väl kom fram så belönades vi med lite pasta för att fylla magen lite.. innan vi la oss i bubbelbadet och bara hade de gött.. Hade förberett med en flaska cava på kylning=) Satt riktigt fint..
Sen körde mamma in oss till stan där vi gjorde iordning oss inför kvällen.. Skulle juh vart singstar och alkoholintag på rådagatan men de blev bara alkoholintag.. hamnade på stadt eallafall.. vilket man ångrade redan när man hängde in jackan..  BEVISEN:


Igår vaknade ja vid halv 10.. Åkte & hämtade söta jacki.. Äntligen fick man va lite hundvakt och prova på hur ja ska leva mina år framöver=P Såå sööt.. smälter så fort ja ser henne!! Fick bli en tur runt halva lkp för att visa upp henne.. Tog även en tur ut mot lantlig luft där det serverades middag och lantlig prom!! Sen åkte vi in & övertalade mor & far.. Visste att dom skulle ångra sig så fort dom fick se söta jacki=P JAG ÄR SÅLD!!

Senare på kvällen blev de middag ute i skalunda & mys me ozzy på golvvärmen i badrummet!!

Om det är någon som har funderingar på att beställa denna grymt snygga bikini från asos.. så avråder jag er!! Så läcker men provade den när ja bubblade i lördags och den blev så genomskinnlig att den inte går att bada i bland folk.. Synd på ett så snyggt plagg!! pusss♥

090125

2009-01-25 10:08:18 zaNDra
» Kommentarer(0) «


090125 och en dag närmare löning.. Känns behövligt just nu.. Ska strax iväg och hämta bebis=) en liten chihuahua.. Så de blir till att öva lite idag.. sweet.. ska åka förbi pappa och intala han att hon är sååå söööt och så ett måste!! Hoppas bara på att de funkar!!
Gårdagen va helt superb.. Hinner inte förklara just nu men de kommer bilder senare.. Men jag kan juh säga att vi gick hela 1,6 mil eallafall.. mäkta stolt över mejj själv!! Time to go.. syns!!! kösss♥

ledig helg & jag är såå pigg=)

2009-01-24 10:41:55 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Gick inte & la mejj förenst vid halv 2 igår.. och vaknade vid 9 imorse helt by myself utan väckarklocka.. UTVILAD!! Så jag är såå redo för den här dagen!! Tänk så kunde man känna sig såhär varje dag bara..

Ahja.. Nu på morgonen så har ja gjort en hel del nyttosaker.. Dammsugit hela lägenheten, och haft ett litet spa för mig själv.. så nu är ja alldeles len.. sweet!!

Ska gå bort mot anne om en timma sen bär de av mot skalunda.. Vädret är ju inte de bästa men de ska nog gå bra ändå.. har juh en kul dag/kväll att se fram emot så=P
Ne nu ska ja fixa naglarna lite och sen ta på mig promenadoutfiten och traska bort till esplanaden.. Ha en mysig lördag!! Pusss♥

  

Här är förövrigt mina nyinköpta tygbitar som inte ville funka på bild igår!!


Tjejjen som tror att hon går i guldskor..

2009-01-23 23:36:01 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Vaknade vid 5 tiden imorse.. något senare än vad jag hade tänkt mig.. Världens blamma i pannan, kul!! gjorde sönder favoritörhänget=/ och mobilen som skulle va bytt inatt, funkade inte!! Bra start på min dag.. Bättre blev den juh inte av att jobba kolonial 6-14.30!! Och att dagen avslutades med en cpkund som ja lätt skulle kunna drämma till.. och så hade inte mitt paket kommit heller.. Ahja, tog en låång prom med vännen.. så där fick de bli en & annan avreagering.. eller hur de nu stavas/heter, hm.. huvudet är inte med till 100 nu så här på kvällen..
Tog en sväng in på GT för att försöka liva upp min dag.. Har juh inte fått lön än, men tänkte bara kika.. Gick väl sådär.. kom hem med en tunika och två västar=) Vet inte riktigt hur ja tänkte där.. pank.. men va fan, de ordnar sig alltid.. Måste juh bli lite gladare efter min tidigare skitdag!!
Sen kom mamma & pappa hem till mig vid 6tiden med pizza & massa godis.. kollade lite tv och bara myste..
Efter att dom åkte vid halv 11 så fick ja ett litet cpryck och städade hela lägenheten, hatar att städa men om ja ska våga släppa in lite folk här imorn så va de mer än behövligt!!

Imorgon väntar en heldag med bästaste anne=) Promenad ut till skalunda ca 1½mil.. sen bubbelbad och en förberedd cava som ligger på kylning ute i skalunda!! Sen hoppas vi på skjuts in till staden för att köra lite singstar och fortsatt alkoholintag på rådagatan!! Hoppas de blir lika lyckat som uttänkt!!

Nu får de bli soffan.. Kösss på er! ♥
Skulle juh visat lite bilder på nya kläderna men mobilen fuckade sig så får bli en visning imorgon!!

skor..skor..skor

2009-01-22 21:41:46 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Man kan inte få för mycket skor.. Vill ha dessa beautiiies att strosa omkring i nu i sommar!!


090122

2009-01-22 21:22:42 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Idag va ja på jobbet tidigt, igen.. Har stått i scanningen nästan hela dagen och tjötat om de ny "självbetalning" Hade en & annan torka i munnen efter att ja slutade vid 15.30... Sov en stund när ja kom hem och tog sedan en prom i de kalla vädret.. Nu sitter ja inne i soffan och myser med en iskall cola i handan men ska strax besöka sängen.. Imorgon startar arbetsdagen redan klockan 06.00.. Men Ser fram emot halv 3 imorgon och en ledig helg!! Ha de gööttt... kösss♥


prom strax..

2009-01-21 09:48:20 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Underbart med sovmorgon=)... ställde klockan på 09.20, kändes som att de va en evighet sen jag sov så länge sist.. Nu har ja eallafall ätit lite flingor och ska strax ut på en morgonprom me anne.. Sen får de bli duschen innan jobbet kallar vid 12.30.. jobbar ända till 21.30, inte de längsta passet men de är juh f´n under hela dagen. ahja, ska väl klara mig igenom den här dagen me..
Ne nu får ja ladda promskorna.. see ya! pusss♥


090120

2009-01-20 21:21:09 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Sista dagen av fem att gå upp supertidigt på morgonen=).. För imorgon får ja sovmorgon till halv 10.. sweet!! Sen blir de prom vid 10 me anne!!
Slutar man vid 3 som ja gjorde idag så hinner man så mycke på em/kvällen.. för idag har ja vart i huset & fikat me syskonen och mamma.. sen åkte ja ut till skalunda en sväng och myste me ozzy=) Svängde förbi mcdonalds påvägen hem.. köpte en nachoburger=) mycket sweet!! Sen fick de bli en låång prom på 1½ timma me anne.. Tjötade massa thai och annat gottit skvaller!!
Nu har ja precis kollat på shear genius och ska strax kolla på två topmodel avsnitt.. så min kväll är räddad eallafall!!
Imorgon väntar en låång dag på jobbet så får väl se till att nana i tid!! kösss på er♥

I got mail=) & syndar..

2009-01-19 17:09:57 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Gick till affären och köpte lite syndarstuffs som ja kan ha nu medans ja väntar på tvätten.. Fick bli 2 colaburkar, lite smågodis & sofismode!! Tog med posten påväg upp och såg att ja hade fått paket från asos.. Min läckra bikini hade kommit=) Så nu är de bara till att promenera.. Mitt sötsug kommer jag nog aldrig komma ifrån så ja får väl jobba med att promenera varje dag istället!!
Ne nu får de bli lite TheHills avsnitt och mys i soffan tills tvätten är klar...

 

Måndag..

2009-01-19 16:27:12 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Ny vecka och ny dag.. Jobbade bara till 15 idag, lite halvkörigt på jobbet imorse med bladet men de löste sejj till slut.. Hoppas att ja kommit in i de någorlunda bättre till nästa vecka!!
Nu har ja precis smaskat lite glass med mormors blandning=P och om 10 minuter ska ja ner till källaren och slänga in 3 veckors tvätt.. Har blibit en hel del så idag va ja bara tvungen.. efter de blir de en lång prom ute i kylan.. Har även planerat in en lååång prom på 1.3 mil på söndag!! Mäkta stolt över mejj själv om ja klarar de utan klagomål.. Ropar inte hurra förenst ja nått målet.. Så nu är de bara till att promenixa hela veckan så ja orkar på söndag!! pusss♥

Beautiiiies

2009-01-18 22:22:18 zaNDra
» Kommentarer(2) «



Dessa skönheter måste få komma hem till mig NU!!

Sunday!!

2009-01-18 20:02:00 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Igår va de mys i soffan och räkfrossa=) Va riktigt trött så somnade strax efter 10.. så va riktigt pigg imorse när ja vaknade!! Tog en prom till jobbet.. Va riktigt uttråkad på jobbet.. knappt några kunder i fiket och så är man juh själv på söndagar så ja går bara runt för mig själv en hel dag.. så de blir en hel del "daydreams".. Satt & kluddade upp mitt liv i pengar ett halvår frammåt på whiteboarden.. blir lite knapert strax efter thairesan men ja ska nog få ihop de!!
Efter jobbet blev de en låång prom runt båtgården och in i city.. Så idag har ja gått ca 13.000 steg.. Än har ja inte hamnat under strecket!! Mäkta stolt över mejj själv, och det ska hållas ändå fram till 9 mars!!
Efter promen så har ja bara suttit i soffan och letat efter min framtida sötnos.. har hittat en hel del grymma friis accesoarer som säkert kommer bli inköpta den dagen hon anländer hit=P Vill ha nu!! Kanske ska va hundvakt till helgen som kommer, måste juh träna mejj!! Nickes nathalie varna mig för att de va jobbigt och värre än en bebis.. men ja vill verkligen.. får väl avlasta mejj hos familjen för ja lovar att dom inte kommer kunna motstå denna sötnos=)

På fredag kommer ja bara ha en mobil med mejj.. ska bli så sköönt!! Har gått omkring med 2 mobiler i 2½ månad.. ja har juh inte precis vart snabb med att byta abonamang.. haha.. Men på fredag så är ja fri från 2mobilersklubben!!

Ne nu får de bli lite tvslapp.. kösss♥

  
Från bowlinghallen i fredags..

 
Räkfrossa från igår=P


uttråkad på jobbet..


090117

2009-01-17 18:59:24 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Blev inte ett dugg förvånad när mobilen väckte mig 06.30 imorse och jag kände mejj som en zombie, igen.. bara tanken på att ja ska gå upp tidigt gör mig trött=/
Ahja, thats life!! Igår va de eallafall släktmiddag/kalas för mormors gubbe på troja.. Fick bli vitlöksbröd & chili-lime aioli till förrätt och en inbakad pizza efter de=) Pappsen & Mammsen bjöd, TACK!! Sen traskade vi bort till mormor för att äta lite tårta!! Skulle egentligen åkt hem till sängen vid 11 tiden men svängde förbi anne & co på bowlinghallen och tog mig en cider=P Va riktigt trevligt där, massa folk..

Idag har ja bara jobbat och vart ute på en prom.. Har även gått mina 10.000 steg, så nu kan ja sätta mig i soffan och bara mysa!! Ska strax ta ut vitlöksbrödet ur ugnen och ta fram räkorna=) efter de blir de godis & tidningsmys.. och kanske en film!!

Hoppas ni får en kul lördagskväll!!! pusss♥


090116

2009-01-16 14:46:11 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Sitter på jobbet och tråkar.. Trött som tusan och skulle hellst av allt bara vilja ligga hemma i sängen om inte minst hem till sängen direkt efter jobbet vid 19.. Men då väntar middag med tjocka släkten på troja och efter de blir de fika hos mormor.. Fast de är juh inte helt fel heller.. men bara tanken på att ja inte kommer få sova ut förenst nästa onsdag gör mig såå trött!!
Får bli en mysdag i soffan imorgon efter jobbet istället.. och kanske lite räkor på de me=P LOVE!!
Synsjuh.. pusss♥

Ledig dag = Bästa dagen!!

2009-01-15 21:44:39 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Hur underbart är de inte att va ledig egentligen.. Skulle vilja va mer ledig.. men tyvärr tycker inte plånboken likadant=/

Idag har ja eallafall lunchat me mamma & storebror sen kom även lillabror en sväng=) bara pappa som saknades där, mysigt!! Sen tog ja en prom bort till bästaste anne, slappa i soffan innan vi tog tag i våra liv och ringde linda.. tog åter en prom till Larssons.. satt där i ca 2 timmar och bara myste med hennes söta lilla Manda=) Bebissjuka på största allvar!! fast får nog bli en lite vovve först att öva på=) ha...
Sen körde linda bort mig till pelles mamma.. åt lite kvällsmat och bara snacka massa skit Innan jag tog på mig promenadskorna och tog en riktig powerwalk i snön=) Hade laddat ipoden med massa grym musik så de va riktigt kul att gå idag!!

Började juh förövrigt med Stegräknare igår.. och idag har ja faktiskt gått mer än 10.000 steg, som är ett måste varje dag!!
Så idag kan ja stolt visa upp mina 14.946 steg=) Duktigt va=) ha...

Imorgon väntar kalasfirande på troja med tjocka släkten och ett mega pass på jobbet så kanske dax för mig att sussa lite sött!! KRAAAM♥
  
Bästa fikan och sötaste flikkorna=)
Missade bild på linda, men hon va juh också me!!

En klockren kväll=)

2009-01-15 11:32:25 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Efter jobbet igår så handlade ja lite smått & gott som ett sexpack cola, chips & dip.. och en skiitbra thaitidning.. Sen väntade ja på att anne skulle sluta en halvtimma senare.. då tog vi bilen till mcdonalds och började vårat firande där!! Beställde in den nya hamburgaren.. El nacho chicken tror ja den hette.. skiitgod=) Då kom juh kvällen om inte veckans komentar:
anne - Men i helvete de är juh chips i skiten....
jag - A de kanske är därför den heter "el nacho" hm, halllåe...
anne - Men va f*****n...
Fast efter att ha smakat på den så insåg även hon att den va grymt god... bra att veta vad du beställer flikka lilla=) ha...
Efter donken bar de av till esplanaden, där fixade vi dipen och tog fram colan från kylningen.. Kollade lite i våran nyinköpta thai-tidning.. fick massa bra tips & inspiration=) Vill åka NU!!!!
Sen kollade vi på film.. minns inte titeln men den va faktiskt rätt bra... =) Satt även halva natten och försökte lista ut ett grymt namn till söta vovven.. Någon som har något bra tips?? Men fick sluta vid 04 tiden, för då började namnen balla ur.. haha.. Men kul hade vi=)

Vaknade vid 10 imorse av att bredbandskillen ringde anne.. sa att vi skulle somna om 20 min till.. hinner kanske blunda till någon minut innan ja sätter mig upp i ilfart och skriker ut -Bilen!!!! F**n den står juh på fel parkering.. orka att ha råd med en parkeringsbot..... Snabb som hon va och snäll=) så sprang anne ut och kollade och flyttade på den.. Som tur va så hade dom inte varit där än.. Men gissa vilka som gick och trånade utanför bilarna en 40 minuter senare om inte Parkeringsförstörarna!! Ibland ska man bara ha tur=)

Nu ska ja plocka bort den sista julen, något sent men har faktiskt inte orkat eller hunnit.. sen blir de lunch i Huset me mamma!! Seee ya... Köööösss♥
   

ikväll ska vi fira=)

2009-01-14 14:12:24 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Precis hemkommen efter en lång prom på ca 9.000 steg me anne=) Gick förbi ågården och skulle ändra våran tid för sprutan inför thai... Sprut-tanten hade en ledig stund precis när vi kom dit så vi fick dom redan idag.. Kom nog som en chock, för de va inte alls va ja va beredd på.. Kände mejj nästan lite svimmfärdig och skakis i hela kroppen.. usch.. ja hatar verkligen att ta sprutor!! Men de gick på ett kick och kändes faktiskt nästan ingenting=) så skräcken från skolan är nu besegrad!! Såå stolt över mejj själv!! Och detta måste juh självklart firas.. så ikväll blir de mc donalds efter jobbet och mys i soffan hemma hos anne!!
Nu ska ja ta och fixa mejj lite mat innan håret ska plattas och jobbet kallar!! Kööösss♥ 


En i varje arm blev de=/


Onsdag!!

2009-01-14 10:44:08 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Frukostmys i soffan vid datorn & lite top model avsnitt.. snart prom me anne i fiina vädret=) Hoppas på en bra dag idag!


jobbar fortfarande=/

2009-01-13 18:54:36 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Sitter fortfarande på jobbet och tråkar.. den här dagen har känts extra lång.. fast ja va ute på en prom på middagsrasten!! Kände att ja verklIgen behövde de!!
Har även bokat tid hos sjöäng idag=) så nu går vi mor ljusare tider & hår!!
Ikväll när ja kommer hem så blir de lite plockmat och topmodel som står på högsta inspelning kl 20 så ja inte missar något!! Efter de blir de nog en film och tågbokning!! Börjara juh inte förenst kl 16 imorgon så då kan ja verkligen vila ut!!
pusss♥

De blir aldrig som ja tänkt mejj...

2009-01-13 09:32:31 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Sätter jag mig vid datorn så kan ja sitta där hur länge som hellst, flera timmar.. & bara titta på massa kläder.. Igår vid 21 va ja så trött att ja sa att ja skulle gå och lägga mejj.. men innan de skulle ja bara gå in på asos.com och kolla lite bikinisar... en snabbis, tänkte ja.. men hee.. nästan 2 timmar senare stängde ja ner den sidan men va även en bikini rikare=) så de kompenserade de hela!!
Idag blir de jobb i princip hela dagen 10-20.15=/ efter de blir de antingen hemgång och top model eller filmkväll hos anne.. får se lite under dagen vilket som känns bäst!! Ha de fiint me er... pusss♥

 
Tänk va läckert när man blivit brun & har den här på sejj=)

Första dagen med nya uppgiften!!

2009-01-12 21:05:35 zaNDra
» Kommentarer(0) «


From idag ska ja jobba dag varje tisdag=) så slutar kl 15!! Känns riktigt bra, för nu kan ja juh faktiskt ha en dag i veckan som ja tränar, vilket ja förmodligen inte kommer göra men ja har juh eallafall ett alternativ! ha...
Efter att ja slutat har ja inte gjort så himla mycke.. slappat i soffan, handlat mat och peelat mejj med nya krämen, funkade riktigt fint.. så nu är man alldeles mjuk och skön!!
Funderar på att stänga av datorn nu och krypa ner till sängs.. är inte på bästa humöret, småirriterad på saker ja borde släppa och bara gå vidare.. men de är juh bara så svårt.. hakar nog upp mig alldeles för mycket!! Hoppas de blir bättre imorgon.. Har juh en triss i plånkan kanske ska ta och skrapa den så kanske man blir något gladare.. eller helt tvärtom, ne får nog bli så för att pigga upp mejj själv lite och sen en god nattsömn!!
Imorgon väntar en lång dag på jobbet.. Hoppas ja hittar någon tid som passar ihop med sjöäng, vill fixa mitt hår i slutet av månaden!! Vill egentligen klippa de också, men tror ja väntar tills efter thai, för då lär de juh verkligen behövas efter all sol=)
Sov så gott me er.. pusss♥


Sundayyy...

2009-01-11 16:27:45 zaNDra
» Kommentarer(6) «


Idag har ja mest legat i sängen och tagit igen mejj efter helgens bravader.. slutade vid 2 i fredags och har varit ledig hela helgen, såå skönt!! Fredagen blev riktigt spontan.. åkte till anne vid 18 tiden och sjöng singstar och åt spagetti=) fast insåg ganska snabbt att singstar nyktert va inte våran grejj, ha... då är man kanske inte så där vidare bra på att sjunga kanske!! vid 11 tiden åkte partystrassen på och som sagt en spontan kväll.. så vi åkte hem till mig och hämtade mina nya 12cm klackar och åkte snålskjuts med robert och hans döläckra bil mot hotellet.. en riktigt lyckad kväll=)

Lördagen va riktigt seg men ja är inte den som är den utan fixade mejj lite lätt och tog biken till kusin.. satt mest och pratade och tog några vinglas, riktigt mysigt faktiskt.. sen gick dom ut men ja kände att gårdagens utgång fick räcka för min del!!
Idag har ja kämpat med mina naglar.. kände att de fick räcka eftersom dom suttit på sen 6 december.. Men ja får verkligen rekomendera att göra naglarna där.. hade kunnat haft kvar dom ett tag till för dom satt fortfarande riktigt bra! Men efter tips av linda igår så gick ja till affären och köpte aceton.. satt i nästan 2 timmar och kämpade med att få av dom och ett försök till att få dom att se någorlunda bra ut..

Nu kommer snart bror och hämtar mig.. Kvällsmat ute i skalunda och mys me bossen=) Ha de fiint.. pusss♥

   
Larsson:s=)  Shopping på GT.. Sverigelotten hos anne=)


fast update...

2009-01-09 21:18:46 zaNDra
» Kommentarer(0) «


sitter på esplanaden och surplar vin=) va f´´n gör alla ikväll elle.. ja som är sååå sugen på fest.. jaja vi får väl fortsätta med lite singstar och se vart kvällen leder!! Hoppas ni får en mysig kväll..more updates imorgone.. kössss♥

Ledig men de blev jobb ändå!!

2009-01-08 20:58:09 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Skulle egentligen vart ledig idag men de blev jobb eallafall 9-16 och ja va sååå trött imorse.. snooza så sent att ja inte hann äta frukost=/ ja som måste ha frukost i mig så fort ja vaknar.. klara mig hyffsat bra ändå fast va grymt trött under hela dagen!
Hämtade ut mina skor idag också, riktigt läckra=) 12 cm klack, hur ska detta gå?! haha.. fast läckert blir de!! Fick även min nya navelpiercing.. en pytteliten svart sak, passade riktigt bra.. Har egentligen tröttnat på den men känner ändå att ja vill ha kvar den! så beställde minsta piercingen som fanns, även de blev lyckat..sweet!!
Tog en lång prom vid 18 tiden, skulle egentligen fått sällskap men så blev de tyvärr inte idag=/ så fick gå och kvällsdrömma lite, ha.. Hälsade även på storebror på vägen hem!
Nu är klockan strax 9 och ja ska lägga mig i sängen och tvinga mig själv till en god nattsömn.. imorgon kallar jobbet redan klockan 06.00, känner redan att de blir zombievarning på de!! Och imorn kväll väntar singstar me nanne=) LÄNGTAR!! sov gott me er..
  pusss♥

Back to reality..

2009-01-07 15:24:15 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Nu känns det som att de börjar gå tillbaks till verkligheten.. Onsdagarna är som vanligt.. ja & anne på stan, shoppar alldeles för mycket och onödigt.. men kul har vi=) Gick förbi larssons och tog en pastasallad med vitlöksmajjo och havets läckerheter=) såå gott!!! och vatten till såklart.. NYTTIGT & bra!!
Shoppade lite hårband, nödvändigt smink som ja tappat i golvet=/ ett par leggings som ja letat efter ett bra tag nu.. och en klänning/långt linne på hm för nästa party kanske? =)
Svängde även förbi ica på hemvägen och hämtade ut mitt paket från shoenation.se .. ett par nya vita kawasaki.. mina gamla va verkligen inte vita längre! Så tänkte att ja skulle gå in dom här och ta med dom till thai, perfekt när vi ska vandra i djungeln=) haha!!!
Ne nu kallar snart jobbet så måste fixa med lite kläder & linser.. see ya!!!

Någon som beställt från forever21 någon gång? hur funkar de med frakt & så?

  pusss♥

Tävling.. och självklart är ja me!!!

2009-01-06 23:17:25 zaNDra
» Kommentarer(2) «



 
Gå in på hennes blogg om du vill va me och tävla.. Någon gång måste juh va den första, bara hoppas att de är nu=)

Hört att de går bra för mejj....

2009-01-06 22:55:34 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Hört att de går bra för mejj me mitt nyårslöfte.. öhh neeej.. men som vi alla vet så hatar ja allt som har med träning att göra.. spyr bara på tanken att behöva göra de =/ men känns som att ja måste försöka.. eallafall sluta me all skräpmat.. och börja promenera, MERA!!!

Träffade söta vännerna förut vid wokhouse.. Hur gott som hellst=) och vad är inte godare än att avsluta med hemmafixad marängswiss=) smakade superB!! Men nu lovar ja att de va sista.. imorgon börjar de nyttiga livet!! PROMISE!!
Nu får de bli soffan en snabbis innan sängen kallar för sömn.. sweeet dreams! pusss♥


söndag..? elle ne tisdag!!

2009-01-06 12:42:13 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Har väldigt svårt för att hålla ordning på alla dagar och tider just nu.. som idag.. de känns inte alls som en tisdag=/ ahja.. nu börjar de juh ta på alla röda dagar och bli som vanligt igen, sköönt!!!
Igår blev de jobb trots att ja fortfarande va lite halvsjuk och med en grym huvudvärk!! fast pallade bara inte att ligga hemma mer.. på kvällen blev de vin & filmvisning hos john, riktigt mysigt=) blerv dock något sent.. va inte hemma förenst vid halv 3.. tack för att ni körde hem mejj, elin & tobbe=) Hade nog vart lite väl kallt att gå hem ändå!
Nu sitter ja här på lunchrasten, astrött och tjock i halsen.. vill bli helt frisk, NU!!
Ikväll får de bli varm choklad och thaiplanering i soffan me mysigaste kläderna på!! En brasa till de hade inte vart helt fel.. Men nu kallar jobbet igen så bäst ja traskar ner!!!

Glömde juh skicka lycka till till anne idag, hon spelar juh lofa! Hoppas de går bra eallafall!! Syns & Hörs.. pusss♥


Mirrors....

2009-01-04 11:48:42 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Såg juh skräckisen mirrors igår.. helt SJÄLV.. kan nog inte riktigt ge den något betyg.. fast den kändes helt ok av de lilla jag såg då inte täcket skymde tv:n.. Men shiit va ja hatar när man blir så där livrädd av småsaker som inte ens är äckliga i filmen.. tex: när en stor hund kommer upp i bilden.. i panik.. mitt på ljusa dagen när allt är frid & fröjd.. hm.. ne svårt att förklara men ni förstår hur ja menar.. finns ju alltid med sånna scener i skräckisar.. Kanske är de som är själva grejjen kanske.. ahja.. ja vet juh eallafall att de va sista skräckisen om jag såg helt själv.. nästa får bli med nanne!!! Älskar ju dom filmerna egentligen men själv.. nee, de blir inte samma grejjj!!!



Måste ju bara säga att slutet inte va som ja ville ha de.. ja är juh tjejjen som vill ha lyckliga slut!!!

Dags att lura kroppen på pills...

2009-01-04 11:37:27 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Usch.. igårkväll kände ja mejj verkligen sämre än sämst.. somnade inte förenst vid 2 tiden.. fixade med alla kort på facebook som jag låg efter med.. har bara inte orkat den senaste tiden!!! men nu är de gjort eallafall!!
Tänkte ta mejj en låång dusch nu på morgonen och försöka få till ett utseende.. Skulle ju träffa min lilla sötnos till fadderbarn för 3 veckor sedan men då va han sjuk, veckan därefter hans mamma så nu måste ja bara försöka hålla mig fräsch tills kl 16.. vill så gärna träffa honom.. Hoppas han blir glad för sin julklapp!! Och att han blivit lite bright de senaste månaderna för såg strax efter att ja köpt julklappen att den va för barn över 3 år och han är juh bara 1½.. hm.. Men ja tror den blir perfekt för honom eallafall=)

Vill helst dra ner för alla fönstren.. vädret är ju så fint de kan bli ute.. massa sol, säkert hyffsat varmt också.. men så förkyld som ja är så måste ja hålla mig inne.. speciellt om ja ska bli jättefrisk tills imorgon=)

Kanske ska ta mig en varm choklad med mintu i för att bli frisk?! gott är de eallafall=)

pusss♥

fortfarande sjuk men just nu känns de något bättre!

2009-01-03 19:21:27 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Usch.. de är verkligen såå boring att va sjuk när man är sängliggande.. har nog sovit igenom dom 3 senaste dygnen=/ Och de är först i em som ja gick upp ur sängen på riktigt.. laddade med HM katalogen, cola & godis.. hittade inget speciellt i den tidningen fast ett & annat köp får de nog bli..
Sen fick de bi lite guitar hero.. gick riktigt kasst i början.. ha kör juh bara på easy men de räcker för mig=) Men när ja kört igenom 3 låtar utan att missa en enda så kände ja mig ändå rätt nöjd.. kanske dags att prova på nästa nivå?!!
Nu har ja även ätit lite god mat.. börjar juh bli riktigt grym i köket.. eller inte.. men de va juh bara ja som skulle äta så då går de juh bra=)

Sen får de bli lite Hills avsnitt och kanske filmen mirrors.. och varför inte lite nätshopping som tröst för att ja vart sjuk..
Hoppas ja känner mig bättre imorgon så att ja kan jobba på måndag.. måste ha money till thai!!!
Ha de göttt....
pusss♥

Hade de riktigt mysigt på nyårsafton..

2009-01-02 14:05:16 zaNDra
» Kommentarer(2) «


 Jobbade till stängning på nyårsafton.. Köpte en blomma till anne & kristian som dom skulle få på kvällen strax innan ja skulle gå hem.. men vem glömmer inte den på ica om jag.. smart!!! sen tog ja bilen sanbbt ut till skalunda för att ge faddrarna sin julklapp.. har juh inte sett dom under jul och kände att min julklapp inte kunde ges efter nyår så de va bara till att skynda sig dit.. sen ringde mamma och kollade om ja kunde sminka & locka hennes hår.. så snabbt hem till dom för att sen skynda mig in till stan och köra storebror till hans nyårsfest.. när ja nästan är hemma så ringer anne och säger att  vi kan komma en halvtimma tidigare alltså halv 7 och nu va kl halv 6 och ja va inte ens hemma än från jobbet.. så de va bara snabbt hem för att fixa nyårslooken och sen ta biken till esplanaden!! Där va de fördrink och 3 rätters middag som serverades=) PLUS betyg på de!!! va väl där några timmar innan taxin tog oss ut till conny i örslösa.. När vikom hade redan jompe lagt sig på soffan för en vilopaus och svensson skulle tydligen hem och rasta hunden.. yeah right!! haha!!
Sista kvällen på 2008 blev riktigt lyckad.. massa dans i & utanför soffan=) nyårsbrasa.. smällare!! och självklart en hel del bubbel!!
Smart som ja är så bröt ja mitt nyårslöfte redan 00.25.. och de va fia som kom på mejj.. tänkte inte på de för 5 öre... hur ska ja klara 2 månader utan massa onyttiga saker?.. ahja återstår att se!!

Kvällen i bilder!!






Första dagen på året spenderade ja mest i sängen och soffan ute i skalunda.. på kvällen kände ja att så här trött och dålig kan ja bara inte va efter igår så kollade tempen.. feber..kul.. skulle juh jobbat 8.30-19 idag men va tvungen att ringa imorse och säga att ja inte kunde komma.. hosta, feber och såå förkyld!! Så nu är de ja som kryper ner i sängen igen.. måste juh bli frisk tills på måndag!!!

Hoppas eran nyårsafton va superB=)
Och tack för att ni förgyllde min!!!