Knäcker en cider!!

2010-07-31 19:53:52 zaNDra
» Kommentarer(5) «


Knäcker en cider och ser om de kan locka fram partyhumöret i mig.. Tobbe och alla andra sitter hos Martin och festar.. Har inte riktigt bestämt mig ännu.. Ska ta en prom med kitan först så får vi se vad ja gör!!


Skönt med semester trots vädret!!

2010-07-29 23:11:45 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Visst de hade vart så mycke härligare med sol så man kunde hängt på stranden hela dagarna!! Men ja tycker ändå att min första semestervecka har varit underbar.. Hunnit med lite solhäng på både svalnäs och framnäs.. Festat med finaste vännerna, grillat massa gott och skalat en del räkor=)

Ikväll har vi haft finfrämmat.. Tacos & Film stod på schemat=) Längtar bara tills man får ett större hus så alla kan sitta vid bordet utan att knuffa på bordskompisen;) Fast vi lyckades allt klämma in 9 pers runt vårt lilla bord!!


Mys vid framnäsbadet!! ♥


RÄÄKFROSSSA!!

2010-07-26 17:26:58 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Bra start på semester trots att vädret inte är något vidare varmt!!
I lördags efter shoppingturen med mami tog ja & elskling silverpärlan mot Uddevala, Unda, Pösen & Kia med familj.. För Kräft/räk skiva, Krabbmetning och massa gott att dricka!! Hur mysigt som helst och tur med vädret hade vi också.. bättre än här hemma i lisch=)





TACK för en super lyckad kväll♥

Gårdagen spenderades på TORP med alla andra som ville slippa undan regnet=/ På kvällen blev de ja & godispåsen i soffan=) LIKE!!

Idag har ja & lillebror kört massa skräp till värmeverket.. Mam&Pap håller på att rensa bort allt som samlats på genom åren ute i skalunda!! Tänk om man skulle omvandla alla leksaker till pengar.. shiit då hade dom nog vart miljonärer=) haha...!!

Strax blir de till att besöka MAKE OVER rummet för att sedan inta en RÄKFROSSA fiesta hos martin=)

Första KRASCHEN!!

2010-07-24 13:19:21 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Våran minsta som va så himla lugn.. trodde att vi skulle klara oss ifrån kraschade blomkrukor och uppätna blommor.. men hee tydligen inte.. FÖRSTA KRASCHEN gjord.. och han valde ju inte den minsta krukan=/


Ostbågar precis som dom ska vara!!

2010-07-24 13:13:09 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(1) «


Precis hemkommen från en tripp på i city med bästaste MAMMA!! Fikade på limtorget hos sötaste kusin och shoppade loss på både torget och i butikerna=) TACK!! ♥

Nu sitter ja framför datorn och äter sega ostbågar tillsammans med iskall burkcola precis så som bara ja kan!! Ska fixa till en skiva som ja och elskling kan sjunga ikapp till när vi tar bussen mot UNDA lite senare=)

  


De märks att hösten är på väg..
Vit tröja JC
Randig tunika GT
Partyväska till bröllopet REA GT


SEEMEESTEER!!!

2010-07-21 16:24:36 zaNDra
» Kommentarer(2) «


SEMESTER ja tack.. en KANNA STRAWBERRY DAIQUIRI ja tack!! Kan de börja bättre?!





Ska strax fixa till ett utseende och bege mig bort till ica för att inhandla kvällens godsaker=) Räkor hemma hos SARA


Snart, snart tar ja semster!!!

2010-07-20 18:52:56 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Kan inte säga annat än att ja känner LYCKA.. Har nog aldrig längtat så mycke efter semester, långa sovmornar och att bara va helt oberoende av klockan som ja gör just nu!! Men ja behöver inte vänta länge till för imorgon kl 15 så tar ja SEMESTER!!
Hoppas vädret inte sviker oss alla tre veckor.. men om de skulle bli så, så är ja rätt het på en sista minuten till grekland!!
Strax väntas de kalas för elsklings far som fyller år!! Grattiiis Bosse=)

Imorgon blir de räkor, siiiitsnack, vin, Strawberry Daiquiri KANNA och kanske utgång?! Med fina väner hemma hos söta Sara=) LÄNGTAR!!


Kvällens Outfit.. Avdammning av mina gråa chinos!!

Morgondagens Horoskop.. De ser bra ut för oss SARA=)

Våran minsta ser ut att trivas♥


Helgen snart slut!!

2010-07-18 18:25:32 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Ja har jobbat hela helgen så har inte gjort så mycket värt att veta.. Förutom;) .. I fredags kom elsklings mor & far förbi med ett litet paket till oss;) Nämligen lille MONSTER!! Nikitas & Rockstars nya LILLEBROR=) (kan de va så att tobbe gillar energidricka? =)
Så återigen trotsar ja min ALLERGI.. Hoppas de går lika bra med den nya missen som de gör med rocky!! Dags att köpa hem lite allergitabletter bara så ja har ifall olyckan skulle va framme!!


MONSTER♥

Hann även med ett litet besök hos Carolina på kvällen.. hade gärna vart me och festat men eftersom ja jobbar 11 dagar i rad så va ja inte så sugen på mista mina få sovtimmar ja har eftersom ja börjar tidigt alla 11 dagar också!! Men nästa gång ska ja va me, de lovar ja!! =)

Igår va ja, elskling och mina föräldrar bjudna hem till Bosse & Gunilla på lite mat och tjöt.. riktigt trevligt, TACK♥
Och idag har ja jobbat, fick faktiskt gå hem en timma tidigare för att de va så lite att göra.. riktigt sköönt=) Efter jobbet stod de massa god mat på bordet, bara att gå och sätta sig, MUMMA!!
Rensade ytterligare en del av vår "ny planterade gräsmatta" på grusuppfarten.. resten får bli imorgon eller tisdag!!

Nu väntas de strax mat me två hemkommna pepparkakor, Anne & Kristian=)


NEW SHOES!!

2010-07-14 18:49:32 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(2) «


Med något gott kommer de något ont som dom brukar säga!! Eller är de ont så kommer de något gott? I mitt fall idag va de eallafall de andra alternativet!!
Bet av en tandjävel på jobbet=( BLÄÄÄÄ så dyrt!! Trodde att de skulle förstöra hela min dag.. Men icke då.. när ja slutade så såg ja att ja fått ett sms om att mina nya heels kommit som ja beställt=) Wiiiie!!
De bästa av allt va att dom va STENLÄCKRA och att dom passa a la perfecto!!!






13CM BEAUTIES!!! ME LIKE♥


HOTHOTHOT!!

2010-07-13 09:18:59 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Natten till igår va den värsta på läänge!! Ca 30g i sovrummet, de gick verkligen inte att sova=/ jobbigare blir de när man hela tiden tänker på att man måste somna för att man snart ska orka pallra sig upp till jobbet!!
Så direkt efter jobbet åkte ja mot Elgiganten och inhandlade en FLÄKT till vårt sovrum.. Varför har den inte stått där tidigare? Helt underbar=) Så inatt har ja faktiskt sovit, visst vakna någon gång av att den dåna lite men de kan ja ta, hellre de än att svettas som en gris!!

Nu blir de strax jobb ända fram till kvällen=/ Fast känns ändå rätt gött att ja gör min sista kväll innan semestern=)


Här ska de kylas!!


Spiken & Läckö Slott!!

2010-07-11 15:16:14 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Igår skulle ja & elskling dratt till Smögen men vädret såg inget vidare ut på morgonen så vi bestämde oss för att stanna i stan istället!! Drog ut till spiken vid 12 tiden och lunchade på en räktallrik, MUMMA!! Efter lunchen tog vi ådin och åkte mot läckö slott för en glass=)

Nu har vi precis vart ute hos Tobbes föräldrar på lite lunch och alldeles strax väntas de jobb.. Nästa lediga dag för min del blir först om 12 dagar=( SEEEGT!!


Räktallrik=)

Älskling tog en sik tallrik!!

Glass ute på LÄCKÖ!!


Gårdag som inte kunnat bli bättre!!

2010-07-10 10:54:09 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Älskling supriiisade mig med blommor & lunch när ja kom hem från jobbet♥

Sara försökte sig på att vispa grädde.. gick sådär bra, haha!! Slutade med att ja fick gå och köpa en ny grädde=)

Elskling ger sig på grädden efter saras försök=), Snögga sara och carro som myser me lilla MILTON!

Sötnosen myste på gräsmattan♥


Ja myser med lilla MILTON!!

Fiina jossan med sitt lilla♥

TACK mina fiina vänner för en übermysig eftermiddag!!

Nu ska ja strax ta på mig lite kläder för sen bär de av på en lite supriiistripp.. Skulle vart smögen men vädret svek oss visst=( Hoppas de klarnar upp här snart!! CiaoCiao!!


Precis hemkommen från en underbar kväll me...

2010-07-09 23:09:20 zaNDra
» Kommentarer(0) «


img_0826 (MMS)

Precis hemkommen från en underbar kväll med elskling!! Mat på ROMA och invigning av "nya" folkan, ECLIPSE!! Thanks honey<3


Fredag!!

2010-07-09 14:39:24 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Idag har ja bara jobbat 6-12.. Kändes faktiskt helt okej att gå upp imorses!!
Nu har ja städat undan lite här hemma och tvättat min lilla pärla=) För strax kommer flickorna och lillkillen på besök=) Fika och massa skitsnack, de GILLAS♥

Ikväll blir de premiär i lisch nyrenoverade biosalong.. ECLIPSE!!

den osminkade sanningen!!

2010-07-08 21:03:13 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Har inte vart sugen på att gå upp extra tidigt på morgonen för att fixa med smink hit & dit denna veckan.. så ja har kört helt NATURELL all week!! Visst ja kanske inte ser världens piggaste ut utan smink men vadå, gör MASCARA så jävla mycke? För de är oftast de enda ja har när ja jobbar!! Lite halv trökigt att få höra varje morgon (som de vart denna veckan) -Jävlar, du kan inte ha sovit något inatt elle? Ser räätt trött ut!!
Visst ja är ingen morgon människa men detta får ja enbart höra när ja inte har tagit mascara!!

Nu ska ja strax inta sängen så ja ser ut som en pigg mört när ja intar jobbet kl: 06.00 imorgon!! Sleep tight♥

Underbara soliga dag!!

2010-07-07 21:32:55 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Jobbade till 15 idag med sötaste louise & carolina=) Som alltid när man jobbar tillsammans med dom så går dagen hur fort som hellst!! När ja slutade så blev de solhäng i våra fiina utemöbler.. Anne kom förbi med en McFlurry & fanta till mig när hon slutade vid 16.. TACK!! Sen blev vi kvar ute i solen till halv 7.. tjej(skiit)snack gör så att tiden går räätt fort=) Nu blire soffan tillsammans med familjen och ett rör PRINGLES, surkräm=)



Grymt bra helg!!

2010-07-06 18:53:01 zaNDra
» Kommentarer(0) «


helgen i Uddevalla va grymt rolig!! Precis som väntat=)
Massa sol, vin/cider, cross och en himlans massa trevligt folk.. Kan ju inte bli mer än rätt!!
Enda tråkiga va väl att ja kände för lite bakismat på söndagen och gick till bilen och åt lite av pastasalladen med kassler som fanns kvar i kylväskan.. (den hade ju bara legat där sen fredags em.. I VÄRMEN) Dock inget ja tänkte på=( Så hemresan va inget vidare.. fick stanna på vägen.. ulka längs vägkanten som bara den=( BLÄÄÄ!! (Därmed MATFÖRGIFTADE ja mig själv, haha)
Skönt bara att de gick över direkt efter för på söndag kväll va de dags att fira lillebror som fyllde 20 i fredags.. Gratttiiis igen bästaste lillebror=)

Och stort GRATTIIIIS till Fredrik Norén för demn grymma instasen i Cross VM!!

Idag har ja jobbat och rensat vårat stora land från alla ogräs BUSKAR!! Strax väntas de mat ute hos elsklings föräldrar.. Och mys med valparna♥


Med mitt nya uberläckra linne intar ja bil...

2010-07-02 17:36:06 zaNDra
» Kommentarer(1) «


img_0787 (MMS)

Med mitt nya uberläckra linne intar ja bilen mot Uddevalla och VM:)


Ledig idag!!

2010-07-01 22:32:12 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(0) «


Och de har vart så himla gött!! Temperaturen har vart på topp hela dagen=)
Vaknade innan klockan skulle ringa så tog med mig ÅDIN och åkte till Trollhättan.. Naglarna hade börjat bli bra låånga nu.. Fixade till dom och sprang in en sväng på CARLINGS, fick med mig tre plagg ut.. Som de va REA på, ALDRIG FEL!!

Va hemma igen strax före ett.. då blev de solstolen för hela slanten fram till att elskling slutade!!
Nu har vi packat & fixat mat inför helgen.. För imorn bär de av mot UDDEVALLA och Cross VM=) sweeet!!


FÖRE och EFTER..


Läckert linne & grymma leggings á la snake=)


Grymma HOOD tröjan!!