hemma igen!!

2011-03-25 07:39:59 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Hemma igen efter en lååång resa.. Åkte från thailand vid 4 tiden på torsdag morgon och öppnade dörren till gröna villan vid 20 tiden igår kväll!! Eftersom vi va tvungna att mellanlanda i något arabland efter 6 timmar så kunde ja inte ta mina sömnpiller (man sover mellan 6-8 timmar me dom) och sista flygningen hem till landvetter va på 7 timmar så ja vågade bara ta en halv tablett så liite sömn fick man allt men flygningen hem gick inte lika smidigt som den gjort dom tidigare gångerna ja flugit hem från thai..

Hur glad blir man inte när man kommer hem och möter detta:


TACK MORMOR & ÖSTEN♥

TACK GUNILLA m familj♥
Ni är för söta, blev hur glada som hellst!!

Imorse vaknade ja av de ja längtat efter sååå himla mycke, att nikita "knör" me sina små tassar för att få större plats i sängen;) Vid 6 tiden orkade vi inte ligga kvar i sängen utan klädde på oss och gick en promenad!!
Nu har ja fixat de sista me packningen, plockat upp och tvättat.. vill ha de gjort med en gång annars kan de lätt ligga kvar i resvaskan..
Funderar på att betala räkningarna också så de är gjort.. vid 9 blir de en sväng till HAIRDESIGN för att fixa utväxten, måste ju va snygg i frillen tills imorgon då vi ska fira finaste vännen som fyllt 25♥
Ha en underbar fredag så återkommer ja under dagen eller någon gång i helgen med lite bilder från våran semester!! (måste samla ihop bilder från dom andra)
STORT TACK PAPPA ♥ MAMMA FÖR DEN UNDERBARA RESAN!!!!

FINASTE

Kommentarer
Postat av: Josefin

Välkommen hem=) Hoppas ni har haft en mysig resa o att vi ses snart! PussPåDig

2011-03-25 @ 23:21:10
URL: http://jagominakiddos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback