U.L.L.A.R.E.D

2012-03-09 12:41:48 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(2) «


Bussen gick vid halv 7 från icas bakgård.. en restid på ca tre timmar som brukar kännas som en evighet gick hur fort som hellst=) De va frukostutdelning, lotteri och tävling och massa tjatter förstås!!
Väl framme i Gekås så hämtade ja och Sara oss varsin vagn och började vår shoppingresa.. Måste faktiskt säga att ja inte handlade en enda onödig grej, de brukar annars lätt bli så när man är på ullared.. Dock gick slutnotan på 3600:- ändå fast på massa bra grejjor!! De mesta i min vagn va rosa grejjor, haha.. tänk om barnmorskan har sett helt galet!
Hittade allt från täcke till spjälsäng & vagn, till små manikyrset.. Men de bästa fyndet måste ändå vart babyvakten.. På Elgiganten kostar den nämligen 799:- och jag betalade endast 429:- de kallar ja FYND!!


Bäst att fota nummerplåten på shoppingvagnen ifall den skulle komma bort.. inte helt skoj att börja om när man fyllt vagnen!

Bäste fyndet!!

Sara läskar mig med en iskall SOMERBY päroncider.. fuskis!!

5 fulla kassar och 13 timmar senare..

Lite halvkass bild och allt syns inte..
Påslakanset, pyjamas, bodys, dreggellappar, nappflaska, babyvakt, amningskudde, täcken, lakan, gardin, fårskinnsfäll och massa mer.. ♥

Kommentarer
Postat av: Josefine

Härlig shoppin! Syns att du gillar rosa :)

2012-03-09 @ 14:26:21
URL: http://joossaansblogg.blogspot.com
Postat av: Sandra

Härligt med fynd =)

Kram & trevlig helg

2012-03-09 @ 14:52:49
URL: http://mittnuochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback