Äntligen fredag!!

2010-04-30 09:58:11 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Sov helt underbart bra inatt, så att gå upp kl 5 va memas problemas för mig!! Slutar ju redan kl 12 och efter de tar ja HELG=) De känns såå gött!!
Tar ÅDIN ut till skalunda för däckbyte, efter de in till stan för att tvätta av allt damm!!
Ikväll blir de party hemma hos fia, kan nog bli en hel del folk.. Bjuder man över 100 pers till en lägenhet så fylls den rätt snabbt också.. Ja tror de kommer bli bra skoj eallafall=)

Nu blir de tillbaks till jobbet ett par timmar!! Have fun♥


SOVMORGON!!

2010-04-29 09:07:45 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Alltid lika skönt att ha sovmorgon, ännu skönare när man man vaknar vid halv 9 helt utsövd=)
Idag blir en liten fixar dag..
*Städa bort alla dammtussar.
*Åka till Lidens och köpa krukor till våra kryddväxter.
*Köra elskling till sjukan.
*Åka till Linda och visa min tattoo (Är redan tre veckor sen ja gjorde den) Är såå nöjd med den=)
*Ta en runda på stan och se om man hittar något tills Fia:s BigParty imorgon!!

Hoppas också på att mina däck kommer idag.. 2st va nämligen restade men han trodde på att dom skulle komma idag.. så hoppashoppas!!

Last summer♥


ONSDAG!!

2010-04-28 11:40:29 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Jobbar Annas tid idag istället!! Så får gå hem redan vid 8.. mycke skönare än att behöva gå till halv 10=)
Så nu hinner ja inte så mycke mer, ska strax äta lite rester från gårdagen.. Supergott!!
Ska även försöka få tag i killen som ska fixa mina däck så han kan kränga på dom på mina überläckra fälgar som bästaste pappa fixade igårkväll♥

ja gör ett nytt försök i zinkhinken!!


Bra dag!!

2010-04-27 20:48:30 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Rutorna blev superbra, något ljusa men de är väl bara bra så inte farbror blå stoppar mig i ÅDIN (Tack igen lillebror)!!
Sötaste pappa grejjar med min fälgar just nu.. Kommer bli riktigt fiint!! Han ska ha en STOR KRAAM för att han hinner göra detta och för att han tar sin lediga tid till de!! DU ÄR BÄST♥

Nu blir de strax mat.. sprödbakad torskfilé, potatis och en svingod sås som kocken på jobbet tipsat om, MUMMA!!

Min lillskit ligger och myser på gräset♥


Solen är framme=)

2010-04-27 15:53:27 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Och man blir såå mycket piggare!! Myste på gräsmattan med kitan på lunchen, helt underbart i solen!!
Nu väntar ja på att elsklingen ska komma hem från jobbet, då blir de fika i fiina utemöblerna=)
Efter de ska ja och lillebror tona mina rutor på ÅDIN=) Hoppas de blir nice♥


Fix in the GARDEN!!

2010-04-26 20:23:59 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Kom precis in från våra små land.. Har planterat dom blommor som ja fick igår.. prästkragar, vattenväxter mm!! Åkte även till LIDENS en sväng och shoppade nya rosa blommor.. dom andra ville inte riktigt ta sig så får hoppas på dom här istället!!
Blev även lite kryddväxter, har bara inte bestämt vart ja ska sätta dom.. Tåls att tänka på tills imorgon!!

Nu blir de räkor och lime chili aioli om elskling kommer hem någon gång med sin lilla radiostyrda bil, hm.. a ni läste rätt!! CIAO♥

SNEAKPEAK!!


Monday!

2010-04-26 15:54:30 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Jobbet gick riktigt fint idag.. Men halsen strular fortfarande!! Ringde till ågården, hon svarade med att ja skulle äta ipren var tredje timma i tre dagar, har de inte blivit bättre så får ja återkomma då.. TACK!! de är ju också en j*vla bra hjälp man får!! Ska man behöva säga att man inte får någon luft för att få komma intill?? Dåligt tycker ja eallafall!!

Strax blir de en sväng med ÅDIN för att leta upp lämpliga krukor till mina Kryddväxter som ja tänkte plantera på våran altan=) Sen ska ja även plantera dom blommor som mamma & pappa kom in med igår!!

♥♥♥


Ja och vitlöksbröd..

2010-04-25 17:22:23 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Är helt skogstokig i vitlöksbröd.. och på ett stört sätt också!! Älskar att doppa de i ketchup, ja vet.. totalt weird!! Men ja ♥lskart=) Så tokig i de att ja va tvungen att fixa de direkt efter jobbet, MUMMA!! hahaha..

Nu funderar ja på att gå bort till ica för att inhandla något gott som vi kan ha ikväll framför tv:n.. Kanske blir de en pizza också eller räkor.. Hmmm.. KAN INTE BESTÄMMA MIG!! Får tänka 5 minuter till.. CIAO♥

Lördag!!

2010-04-24 23:11:14 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Jobbade fam till kl 15 med sötaste Carolina, alltid lika kul att jobba när man jobbar med henne;)
Efter jobbet kom Mikaela hem till mig och fixade min utväxt, blev riktigt nice!! Billigt också=) Kände inte att ett frisörbesök va första prioritet den hör månaden!! Men Mikaela va grym!! TACK♥

Vid 18 drog ja & anne vidare mot ICA för lite personalfest.. Först mat på ica sen bowling.. Helt lyckad kväll som avrundades något tidigare.. Dels jobbar ja imorgon och dels spökar tanden/halsen=( Hoppas de har gått över eller åtminstone blivit bättre tills imorgon annars får de bli sjukan för min del=(

Ne nu hoppas ja att elskling ska trippla in här snart så ja kan gå och krama kudden!! Sleep tight hörrni♥

HAAPPPPYYY!!

2010-04-23 18:59:08 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Ja har världens bästa lillebror!! Idag hjälpte han mig med min ÅDI, fixade lite med den och åkte till Vara för att besiktiga den.. Och den gick igenom=) Sååå nöjd att ja slapp en ombesiktning!! TACK LILLEBROR♥
Nu är de bara pappa kvar som ska hjälpa mig med fälgarna sen är den finnish!! (snart också hoppas ja pappa;)

Nu håller ja & elskling på att laga mat, blir riktig lyxmiddag idag!
*Förrätt; Toast med skagen röra & färska räkor
*Varmrätt; Fläskfilé, egengjorda klyftpotatisar & Bea sås..
*Efterrätt; Chips & dip framför tv:n

Hoppas ni får en lika mysig fredag som ja♥


ÅDI och TANDLÖS!!

2010-04-22 21:32:34 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Skakade livet ur mig minutrarna i väntrummet hos tandläkaren och värre blev de när ja satte mig i stolen.. Att tandläkaren verkade mer nervös än mig gjorde att ja skakade ännu mer=( Trodde de va bestämt att tandj*veln skulle dras ut men han frågade om ja  VERKLIGEN VILLE dra ut den, om ja tyckte att de VERKLIGEN va nödvändigt..
-Enligt mig så hade ja mer än gärna sluppit dra ut tanden men ja va ju så illa tvungen på grund av inflammationen.. Men att han frågade mig igen och med en osäker röst kändes ändå lite skrämmande!!
Sen funkade inte bedövningen på mig heller.. Han gjorde 11 försök och ville göra ytterligare ett till, men så ont som ja hade av alla stickningar och dragningar så kunde han lika gärna dra den utan mer bedövning.. Gjorde SVIN ONT!! Och smärtan efter gjorde nästan ännu mer ont=( Plus att ja spottar blod i en bunke och har gjort de i 6 timmar nu.. När ska de sluta blöda??? Aldrig mer den tandläkaren eallafall.. Och ännu ett skräckmöte hos tandläkaren, de går för mig har ja hört!! BUUUUÄÄÄH, SYND OM MIG!! Och detta måste ja genomlida en gång till, vill inte!!

Tröstade mig med att åka ut till skalunda och hämta ut min ÅDI=) Älskar min überläckra nyckelväska à la MULBERRY=) Så watch out boys & girls.. HERE I COME!!!


Vattna blommorna!!

2010-04-22 09:21:21 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Vaknade tidigt idag igen på min sovmorgon.. De är väl bara att inse att lillskiten inte sover länge längre!! Skönt ändå att komma upp på morgonen!!
Idag blir de en promenad bort till mamma som också är ledig, sen får kitan stanna där medans ja går till doktorn och opererar ut min tand, buuuääh.. VILL INTE=(

Har lovat mig själv en tröstsväng på stan.. HM har ju clubdag idag med 10%


Skatteverket..

2010-04-21 15:13:26 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Känns som ja har mer utgifter än inkomster för tillfället.. Bilen ska piffas upp innan hon kan rulla ut.. Tandläkaren sög ur en del ur min onda tand.. Nya utemöbler och sen den där tråkiga skatten som ska betalas in=( Sålde ju en lägenhet i juni och nu är de dax att skatta på vinsten som vi gjorde.. Ja & per hjälptes eallafall åt idag efter jobbet och skrev i alla blanketter och sen betalade ja in summan när ja kom hem! Känns skönt att kunna släppa den biten eallafall!!

Ikväll ska ja försöka få tag i 4 nya däck till min Blackie ÅDI=) Vill ha ut henne NUU!!

Nu blir de strax en promenad i solen med lillskiten♥

Ja längtar tillbaks!! Sitta och svettas vid 10 tiden på kvällen och kyla sig med en iskall Daiquiri, MUMMA!!


Tandläkaren SUCKS!!

2010-04-20 18:16:08 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Värt att be om att få gå hem vid 1 när ja skulle till tandläkaren och slippa komma tillbaka resterande 5 timmar.. trodde ja skulle ligga hemma och seckla i soffan men en ond urdragen tand.. Men icke.. hon plåtade bara tänderna och berättade så snällt att hon inget kunde göra utan överlämnade mig till en annan tandläkare.. PÅ TORSDAG!! Snällt va?!! Att plåta tänderna och få en ny tid kostade mig 600:- och efter torsdagens roliga operation kommer de hela kalaset sluta på ca 2200:- KUL, SKOJJ!!
De hela blev inte bättre när ja hittade räkningen för RADIOTJÄNST i brevlådan när ja kom hem.. VEM *** HAR BESTÄMT ATT MAN MÅSTE BETALA FÖR ATT VA TVUNGEN ATT HA 1 & 2.. de är ju inte så att man kollar på dom kanalerna varje dag!! TRÅKIGT!!

Ne nu får ja försöka rycka upp mig lite.. Fiskpinnar och mos stog visst på menyn tills elsklingen kom hem!! ♥

Hur söt är inte min bakgrund i MOZILLA fönstret.. HELLO KITTY!


PENGAR!!

2010-04-20 09:16:36 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Kände att ja inte hade tillräckligt med utgifter för tillfället så ja ringde tandläkaren imorse om en AKUT tid.. BILLIGT!! Och där med försvann mitt shoppingkonto för ett halvår framöver=( buuuäääh Fast så ont som ja haft de sista dygnet så ska de bara bli skönt att få de gjort.. Trots att ja har världens tandläkarskräck.. gråter bara ja tänker på de!!!


Minsta trosan ja sett=P

2010-04-19 20:38:39 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Fick även hem kitans nya panties.. sååå söta=)
Fast hon va inte lika sugen på att gå i dom, men de är väl en vanesak.. 2 månader om året får hon stå ut eallafall!!

Nu blir de mys framför tv:n♥


sooolen är framme!!

2010-04-19 15:59:47 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Slutade vid tre idag.. Kom hem och såg att lillskitens nya sele hade kommit, skiiitläcker=)
Ska försöka åka iväg och handla någon gång idag, och köpa däck till min ÅDI.. snart får ja rulla ut den!!


Hur underbart är de inte med sol ute.. Funderar på att gå ut till våra nya utemöbler och fika lite i solen♥


Strax jobb, vilket ja inte alls känner för!!

2010-04-17 13:37:22 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Menmen pengarna måste in så att ja kan överleva mina dyra impulsköp=) Fast de sista har de bara varit BRA impulsköp, har faktiskt bättrat mig på den fronten!!
Jobb ellafall för min del fram till20 ikväll.. sköjj!! Efter de blir de förmodligen god mat och suprisekväll!! ♥

Imorn är ja ledig, då SKA ja ta tag i mina kort från thailand och alla andra som lagt sig på hög!! Hoppas också på en blåsfri dag så vi kan nyttja våran trädgård lite=)

Fredag och snart nya utemöbler!!

2010-04-16 14:36:24 zaNDra
» Kommentarer(0) «




Slutade redan kl 12 idag=) fast fick ju gå upp innan tuppen också!!
Har precis vart ute och fikat på gräsmattan.. tobbe och conny skruvade ihop dynboxen, skitläckert=) Ska strax iväg och hämta resten.. Ikväll blir de kalas för lillkusin som fyller 16!! GRATTIIIIS SARA


Grillning på G

2010-04-15 20:27:31 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Nu blir de strax korv m bröd för våran del.. elskling grillar för fullt på engångsgrillen!! Dax att inhandla en stor grill kanske.. För imorgonkommer våra nya utemöbler, jiiiiha=)


SOFIA HAR KITTAT MIN DATOR=)

2010-04-15 09:57:13 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Missade min andra sovmorgon i rad, IGEN.. först vaknar man när elskling drar till jobbet, sen ringde hyresvärden vid 7 och halv 9 va man tvungen att stiga upp för att då skulle någon nisse in i vårat hus och kolla någon vattengrejj.. Nikita är helt galen, gillar honom inte alls.. De är precis som att hon vet att han inte hör hit eller är någon vän till oss.. så lite vakthund är hon faktiskt=) haha..

Idag blir de fika hos Sara med Linda och Mandis.. En sväng på stan.. Banken för lite fix med konton.. Nikita ska iväg till Källby för att leka med jackie och texas=) Underbara lediga dag♥



Självklart mamma.. de är bara att komma hit=)


Nyss slutat..

2010-04-14 22:00:51 zaNDra
» Kommentarer(0) «


så ja tar på mig mysisen och hoppar ner i soffan och tar igen avsnittet av GREYS som ja missat precis!!
Imorn blir de tidig uppstigning på min lediga dag för då skulle dom promt komma hit och fixa någon vattengrejj.. så där rök min sovmorgon=(

sleep tight♥

Nya solstolar=)

2010-04-14 14:39:16 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(3) «


Igår hämtade vi hem våra nya solstolar!! Supersköna.. Invigde dom idag, anne kom förbi med en glass på hennes lunch.. TACK!!
Nu ska ja strax fixa till ett utseende innan jobbet kallar.. HAVE FUN♥


Uppe tidigt på min sovmorgon..

2010-04-14 09:01:42 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Kitan va inte alls sugen på att sova länge idag.. Tog med mig täcket ner till soffan och kollade igenom DH som vi somnade ifrån igår.. Nu blir de frukost, har fått en knäpp dille på att äta nyponsoppa till frukost.. Har hört att man blir brun av de=P inte därför ja äter de men de är ju ett plus, haha!

Börjar sent idag, hur kul är de egentligen att jobba kväll?? ja gillart inte..


polkadröm...

2010-04-13 21:14:07 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Nu blir de mys framför tv:n me min fiina efterrätt som ja fixade til igår.. Lite DH får de bli också=)


Se nu va ni mumsigt ni missade mamma & pappa!!

HOOD A LA GINA TRICOT

2010-04-13 19:34:07 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(0) «


Nu är ja klar med mitt lilla trädgårsfix.. Väntar på att maten ska koka klart på plattorna.. Till efterrätt serveras de en POLKADRÖM=) Som ja fixade ihop igår!! Bilder kommer senare..

Förhoppningsvis kommer mamma & pappa  förbi och hjälper till att äta upp efterrätten=)

Ny HOOD från GT som slank med på shoppingturen igår.. asball om du frågar mig♥

RENSA BORT ALLT OGRÄS!!

2010-04-13 15:52:40 zaNDra
» Kommentarer(0) «



Nu tar ja på mig mina nya fiina blomrensarvantar och min rosa spade plus kratta och beger mig ut i landet.. HÄR SKA RENSAS OGRÄS!! Lillskiten får följa medut också.. skruvar ner henne i gräset så kan hon hjälpa till lite=)


SHOPPAT!!

2010-04-12 20:53:28 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(1) «


Ja har hunnit med en runda på stan idag också..


Fint väder = Tvätten torkar ute!!

2010-04-12 19:00:10 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Har kört igång två tvättar idag, resten får bli imorgon.. Passade på att hänga ut tvätten i solen.. ÄLSKA HUSLIVET♥


Nu blir de kvällsmat och efter de en promenix!!


Solen är framme och ja sluta tidigt=)

2010-04-12 16:11:38 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Vaknade i soffan vid halv 12 igår kväll av världens tandvärk=( Hade så ont att ja nästan grät mig till söms=/ skulle ringa tandläkaren direkt på morgonen men när ja vaknade imorses så va värken borta? =S Inte direkt sugen på att lägga ut en massa pengar om de inte är något speciellt.. Ahja kommer värken en gång till så måste ja väl ringa.. Sura pengar bara!!

Nu ska ja eallafall ta och röjja lite här hemma, tvätta upp all tvätt som bara lägger sig på hög, promenixa med min lilla prinsessa ute i solen och göra en god dessert tills elsklingen kommer hem!!


Min prinsessa ligger och latar sig i solen♥


Jobbat heeela dagen!!

2010-04-11 17:53:02 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Så j'vla surt.. söndagar måste va den värsta dagen att jobba.. alla andra är lediga och bara njuter medans en annan sitter och tråkar bakom bandet=/ Nu har ja eallafall kommit hem, väntar på att någon ska handla åt mig... är hungrig!! Sugen på grillat också!!

Ikväll får de nog bli lite chips och dip, va ett tag sen♥

Tonights gonna be a good...

2010-04-10 19:08:00 zaNDra
» Kommentarer(0) «


NIGHT!! Ska bara rulla några köttbullar och koka några spagettipinnar innan ja och elskling drar bort mot A.Lena och Daniel!!! Kvällen får ändå bli lugn, för jobbet kallar imorn.. heeela dagen också=( Tur att ja har Ylva som går ungefär samma pass=)

Garderoben NÄSTA!!


solen??

2010-04-10 11:26:45 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Vaknade med en j*vla huvudvärk imorse.. tänkte efter lite och kom på att de måste varit glorian som skavt under natten♥

Idag blir de jobb fram till 15.. efter de en sväng med lillskiten ute i fina vårvädret!! Kan inte solen komma fram som den gjorde igår?!! va ju såå himla underbart!!
Ikväll.. några kalla hemma hos AnnaLena och Stoltz!! =)

märkt föt livet!!

2010-04-09 21:47:03 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Igår moffade ja cola och choklad inför mitt besök hos LindaLiving art tattoo.. Nervös som ett kolli stappalde ja mig dit.. väl sittandes i stolen så började nerverna lägga sig något.. men ja va fortfarande skiiit nervös, hade förberett mig för den värsta känslan=S Men kan faktikst säga att de inte va så farligt.. visst de kändes men inte ens i närheten av vad ja hade föreställt mig!!
Tog ca en timma att skapa denna grymma svala.. RIKTIGT NÖJD=) så tack Linda!!

Förlåt igen pappa.. vet att du älskar mig ändå.. bara du får vänja dig lite så kommer du tycka att den är grym på mig=)

Nu blir de film och mys i soffan förimorgon väntar jobb=/ bläää!!

underbara soliiga freedag!!

2010-04-09 15:25:01 zaNDra
» Kommentarer(0) «


och ja slutade redan kl 14 idag=) Men givetvis så funkar inte min dator än så bilder får vänta.. tråååkigt!! ahja hoppas tobey kan få tummen ur och fixa den ikväll eallafall!!
nu blir de en promenix i de fiina vädret med min lilla älskling♥

Stop talkig.. just do it!!

2010-04-08 14:13:12 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Idag har ja hunnit med en fika hemma i gröna villan med fiina vänner.. Sara & Linda kom förbi och tjötade i ett par timmar♥ Bestämde en ny träff nästa vecka!! =) Efter fikan kom älsklingen och hämtade upp mig för en lunch på galejan.. Första gången ja åt där.. helt ok faktiskt, mycke mysigt ställe om inte annat!!

Nu blir de röjj i städskåpet så man kan stänga igen dörren utan att behöva ta i för livet.. Efter de ska ja moffa choklad och cõla.. Hört att de ska va bra för min kommande eftermiddag!!

STOP TALKING.. JUST DO IT!!

Hemma på lunchen..

2010-04-06 14:44:08 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Hade tänkt visat lite bilder på mina muffins som ja bakade igår men min dator vägrade ansluta sig till internet, surt!! så fick låna tobbes lite..
Nu är de eallafall inte många timmar kvar på arbetsdagen.. Ser fram emot slutedags kl 19 då blir de mat och vin framför tv:n me älsklingen♥

NYA UTEMÖBLER

2010-04-05 17:10:19 zaNDra
» Kommentarer(3) «



När tobbe kommer hem från sin lilla tripp ska ja försöka övertala honom att vi ska beställa hem denna überläckra utemöbel.. Tänk så mysigt de skulle bli.. Massa kuddar och fina ljuslyktor.. Plantera lite snyggt.. En grill.. och voila där har vi ordnat en perfekt grill/mys plats för våren & sommaren 2010=) LYCKA MIG TILL!

Back 2 work

2010-04-05 09:25:33 zaNDra
» Kommentarer(2) «



Men ja hade hellre vart ledig.. Och följt med mamma & pappa till Elmia, menmen ska man kunna försörja sig själv så är de väl bäst att jobba.. speciellt röda dagar som är bättre betalt!!
I Eftermiddag blir de nog lite halvstädning och soffläge i väntan på att sweetie ska komma hem från sin shoppingtur i tyskland=)


Påskpartyyy

2010-04-03 18:33:32 zaNDra
» Kommentarer(1) «



Nu är sista dammet bortforslat och ja kan lugnt sjunka ner i sffan med en iskall SOMERSBY!! Snart kommer folket och förpartajar innan vi drar vidare mot kvällens höjdpunkt=) Kommer bli såå nice!!
Ha en lovely afton♥

Idag har ja planterat ännu mera blommor=) ROSA!!


frukost på...

2010-04-03 10:29:25 zaNDra
» Kommentarer(0) «


0-66236a991521a54d85808066da5c3715.png

frukost på HENRYS:) mummmma!!!


Påskafton!!

2010-04-03 09:22:49 zaNDra
» Kommentarer(1) «



Ja är ledig, solen skiner och ja har massa roligt inplanerat idag.. Kan de bli bättre?! =)

Dagen börjar med frukost på stan med älskling och sötaste anne, sen en sväng till Lidens för lite blominköp!!
Kvällens planer lutar åt PÅSKFEST alá grabbsen som ordnar.. Kommer bli riiktigt skojj!!


Flashbacks from...

2010-04-02 16:36:47 zaNDra
» Kommentarer(0) «


0-1da974572a4192c53077b1e43fc111e5.png

Flashbacks from thai:) vill tillbaka nu!! Fast får nöja mig med en kopp nudlar ute vid solväggen istället.. Fiint de me;)


Sitter i...

2010-04-01 15:34:05 zaNDra
» Kommentarer(0) «


29588b0349f87252c0050261e92e1267.png

Sitter i bilen och ska strax påbörja lite mcflurry intag:) efter de blir de stan en sväng.. Ett klipp i luggen vore inte dumt, växer som gräs!! Ha de great!!