PRIMEBOOTS!!

2012-07-31 15:19:31 zaNDra
» Kommentarer(5) «


Tänk om tomten kunde komma lite tidigare i år.. Då hade han mer än gärna fått slå in dessa i ett sött paket till mig=)
 Primeboots engineer mid-16 zip stl 37!
 

PRIMEBOOTS ENGINEER MID-16 ZIP BLACK


Sömnlös natt:/

2012-07-30 10:38:55 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Inatt valde lilltjejjen att va klar-vaken, mindre kul då man själv är helt slut och vill inget annat än sova.. Får helt enkelt ta igen de nu istället, för nu ligger hon deckad i soffan:) Efter lunch blir de besök hos BM för vägning och mätning och förhoppningsvis en fika på stan me mormor:)


Världens bästa!!

2012-07-28 21:17:24 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Idag har ja och Melizza vart på stan med världens bästa mamma/mormor!! Lilltjejjen myste i vagnen medans vi shoppade, Hittade faktiskt lite smått & gott:) Provade även de nya delicato fiket.. TACK för en supermysig dag, de får vi göra om!! ❤


Tisdagsmyys

2012-07-24 20:14:01 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Medans elsken åker med flotten så myser ja, kitan och Melizza med massa godsaker framför tv:n:) Tidigare idag va mamma och pappa här och fikade och efter dom kom Carro och Mia hit på lite fika.. Melizza fick en supersöt tröja av tjejjerna, TACK igen❤

Himlans massa fika de blir hela tiden.. Och ja som inte får träna på ett bra tag är väl inte bästa kombon! Inte för att ja tränade något innan ja blev gravid, haha.. Men nu hade ja kanske velat göra en eller två situps/ kväll för att försöka dämpa dallret på magen.. Menmen de får helt enkelt vänta tills magen läkt sig, så ja passar på att fika sålänge:)


två helt underbara dagar!!

2012-07-22 15:24:12 zaNDra
» Kommentarer(3) «


I fredags styrde ja och mina tjejjor silverpärlan ut till bästaste mormor.. där spenderade vi nästan hela dagen.. Myste i solen, plockade bland alla blommor, fikade & åt gott:) Fick med mig ett gäng med nybakta tekakor hem som ja & elsken gjorde mumsiga räksmörgåsar på till kvällsmat!! =)
 
Igår åkte vi ut till Öbovik och blev bortskämda med massa gottigheter & kärlek.. Efter lite solande och fika och grillning så packade vi en ny fika korg och gick ner till vattnet.. Där åkte pappa, lillebror & elsken vattenskoter medans ja, lillan, kitan & mamma myste på bryggan♥

På kvällen firade vi elskens pappa som fyllde år, stannde kvar lite längre och kollade på kort från när elsken va liten:)
 
Åh, älskar dagar som dessa!! Underbart väder, Underbart sällskap och en nöjd nikita som kan springa fritt tills hon däckar i solen:)
 
♥SOMMAR MED DOM BÄSTA♥

Ny familjemedlem = Ny tavla

2012-07-19 18:40:03 zaNDra
» Kommentarer(7) «


I början på veckan så kom våran nya tavla.. va ju tvungen att uppdatera den nu när Melizza flyttade in i hästhagen=)
 
Syns inte så bra men alla våra namn står under också:)
 
Idag har vi vart på vårt första besök hos barnmorskan på vårdcentralen, Mätte och vägde lillan samt fick lite nya tider.. Hon hade sträckt på sig 1,5 cm sen hon föddes och ökat 200g i vikt sen förra veckan.. Så mat får hon i sig eallafall, känns skönt att veta=)

 Ikväll ska vi ta tag i lite måsten som vi bara dratt på, men först lite mat.. pizza kanske.. de är ju trots allt min tur att "laga" mat:)
♥mina fiiinaste♥

TACK!!

2012-07-16 12:58:03 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Stort TACK för alla fina kommentarer och presenter som Melizza fått♥ De värmer massor!!

Här kommer en del av de som gammlafarmor och gammlafarfar shoppat till henne;)
 
Första dagen som jag och Melizza är själva hemma.. Elskens 10 dagar är redan slut=/ och sen ska han inte ha någon semester i sommar så vi får ta vara på kvällar och helger tillsammans istället!!
Den här veckan får bli hyffsat lugn, tänkte tvätta lite fönster utvändigt och bara mysa hemma.. Snittet är fortfarande svullet och lite ömt=/ har de inte blivit bättre i mitten på veckan så ska ja kolla upp de.. Hoppas de inte blivit någon infektion eller så i de bara!! Ha de fiint♥
 
 
 

FredagsMyys

2012-07-14 17:46:50 Våran lill* kopia♥
» Kommentarer(2) «


Igår fredagsmyste vi ute hos mamma och pappa i finaste huset på öbovik!! Grillade massa gott och efter de blev de en promenad ner till vattnet❤ Idag har ja och lillan vart på stan för första gången:) hittade lite smått och gott som kommer upp lite senare.. Och ikväll blir de hemmamys me största godispåsen och någon bra film!! LIFE IS GOOD!!


BADA!!

2012-07-12 13:44:38 MELIZZA❤
» Kommentarer(9) «


Imorse fyllde elsken upp bakaret och badade våran lilla docka.. hon verkligen älskar att bada, bara flyta omkring är de bästa=) Kitan fick sig ett dopp också när Melizza va färdig=)
 
I eftermiddag kommer barnmorskan hem till oss, antar att de är mätning och vägning som görs.. ska bli kul och se om hon har växt något sen vi vägde henne sist för en vecka sen!! ja själv tycker ju att hon har växt massor redan;)
 

Nu va de bestämt!!

2012-07-10 20:31:55 Våran lill* kopia♥
» Kommentarer(15) «


Så här nöjd är ja över mammas och pappas namnval till mig:) Melizza Zoé Olausson!!


Första turen med vagnen!!

2012-07-09 20:55:33 Våran lill* kopia♥
» Kommentarer(2) «


Första turen med vagnen är gjord och fler lär de bli:) Gravidkilona ska bort, kommer dock ta lite längre tid pga kejsarsnittet men de va de såå värt!!


Lillans första kalas!!

2012-07-09 12:31:29 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Igår va våran lilla prinsessa redan 1 vecka, hur fort har inte de gått?!! känns inte alls som de va en vecka sen ja låg och kämpade för att vi äntligen skulle få träffa henne!!
 
Igår åkte vi ut till Öbovik för att fira bästa lillebror som fyllde 22 år 2 juli.. Åt god smörgåstårta & smultrontrårta till efterrätt.. Tog lite fina kort och bara hade de allmänt mysigt!! Lillan däremot sov igenom sitt första kalas=)
 
 
♥♥♥

Våran lilla prinsessa!!

2012-07-07 17:37:53 Våran lill* kopia♥
» Kommentarer(16) «


Söndagen den 1 JULI 2012 förändardes mitt och elsken liv till dom bästa för då kom äntligen våran lilla prinsessa!!

Efter lite om och men så valde hon att titta ut 06.10 med en vikt på 3400g och en längd som en framtida topmodell på 53 cm=)
Kan inte med ord beskriva hur underbar känsla de är att vara MAMMA till världens sötaste lilla tjej♥