Lotto vinst!!

2011-02-25 16:26:52 zaNDra
» Kommentarer(11) «


Igår kammade ja hem 5220:- på Vårat internlotteri på jobbet.. Så himla lägligt nu till thailandsresan=) Paraplydrinkar i solstolen here i come!! sweeeeet=)

Hann inte blogga något alls igår.. dagen gick i ett från morgon till kväll! började eallafall dagen med jobb, följt av fika med sötaste vännerna och deras kiddos (jossan & linda) hemma hos jossan.. blev bjudna på massa gott fika.. lite nostalgi från dalängskolan med vaniljsnäckor (bulle) =) Tack jossan♥

Efter fikat skyndade ja mig hem och mötte upp älsken.. då var de dags att köra "majja" (som vi sa till vetrinären att hon hette) ROCKSTAR (heter hon ju egentligen=) haha) till vetrinären för sterilisering.. usch stackarna måste fått jätte ont efteråt=/ helrakad på magen och ett långt ärr på magen=/ Men nu blir de eallafall inga mer kissungar för våran del!! Känns värt att betala dom där 820:- för att slippa tänka på de!!

Efter veterinärbesöket kom anne och plockade upp mig.. vi åkte till donken och mättade oss innan vi skulle på tjejkväll på optimera.. fick massa bra tips ifall vi nu hittar ett hus i framtiden (känns stenkört men man ska väl aldrig ge sig) De hade ni gjort bra mamma♥

Väl hemma i sängen så stensomnade ja med en gång.. tur va väl de för klockan ringde ju innan tuppen imorse igen.. phuu=S
Så idag efter jobbet handlade ja så vi ska slippa de ikväll.. lönehelg på ica=kaos!! tog en efterlängtad vilopaus på soffan i två timmar innan ja betalade räkningarna och fixade lite i hemmet.. Ska väl försöka hämta lite ved idag också för den är totalslut.. De är nog en av de största anledningarna som vi vill ha ett eget hus så vi slipper iskalla mornar och ett himla massa eldande!!

Planer för ikväll?? Inte mer än att ja ska MUMSA räkor som står så fint i våran välfyllda kul=) SWEET!!


Köpte ett fång me tulpaner till min älsken♥

Stackars lilla majja och hennes kala mage..

Dagens vill ha..

2011-02-23 14:52:01 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Dagens vill ha.. med mig i resväskan till thailand!! Snyggt till brunbrända ben, slitna shorts och ett oversizat vitt linne;) MUMS!!

Wedge SEK 479, Stockholm Design Group - NELLY.COM


solen skiiner..

2011-02-23 13:14:12 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Min "sista" stängning på jobbet idag.. eallafall på schemat=) Känns ljuvligt!!

Har städat lite på förmiddagen, plockat iordning på massa grejjer och strax väntar en promenad ute i solen, bästaste anne kommer in en sväng innan hon ska jobba och hakar på vår lilla promenad!!


mysbrallorna sitter på tills jobbet kallar..

popcorn

2011-02-21 19:59:08 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Idag gav ja mina blommor en liten mini make over.. Fyllde på med lite mer jord, tvättade av och torkade alla bladen.. Dom två som stod i badrummet va riktigt vidriga.. ett tjockt dammlager på=S uäh, inte så fräscht!! Men nu glänser dom så fint så=) Hoppas på något längre livstid där!!

Nu tänkte ja mumsa lite popcorn med "smör krydda".. och leta inredningstips på styleroom.se

nu ska vi bara se om de är så gott som sanna säger=)

Aldrig tomhänt..

2011-02-20 19:31:00 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(4) «


Dumt att åka tomhänt hem från skövde.. Detta åkte hem med mig;)


Nya favoriterna i köket.. Ugglor♥


Snyggaste smyckeskrinet.. GILLA♥

mega mysig helg!!

2011-02-20 18:52:25 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Inga planer, inga måste, inga alarm.. denna helg har varit ur mysig!! Har vaknat 07.20 både lördag och söndag.. riktigt knepigt?! men skönt..=)

Idag gick ja upp strax efter att ja vaknade och grejjade lite i hemmet, fixade till en brasa så vi fick lite värme i villan.. sen promenerade ja bort till ica och handlade en dunderfrukost me bl.a nybakat bröd som ja suprisade älsken med♥

Vid 11 kom mamma & pappa förbi och fikade lite, tog en runda på framnäs och sen bilen ut till deras tomt.. ska ju bygga sommarstuga till nästa vår=) Kommer bli grymt bra!! Så idag va ja me ute och kollade lite hur dom skulle lägga huset, promenerade på isen och bara hade de gött i solen..

Väl hemma igen så vända vi nästan bara i dörren för en liten mini visit ut till välaskogen och anne & kristian!!
Nu har ja parkerat mig i soffan, enda måstet för den här helgen blir att laga kvällsmaten ikväll.. Så med andra ord har detta varit en toppen helg!!






Vakna 07.20?

2011-02-19 09:00:20 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Vakna 07.20 på min lediga lördag.. har nog aldrig hänt förr, inte på ett bra tag eallafall!!
Nu sitter ja och mumsar på lite god frukost och ett stort glas oboy.. Har ju äntligen fått tag i en oboy plåtburk=)

Strax blir de en sväng till skövde me mamma & pappa♥

ingen bra start..

2011-02-18 23:03:00 zaNDra
» Kommentarer(2) «


De blev ingen bra start på helgen.. fick ett samtal från lillebror när ja satt och fika med anne.. Utan att ens riktigt fatta varför ja slängde mig i bilen och åkte till garaget så stod vi helt plötsligt inne på akuten.. de va först där som man började ta in vad som hade hänt.. Helt sjukt hur fort saker kan hända och hur skört livet egentligen är!!
Nu får vi bara hoppas att de ser bra ut när svullnaden lagt sig.. Stackars lillebror du måste haft och har såå ont=( styrkekramar till dig♥

Myser..

2011-02-18 15:39:41 zaNDra
» Kommentarer(5) «


Min lilla älskling ligger i solen och myser♥

äntligen fredag..

2011-02-18 15:37:14 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Idag klev ja upp långt innan tuppen för lite jobb.. och nu har ja nyss kommit hem.. hunnit städa av lite och slängt ihop en kladdkaka för finaste anne kommer ju snart på besök=)

Ja är alltså ledig heeela helgen och har absolut inga planer.. hur skönt som hellst!!




ser näst intill platt ut men riktigt så platt är den faktiskt inte.. Men den är såå good♥

mysfiika!!

2011-02-17 18:07:05 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Efter jobbet kom sötaste Amanda, Olle med mamma Linda hem till gröna villan på lite fika=) alltid mysigt me lite skitsnack & bebiismys♥




sötnosen!!

ALLA♥DAG

2011-02-16 12:47:07 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Update från i måndags 14 februari 2011..


När ÄLSKEN kom hem från jobbet fick ja en liten present;) Ja tycker egentligen inte att man ska behöva köpa massa presenter hit & dit.. Alla hjärtans dag är en dag då man ska finnas för nära & kära.. ett litet sms med en kram i räcker gott & väl.. De är de lilla som gör de!! Men inte tackar ja nej till en present för de..
Någon gång i november fastnade ja i ett dörrhandtag IGEN med mitt pandora armband och ryckte sönder de=( så har inte kunnat använda de.. Så i mitt paket låg de ett nytt, fiiint pandora armband.. LYCKA!! TACK finaste älsken♥

Älsken fick självklart ett litet paket av mig också.. Efter en total miss som ja gjorde när han fyllde år så fick han en ny såå mycke goare parfym av mig på alla hjärtans dag.. Diesel!! Så nu luktar han sketagörgott=)


Bild på mina fina berlocker som ja fått av älsken tidigare♥

Som nya..

2011-02-16 12:36:18 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Stor besvikelse när mina stövlar "tappa" sin svart färg och blev grå dassiga.. Igår putsade ja upp dom och vips så blev dom som nya igen=) hoppas bara att de håller i sig!!


blogga??

2011-02-16 12:31:02 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Har haft all tid i världen till att knappa ihop några inlägg dom senaste dagarna men har verkligen inte haft någon lust till de.. Har till och med funderat på att lägga ner sidan.. Känner att de är roligast att läsa andras bloggar än att blogga själv! Fast ändå så tycker ja allt att de är kul att skriva också.. hm.. tåls att tänka på!!

flitig!!

2011-02-13 18:50:46 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Jobbat.. check!!
Fika med finaste mamma♥.. check!!
Promenad med bästaste kitan.. check!!
Dammsugit, moppat och plockat iordning i gröna villan me älsken.. check!!
Soffhäng.. check!!
Kycklingrulle med annanas i.. på G ;)


Haha.. försöka få till fyra tecken och en någorlunda fast blick på bara tre sekunder.. inte lätt.. haha

Underbara fredag!!

2011-02-12 11:18:16 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Igår jobbade ja lite extra.. istället för sovmorgon till halv 9 så gick ja upp innan tuppen och stämplade in strax innan 06,00.. När klockan väl blev 15 så va ja helt slut i kroppen.. mötte upp älsken hemma och tog en powernap på sisådär 2 timmar=) Skönt att kunna vila lite efter en lång arbetsdag!!
På kvällen blev ja bjuden på finfin mat på hotellet av älsken♥ smaskade även på en strawberry daiquiri till efterätt=)

Nu är de jobb i några timmar till.. solen är ju framme så de får nog bli en promenad efter jobbet innan solen hinner gå ner;) Ha en mysig lördag♥

vardagslyx!!

2011-02-10 21:12:11 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Idag va ja äntligen hos anneli på Hairdesign, trippade ut 2,5 timmar senare med betydligt ljusare hår=) Så nu är de inte så långt kvar innan ja är nöjd.. en thailandstripp plus en slingtid till bara!!
Blev en lunch hos farmor & farfar med pappa & hans bror♥

När älsken kom hem från jobbet så fixade vi till lite "finare" mat.. När man vet att man ska jobba hela helgen så är de rätt skönt att fölänga helgen med lite vardagslyx!!

Nu blir de soffan innan sängen kallar för imorgon blir de uppstigning innan tuppen..



Underbara sol!!

2011-02-09 14:50:18 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Idag har de verkligen vart underbart väder ute.. så ja & nikita passade på att va ute på förmiddagen, jag rensade bort vissna blommor som ja inte hann innan snön kom i höstas medans nikita sprang runt i solen och myste♥
Har även hunnit rensa lite i badrummet.. Ja är expert på att köpa nya produkter när ja har hälften kvar i flaskorna så nu va de dax att göra en rensning.. 1 ica påse med massa produkter mindre och 4 badrumsskåp städade, skönt!!

Imorgon är de äntligen dax att besöka annelie & HAIRDESIGN.. Förhoppningsvis går ja därifrån med något ljusare hår och mindre oranget=) SOM JA LÄNGTAT, men de har vart värt att låta håret vila efter avfärgningen!!

Idag är de bara 4 veckor kvar tills ja & dom finaste lämnar sverige för ett par veckor i underbara thai=) LÄNGTAR!!!

Thailand
Bilden tillhör Supersaver

JAG ♥ poncho?

2011-02-09 14:38:05 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(2) «


De kom till ytterligare en poncho till min garderob efter sthlm visiten.. Fast de här är något tjockare och mer åt jack hållet, gillas skarpt!! =)



Snyggt innerfoder;)

LEVIS

2011-02-09 14:28:37 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(0) «



Nytt linne från LEVIS.. Inte blått som de ser ut på bilden utan vitt!! Tryck på baksidan också=)

never give up♥

2011-02-08 20:21:56 zaNDra
» Kommentarer(4) «


NY DAG.. BÄTTRE DAG!!
Man ska aldrig ge sig.. de lönar sig i slutändan!!

Fina naglar!!

2011-02-08 14:48:00 zaNDra
» Kommentarer(1) «


I lördags körde ja med DEPEND press & go lösnaglar.. Hur lätt som hellst att ta på och fort gick de me!! Älskar fina fixade naglar, något ja aldrig kommer få själv då ja tycker de är mindre kul att fixa & fila!!
Tur att man kan fejka de då=)

Klicka för att visa stor bild


not my day!!!

2011-02-07 20:29:38 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(6) «


Idag har de inte direkt vart min dag=/ Allt som verkade så bra, kändes helt plötsligt som de blev total skit..
Så idag tröst shoppade ja mig ett par vita låga convese.. Kommer passa sketagörsnyggt till min thai bränna, korta slitna shorts & något läckert linne♥
Med rabattkod 4145 får man 50% rabatt på valfri vara & gratis frakt (ELLOS.SE).. så för ynka 349:- så blev dessa mina=) GILLAS!



tillbaka till vardagen

2011-02-04 18:15:10 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Igår vid 21.30 kom ja äntligen hem till min fina familj♥ Har vart tre underbart roliga & givande dagar men som man säger.. Borta bra men hemma bäst♥

Låter bilderna tala för sig själva.. ;) ME♥GOODIEBAGS



Nu ska ja ta och fixa till mig sen blir de campingen & relaxavdelningen för att fira storebror!! =)

Unnderbart med hotell!! Det har varit en l...

2011-02-01 17:49:26 zaNDra
» Kommentarer(7) «


img_1330 (MMS)

Unnderbart med hotell!! Det har varit en lång och intensiv dag men såå lärorik:) mycke info men ändå härliga föreläsare!! Inga fel att komma till hotellet med en goodiebag i näven:) ME LIKE!! och skitmysigt hotell dessutom!! om 50 min ska ja & Sanna träffa några andra ur gruppen och gå ut och äta, sen blir de nog sängen relativt tidigt.. De tar på en att gå upp 03.30:/ Hoppas ni haft en mysig tisdag<3