Ajj..

2010-09-30 16:43:03 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(1) «


Nu är tanden borta.. känns jätte konstigt!! Kommer nog ta ett bra tag att vänja sig med ett hål där=/ Blöder gör de också, hur mycke som hellst.. och ja som HATAR blodsmak i munnen=( Fick sy tre stygn också bara för att tanden satt så konstigt så dom va tvungna till att öppna upp tandköttet, uähh!!

Följde med anne fram på stan och letade inflyttningspresent som dom skulle ge bort imorn.. Hittade en liten "inflyttningspresent" till mig också=) Ljusstakar från Åhlens, SNYGGA!!


skrapa rutorna!!

2010-09-30 09:27:56 zaNDra
» Kommentarer(0) «


INTE okej att behöva skrapa rutorna vid halv tio på morgonen!! Då är de bra kyligt ute.. Nu ska ja dra mig bort till tandläkaren, har nog kommit fram till att dra tanden.. lika bra känns de som! Buääähh!!

Ica skrapan ligger alltid redo i bilen=)


DÖÖSKALLAR!!

2010-09-29 23:44:50 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(0) «


Milano Scarf SEK 69, Nelly Accessories - NELLY.COM Silver Skull Earing SEK 89, Bijoux By Us - NELLY.COM
Man kan aldrig få för mycke av döskallar.. =)
Nu blir de sängen för imorgon bitti väntar tandläkaren.. har inte riktigt bestämt mig om ja ska laga eller bli en tand fattigare, blir till att sova på saken=/

snart jobb

2010-09-29 15:20:23 zaNDra
» Kommentarer(0) «


ska strax pallra mig bort till jobbet, känner inte alls för de=/ vill bara rulla in mig i ett täcke och mysa framför brasan!!

Brrr..

2010-09-29 10:25:50 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(0) «


Inatt har de inte vart många grader i vårt sovrum=/ Får bli till att tänka på att sätta på elementena snart!!
Tog eallafall på mig min nya vinterjacka när ja gick morgonrundan me lillskiten.. Gillar den bra mycke=) Röd är den också..
Idag är de inte jobb förenst klockan 16.. Innan de ska ja ringa min tandläkare, bankman och kanske kanske rensa ett av landen inför vintern, annars får de bli på min lediga dag imorgon!!


Ja slipper frysa i vinter trots alla mina tandläkarbesök som ska göras nu i vinter!! wihoo=)
Jacka från SVEA klickades hem för ett par veckor sen från Nelly.


segast av alla!!

2010-09-28 20:59:16 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Tog en hel allergi tablett igår kväll för att de klia så=/ visste redan när ja tog den att de inte skulle gå bra.. somnade med en gång och den här dagen har ja mest gått runt som en zombie.. tur att therese va lika trött!!
Efter jobbet sprang ja ett par varv med gräsklipparen och plockade upp en hel del äpplen som blåsten fixat ner så fint på backen.. Med andra ord så fick ja min lilla träning efter alla sötsaker som slank ner under min jobbdag!!
Kusin & lilla kinza kom förbi och fikade lite, alltid kul att uppdatera sig med lite skitsnack=)

Nu är de soffmys och imorgon väntar en efterlängtad sovmorgon, woohooo!!

Mina nya vantar som ja klickade hem tillsammans med den grå tröjan från GINA.. Här ska inte frysas!!

Ny vecka!!

2010-09-27 21:26:27 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Segare än segast gick ja upp vid halv sju imorse me kitan innan jobbet kallade.. Kom visst i säng något för sent igår=/
Efter jobbet åkte vi ut till gunilla & bosse och hälsade på.. kollade hur de va me gunillas knä och fikade lite=)
På väg hem svängde ja förbi och hämtade ut mina skinnleggings som ja hade på hårmässan igår från vero moda, gillade dom skarpt så de fick följa med hem till min lilla garderob=)
Har även hunnit med en husvisning idag också.. Grymt sugen på hus NUU!!

Bästaste produkterna som ja fick igår♥


Underbar dag som har tillbringats i Skövde...

2010-09-26 22:36:04 zaNDra
» Kommentarer(0) «


img_1119 (MMS)

Underbar dag som har tillbringats i Skövdes arena tillsammans med Anneli, Nathalie & HAIRDESIGN plus 9 andra hårmodeller:) Såå himla kul.. Nyförälskad i promenad på catwalken!! Shoppade den läckra tröja när ja kom hem, gillar lapparna på armbågarna:) Plus att ja fick med mig en liten goodiebag med bästaste produkterna à la SEXY HAIR från Anneli och Nathalie, TACK!!  Bild kommer imorgon.. Nu blir de sängen, sleep tight<3


BRÖDBOX!!

2010-09-25 22:09:37 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(0) «


I torsdags va ja ledig hela dagen.. men hade massa "att göra" så dagen riktigt sprang iväg.. Fixade frillen hos Annelie inför morgondagens projekt, lämnade in kissen för kastrering, hämtade soffkuddarna från kemtvätten, körde in elsklingen till sjukan (hans knä spökade lite efter operationen i onsdags) väl där passade vi på att hälsa på hans mamma som också opererat knät i veckan!!
Fredagen.. då va de jobb till 14 och därefter blev de stan me anne & therese!! Shoppade en riktigt fin och EFTERLÄNGTAD brödbox.. (våran minsting i huset äter allt som ligger framme, som bröd och bullar I PÅSAR).. De följde även med en lila duk till köket och tre par nya trosor från PIECES, riktigt skööna!! På kvällen kom tobbes pappa hit och käkade fläskfilé & potatisgratäng.. mamma & pappa kikade förbi på en kaffe efter maten=)

Idag har ja jobbat, efter jobbet blev de en tupplur i soffan tills anne kom förbi och tjötade lite.. Nu har ja precis betalat alla räkningar, ska kika in STYLEROOM.SE lite innan ja slocknar.. Man får så mycke fina ideér där=)

Imorgon väntar en heldag med Annelie & Hairdesign.. Hårmodell i Skövde arena med kläder och skor från Vero Moda & Ronnix!! Kommer bli riktigt kul=)

blev visst på lite fel håll. men detta är den nya lila duken!!

fiiina brödboxen♥


Dax att frissa om frillen.. Ska ju gå hårm...

2010-09-23 11:41:11 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Dax att frissa om frillen.. Ska ju gå hårmodell på söndag så då måste de ju va à la perfect:)


frustrerad!!

2010-09-22 14:41:32 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Efter allt slit med tvätt, dammsugning och städning tog ja och kitan en promenad.. väl hemma igen så började ja plocka upp äpplena som trillat ner... vips.. så trillar min iphone ur fickan och landar med displayen mot gruset.. Buähh.. en flis gick ur displayen=/ visserligen bara i kanten.. Hoppas bara inte att de blir värre om ja skulle råka tappa den någon mer gång, för de lär ju hända!!

Serverade mig själv en bit kladdkaka & rabarbersaft som plåster på såren!! Strax väntas jobb..


Min egengjorda kladdkaka m. grädde & ROSA glitter strössel=) ME LIKE♥


SOLIGT!!

2010-09-22 11:18:55 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Imorse kom henke och hämtade upp elskling.. Kl 12 ska han in för hans efterlängtade knäoperation i Halmstad!! Håller tummar & tassar här hemma!!
Även för lillkillen "monster" som skadat sig.. Förmodligen trillat ner från en högre höjd.. Han har nämligen jätte ont i bakpartiet, får knappt röra honom.. Men han kan gå och hoppa upp i soffan så de känns som att inget är brutet eallafall!! Så de blir till att avboka kastreringstiden imorgon.. och hoppas att han blir bättre snart annars får de bli sjukan för hans del=/

Nu ska ja strax ta ett varv med dammsugaren innan ja ska avnjuta min kladdkaka som ja slängde ihop imorses=) MUMMA!!


Frukostmys framför tv:n.. Varm choklad m. grädde & Rostade mackor!!


jobb!!

2010-09-21 09:29:08 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Idag är de elskling sista jobbdag.. på ett bra tag eallafall!! Fast han skulle nog bara plocka ihop sina grejjor och sluta extra tidigt.. För imorgon väntas hans efterlängtade knä operation!! HÅLLER TUMMARNA redan!!

Detta inkluderar också i att lilla skitungen slipper va själv på dagarna när vi jobbar.. för som de ser ut nu så blir han förmodligen hemma fram till jul eallafall om han inte läker superduper fort vilket vi också hoppas på!!

Tanden eller "hålrummet" efter tanden känns skitbra.. har inte blött så mycke som med förra tanden vilket känns riktigt bra, speciellt för min lilla tandskräck.. Hoppas de botas hos nya tandläkaren!!

tandlös!!

2010-09-20 19:45:44 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Nervös som ett asplöv har ja knappt kunnat sova inatt=/ Men väl hos min nya tandläkare så kändes de ändå helt okej!! Och de bästa av allt va att de bara tog 2 min från de att bedövningen hade verkat.. såå mycke bättre och lättare än hos folktandvården!! Nästa torsdag ska ja fortsätta på min tand som ska rotfyllas.. va inne på att dra ut den ett tag också.. får väl bestämma mig vilket de blir innan veckans slut!!

Nu blir de soffan och filura lite om framtiden.. är sugen på eget hus!! NU hellst.. Känns som att man har lite för mycke krav bara så får väl se när vårt drömhus dyker upp!!

Min tjejja har fått en ny tröja!!

2010-09-19 09:31:36 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Igår fick Kitan en tröja av sin mormor & morfar=) skitsöt!! Hon gick runt och myste i den hela dagen igår!! TACK♥

Idag blir de nog en sväng ut till skalunda igen.. elskling jobbar ju hela dagen så känner att vi behöver göra något och inte bara sitta hemma!! Vädret ser ju ut att bli riktigt fint.. hoppas de håller i sig bara!!


de ser ut att bli en ledig dag..

2010-09-18 09:29:38 zaNDra
» Kommentarer(0) «


hade behövt jobba men alla tycks vara friska på jobbet=/ Skönt på ett sätt att va ledig men ja behöver verkligen jobba!!
Så idag blir de förmodligen en sväng ut till skalunda för att hjälpa mamma & pappa med de sista innan dom ska lämna huset.. om två veckor är de ju inte deras längre.. kommer känns lite konstigt fast ändå skönt att veta att dom kan släppa de och bara tänka på huset i stan!!

Sen ska man ju välja imorgon också.. hm, TILL VAD? Ja är noll insatt i de där=/

 
HUR SÖTT?? MIN SÖTNOS NYA VINTERJACKA=)


UNderbara fredag!!

2010-09-17 18:08:35 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Slutade redan klockan 12 idag, riktigt nice!! Dock va ja något seg efter jobbet eftersom att någon ringde och väckte mig mitt i min skönhetssömn vid 01.00.. vem f...n ringer på en annons mitt i natten?? Inte en gång heller.. han fatta inte första gången att ja ville ha mer än vad han erbjöd sig.. så han ringer tillbaka.. två gånger.. med ca en halv timmas mellanrum.. TACK, ja skulle ju bara stiga upp tre timmar senare, men de är ok!!

Har eallafall vilat mig på soffan.. och handlat inför kvällens MYS.. de blir nämligen tacos och idol för hela slanten=)


Snart klar..

2010-09-16 17:41:47 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Har hunnit med mer än vad ja trodde att ja skulle göra idag.. Städat och fixat med saker som ja länge gått och tänkt att de ska ja göra sen.. Men nu har ja äntligen fått de gjort!!
Har även ringt och bokat tid för MONSTER;s kastrering.. va ju 200:- rabatt nu så bäst att passa på!! De fula vad att ja glömde av va han hette när vilson frågade efter kattens namn... -öhh hm, Rockstar.. Känns som att vi borde ta tag i att kalla våra katter vid deras namn och inte den gråa & den svarta.. hahha=)

Svängde in på ica efter att ja vinkat av mormor som drar till spanien nästa vecka och blir borta i hela 6 veckor!! SÅÅ AVIIS!! Hoppas ni får de varmt och skönt!!
Eallafall så köpte ja lite blommor till blomlådorna.. LJUNG & DEKORATIONSKÅL=)

Ska strax ta en promenad bort till mamma & pappa och låna deras symaskin, våra sovrumsgardiner behöver kapas.. Har ändå bott här i snart ett år så känns som att de är bäst att fortsätta när ja ändå är i fixartagen=)


Fixardag!!

2010-09-16 11:10:59 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Idag får bli en sån dag då ja ska ta tag i alla små saker som egentligen inte tar lång tid utan bara att de aldrig blir gjort!! Som tex.. Byta en trasig lampa, lämna in ett papper.. Tvätta sängkläder plus täckena.. Och fixa lite annat som behöver piffas upp i hemmet!!

StädaStädaStäda... 

Ingen vinterjacka och mer jobb!!

2010-09-15 15:11:55 zaNDra
» Kommentarer(4) «


De blev domen för mig idag när ja besökte min nya tandläkare!! Ca 11.000:- fattigare men med välsvarvade tänder kommer ja va inom kort!! Vilket också resulterade i: Ingen ny vinterjacka för detta året och betydligt mer extraknäck om de finns vill säga!! BUÄÄÄH!!

Sovmorgon!!

2010-09-15 12:02:33 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Underbart med sovmorgon.. och idag sov ja faktiskt längre än vanligt.. Brukar vakna tidigt även fast ja vet att ja kan sova så länge ja vill..

Nu på fm så har ja plockat, städat och tvättat.. Ska strax bege mig bort till källaregatan (sevillagatan engligt pappa:) för lite lunch med finaste mamma♥ Efter de ska ja bort och prata med min nya tandläkare!! Ikväll jobb.. Ha en fin dag i solen!!


Min finaste!!


7 ÅR AV SAKNAD!!

2010-09-14 21:50:00 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Bläää va tiden går fort.. Känns som att de va igår du kom rullandes på din heelys (skor med hjul på) med en klubba i munnen.. SAKNAR DIG MASSOR!! Vet att du håller koll på mig när ja kör min lilla ådi=) Hoppas du har de bra där du är, hälsa alla andra fina änglar.. Massa kramar din VÄN!!


Härlig dag trots tandvärk!!

2010-09-13 21:46:30 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Jobbet gick hyffsat bra idag.. tandvärken svek mig dock idag=/ Men nu har ja eallafall bokat in en tid hos en ny tandläkare.. de blir privat istället för folktandvården.. Har vart så himla missnöjd med dom de senaste så ja testar detta istället.. På onsdag ska ja eallafall till min nya tandläkare och diskutera om hur ja vill göra!

Eftersom vädret va så himla fint idag så tog ja och kitan en runda nere vid vattnet med ett par pauser i solen=)
Sen hann ja även med en veckohandling plus bullbak.. Underbart med hemmabakta bullar i frysen istället för fabriksbakade!!


Promenad mys i solen med mitt lilla ♥

Nybakta BULLAR.. Mumma!!


Söndag

2010-09-12 17:59:43 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Igår blev de soffhäng för hela slanten efter jobbet!! Va helt slut i kroppen.. På kvällen kom min tandvärk tillbaka också=/ hade så ont att ja va när på att åka in till akuten=( buääh.. så imorgon ska ja ringa till tandläkaren och boka tid för utdragning!! 2 tänder fattigare ska ja bli=(

Idag blev de sovmorgon ända till 12 eftersom ja knappt sov något under natten.. Sen tog vi tag i lite trädgårsfix inför hösten.. klippte gräset, plockade äpplen, rensade land.. ställde undan utemöblerna för vinterförvaring, rengjorde grillen och ställde in den.. Tvättade tobbes buss ut och invändigt!!
Känns skönt att ha gjort de så man slipper tänka på de..

Nu blir de återigen soffhäng!! Ha en mysig söndag kväll♥


spontantripp

2010-09-10 11:15:25 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Ikväll blir de en tripp till göteborg för att kolla in supercrossen på Ullevi!! Kommer bli riktigt skojj.. lite roligare också bara för att Fredrik Norén från lidköping ska va me!! =)

Nu blir de fortsatt jobb till 14 innan ja ska skynda hem och fixa till mig.. Ha en underbar fredag♥

SOL och ledig!!

2010-09-09 10:47:39 zaNDra
» Kommentarer(1) «


wohoooo.. känns helt underbart att va ledig idag.. solen lyser och ja är på topp humör=)
Fick precis veta att nikitas vän fött sin första valp.. liten som en mus=) Så nyfiken!!!
Har städat av undervåningen på morgonen och vart ute på en morgontur med kitan.. strax blir de fika hos jossan, ska bara ta ådin och hämta sara först!!

Efter de blir de till att polera fälgarna, har ju lagt ut finaste bilen till försäljning.. Så hon måste va i toppform om någon kommer och kikar på henne!!



favorit döskallarna på öronsnibbarna!!


SOMNADE

2010-09-08 17:23:39 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Va så himla seg efter jobb.. fast vi hade de hur lugnt som hellst, inte vanligt en onsdag!! Tänkte bara ta ugen mig på soffan i 30 min.. vaknade upp 1½ timma senare=/ ja som hade tänkt städa innna promenaden med kusin, budda & kenza!! Får bli efter för nu ska ja & lillskiten bege oss ut i friska luften=)


Saknar redan sommaren.. lediga dagar och strandhäng med fiina vännerna!!


Min finA!!

2010-09-07 21:22:03 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Idag fick de bli duschen för min lilla docka.. Var ju tvungen att testa nyinköpet=) Så himla söt blev hon!! Kul att hon verkligen accepterar att ja klär på henne lite tygbitar ibland, haha=)




MIN FIIINA♥


Strax jobb

2010-09-07 09:24:03 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Först ska ja bara äta lite rostade mackor och mysa med min underbara söting till bebis!! =)
Kollade på ullared igår på kanal 5.. blir riktigt sugen på en tripp dit!! Kanske när lönen trillat in på kontot!! Ikväll hoppas ja på att min annons kommer ut på ÅDIN.. Har nämligen redan hittat en potentiell ersättare.. Om den finns kvar och är lika fin in real life när min bil är såld!!

 
Min nya FAVORIT tröja från VeroModa.. Gillar silverdetaljerna!!


Nya köksblommor!!

2010-09-06 21:28:06 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(1) «


Igår köpte ja nya blommor till köket och idag vita fina krukor till dom!! Kände att köket va så mörk så ville ljusa upp de lite med lite vitt!! Plus att våra garderobsblommor vissnat ifrån oss.. Ska ju egentligen stå mörkt så ja får väl skylla på de=)

 
Före och Efter!!


LILLA JULAFTON??!

2010-09-06 16:29:02 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(3) «


Så känns de nästan idag.. Hämtade ut mina grejjer som ja beställde på sminkpartyt som min kusin hade förra veckan!! Mig ska man tydligen ha med på om man vill få något sålt.. Eftersom man inte betalar med en gång så känns de som att man kan plocka på sig hur mycke som hellst.. vilket ja gjorde också.. men kul är de=)

Allt detta fick ja i mitt paket idag.. LR!!

 


2i1 borste.. Har du inte plats för både puder + borste i vsäkan tex.. Dra ett svep med borsten över pudret "knacka" sedan ned pudret (så lägger de sig i "hålen" i borsten..) Lägg ner den i den lilla väskan.. vips så spara du lite plats!! Perfekt om man känner att man vill bättre på sminket under dagen=) Den silvriga förpackningen innehåller solpuder!!

Foundation, mineralpuder, kompaktpuder..
Mascara, Highlighter, Ögonbrynspenna + concealer..


Sminkborttagning + nagelacksborttagning..
Hoppas de funkar lika bra som de ser ut!!
Återkommer med relutat..


NiKiTA shoppar inför vintern!!

2010-09-05 20:59:11 zaNDra
» Kommentarer(4) «



LECHIEN.SE


Fixarsööndag!!

2010-09-05 17:02:12 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Igår blev de party hemma hos fia.. riktigt lyckat!! John kom hem lite senare med ett par nyinköpta högtalare som behövdes testas, blev en hel del dans till riktigt hög musik=) Kändes att man inte rört på sig på länge för ja blev total slut av all dans, haha!! Kanske kan va ett tecken på att ja behöver börja röra på mig lite mer?!!

Idag ställde vi inga klockor utan sov tills vi vaknade vid halv 12, riktigt skönt va de!! Sen tog vi tag i lite saker som behövdes fixas.. Tvättade ÅDIN både invändigt och utvändigt.. ska ju försöka sälja den i dagarna.. =( Tråkigt men vi behöver en bil med lite fler säten i.. Ådin har ju bara 2 och bussen 2..!!

Klippte även gräset och fixade lite i trädgården plus att ja veckohandlade idag så ja slipper de imorn=)

Ikväll blir de nog bara slapp i soffan så vi orkar med en nya arbetsvecka!!


Min fiina GRODA som ja fick av min PRINS häromdagen♥
Den ska stå på trappan brevid blommorna och ljuslyktan!!


Löördag!!

2010-09-04 13:12:38 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Sitter på jobbet, lite extraknäck är aldrig fel när lönen trillar in på kontot!!

Ikväll blir de förmodligen Vin & RÄÄKOR=) hemma hos fia.. Och lite drinkar som dessert!! Tro de eller ej men ja ska kanske till o me inta stadts dansgolv.. Minns inte ens när ja va där senast.. Har inte vart på en enda måndax eller tisdax i sommar heller så de va rätt länge sen stadt hade mig som gäst!!

Imorgon är ja ledig.. då blir de till att lata sig ute i trädgården om vädret tillåter!! Kanske ska tvätta bilen och lägga ut den till försäljning också!!
Ha nu en LOVELY lördag♥

Fredag när den är som bäst!!

2010-09-03 20:05:23 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Jobbade mitt tidigaste pass på mitt schema idag..06.00-12-00 Alldeles för tidig uppstigning för min del men att få stämpla ut när klockan är 12 redan känns såå underbart!!

Efter jobbet åkte ja bort till mormor.. Vi åkte till kyrkogården och planterade lite blommor, tog en sväng till apoteket och avslutade med en fika♥ TACK mormor!!

Vid 18 tiden tog ja & elskling oss bort till café & bar för lite gott käk... För min del blev de vitlöksbröd med tzatsiki till förrätt och wokade nudlar med tigerräkor till huvudrätt, TACK älskling♥
Nu serveras efterrätten hemmma i gröna villan.. Massa godis & chips m. dip=) MUMMA!!

Imorgon vänats lite extraknäck!! Have a NICE day..


DÅÅLIG DAG!!

2010-09-02 19:45:09 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Jobbade extra idag.. halv 10 till 19.. Gick faktiskt riktigt fort.. skönt att blanda lite, blev både godis, kassa, koloinal och cafeteria!! De är väl de enda poistiva med den här dagen, hittills eallafall!! Blir bara så störd, att man inte kan få som man vill, hade de blivit på mitt sätt så hade inte bara ja blivit nöjd utan en person till.. Men hee, fick tydligen inte gå till så!! Ahja ja ska inte klaga för de, har de bra som de är men de kunde ja blivit bättre!!

Nu kommer snart elskling hem med lite godsaker så man kan få upp humöret igen=) ♥

Bra dag!!

2010-09-01 21:50:39 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Jobbade tidigt idag istället för kvällen.. såå mycke skönare att komma hem vid tre än att gå till jobbet vid fyra!!

Gick bort till Skoaffären vid framnäs och köpte mig ett par nya jobbskor!! Mina fötter gillar visst inte att skutta runt i ett par gympadojjor så nu gör ja ett nytt försök.. denna gången blir de ett par überläckra CROCS.. supersköna men sååå grymt fula.. haha!!

Tog en sväng bort till mamma för lite fika och tjöt.. Alltid lika mysigt♥ När ja kom hem hade min MAN klyvt och staplat upp en början till våran VinterVärme=) De GILLAS skarpt!!

För tillfället så är våran minsta misse VÄLDIGT BILLIG.. Bet av sladden till elsklings MAC dator.. =( Plus att han har bitit av en sladd till hans xbox också!! Såå störande!!!


Duktigt elskling♥