campare..

2011-05-30 21:16:22 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Direkt efter jobbet i fredags tog ja & älsken vårt pick & pack och drog oss mot ullared.. Stannade till på campingen över natten! Vädret va inte direkt med oss men vi grillade, åt färska jorgubbar, spelade yatzy och hade de hur mysigt ändå♥
Bodde i värsta lyxvagnen.. golvvärme, svinskön dubbelsäng och riktigt fräsch!! Tummen upp!!
På lördagen gick vi upp ganska tidigt för att slippa köa in till ullared, gjorde en hel del fynd=) Men faktiskt ingen "skit" som man brukar plocka på sig bara för att de är så billigt..
Fyndade bland annat en STOR weber grill, så nästa grillfest blir hemma hos oss=)

Gårdagen spenderades med världens bästa & finaste mamma på MORS DAG♥



Blir det de tror ni?

cheap monday it is

2011-05-26 12:28:25 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(0) «


Betalat alla räkningar, vattnat blommor och fixat me mina skor som ja ska sälja.. strax väntas de några timmars jobb.. Och ikväll får ja äntligen träffa älsken♥


new blackiisar in my closet!!

party shoes for sale on blocket.se

2011-05-25 22:37:06 zandra TIPSAR
» Kommentarer(0) «


Party shoes for sale!!!
Klicka på länken nedan för att komma till min sida på blocket=)
Blocket.se


Orange blossom

2011-05-25 21:28:00 zandra TIPSAR
» Kommentarer(5) «


Idag har ja skuttat runt me läppstift för ovanlighetens skull.. Och ja börjar faktiskt vänja mig=)

isadora jelly gloss "orange blossom"

Ica kassen

2011-05-25 14:12:07 zandra TIPSAR
» Kommentarer(3) «



vara_kassar_mpris

Funderar på att testa detta.. smidigt plus att man kanske kan få till några andra menyer än dom "gamla vanliga"


Underbara vänner!!

2011-05-25 14:10:51 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Igår tjatade ja hit mig några godingar.. ja va så jäkla sugen på massa onyttigheter, skitsnack och en rulle skräckis.. Så fiina mikaela, Sara och Anne kom förbi gröna villan och göttade sig♥

Kom i säng rätt sent så vaknade inte av att jobbet ringde imorse och ville att ja skulle jobba, vaknade däremot av ett sms 10 minuter senare.. då ringde ja upp jobbet men dom hade redan löst de, typiskt.. Men gött ändå att va hemma en hel dag me min goiiing!!

Nu har ja precis bokat en husvagn på gekås camping=) för älsken har nämligen lovat att hänga me till ullared till helgen!! wiiie.. Kände att de skulle va skönast att åka på fredag eftermiddag, så kan man ta de lite soft i husvagnen, gå ut och äta lite god mat eller kanske fixa med en picknick korg me vin & räkor=) Sen gå upp i någorlunda tid för ett par timmar på ullared på lördagen.. Då kommer vi även hem hyffsat i tid till kvällens bravader! =) MYS♥

Åh, vill ha värme och strandhäng NU!!

midsommar snart ju..

2011-05-23 22:07:17 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Korallröda läppar, nyslingat hår och mina svarta zhob heells.. kan bli nått=)

myspys

2011-05-22 21:05:51 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Ikväll har de handlats, klippt gräset, fixat matlådor för hela veckan och lagat favorit i repris från gårdagen=) Nu soffhäng me älsken, godis och film♥

Mitt

godaste grillmaten!!

sunday

2011-05-22 12:09:58 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Lugn men helt perfekt helg.. Fredags blev de grill hemma hos mamma & pappa efter jobbet, sen gick älsken me pappa & kjell på traktorpulling medans ja, kitan & mamma stannade kvar hemma i soffan.. För igår va de jobb igen, firade fina carolina en dag för tidigt ( en anledning till att fika=) Grattiis♥ Efter jobbet städade ja av huset och handlade, för på kvällen hade älsken bjudit hit Linda & Drew, kul att träffa lite nytt folk=) Åt massa god mat och äpplepaj till efterrätt, MUMMA!! Kusin kom förbi en sväng på kvällen också=)

Nu har ja bara några timmar kvar på jobbet, undra vad som händer ikväll, film kanske?!

ZHOB

2011-05-20 11:40:33 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(3) «


Längtar tills ja får dra på mig dessa beautiisar..

Nu blire husvisningar, bankmöten och sen jobb.. Men va händer ikväll tro?!! =)


bloglovin

2011-05-19 12:16:06 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Vaknade något senare imorse än tänkt.. alldeles tjock i halsen=/ puh, ja har absolut inte tid eller råd att vara sjuk nu!! så hoppas de bara är något litet som inte blir värre!!

Igår fixade ja med bloglovin, har aldrig använt de förut.. men shiit så smidigt de va=) Och speciellt när ja läser så många bloggar.. Varför har ja inte testat de tidigare.. Perfekt när de finns en app till iphonen också, så nu kommer ja inte missa ett enda inlägg=) haha..

bloglovin'

fika date♥

2011-05-18 20:39:19 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(1) «


Fika date med finaste vännerna (TACK jossan m. kiddos för all fika=), lunch & fika på sevillagatan me mamma, fix i gröna villan och nu tv maraton.. Onsdag precis så som den ska vara!! Bara älsken som fattas, men imorrn kommer han äntligen hem♥

Nyinköpta mysis filtar till mig & älsken!!

massa rabattcheckar..

2011-05-18 20:33:33 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Idag kom de massa rabatttcheckar med posten.. så nu är de bäst att lönen trillar in på kontot så man får använda dom=)

lip volume..

2011-05-17 20:34:24 zandra TIPSAR
» Kommentarer(1) «



Efter att ha provat lip plumper från "sexy mother pucker" så blev ja sugen på att testa detta lypsylet.. funkar precis som lipglosset så blev riktigt nöjd.. perfekt att ha i jobbar byxorna=)
Detta lypsylet beställde ja från nelly för ynka 29:-

Monday!!

2011-05-16 21:11:30 zaNDra
» Kommentarer(1) «


En riktigt fiin helg har tagit slut och en ny vecka har till och me hunnit börja..
I helgen har vi hunnit me massa saker, fest, grill, kalas för fiina farfar (92 och pigg som en annan=) Och äntligen ett bubbelbad!! som ja längtat.. Testade en badbomb som ja köpte på jobbet, luktade riktigt gott.. när vi badat klart så fanns de inte så mycke varmvatten så ja väntade med att duscha tills vi kom hem.. bara de att när vi kom hem så hade ja fullt med blåsor på HELA kroppen!! de sved och kliade och såg riktigt hemskt ut=( Tålde nog inte den badbomben!! Som tur är så va de borta när ja vaknade på söndagen!!

Idag köpte ja me mig lite fika och traskade hem till sevillagatan för att höra om deras resa, snacka om att ja blev aviiis!! Nu vill ja åka till Barcelona ännu mer, och hellst bo på de lyxhotellet som dom bodde på=)


Kolla in våran rabarber buske..
ÄLSKEN kom hem nu så ja kan få rabarberpajj!! =)

bakish!

2011-05-14 11:14:18 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Inte så farligt ändå.. blev en spontankväll utan dess like igår!! Först stannade vi till hos lillebror, sen en sväng till bellan innan vi drog vidare till bowlinghallen för att kolla in kusins kille som spelade.. skitgrymma=) Avslutade kvällen på en efterfest vid folkan.. Hellyckad kväll!!
Nu försöker ja få till en skiva till bilen men ja & mac datorer verkar inte funka så de blir nog till att sjunga utan musik för min del idag.. blir eallafall en sväng bort till sevillagatan och ozzy först!!


Fredagsmyset kan börja:)

2011-05-13 18:28:50 zaNDra
» Kommentarer(1) «


img_5500 (MMS)

Fredagsmyset kan börja:)


T.G.I.F

2011-05-13 12:49:38 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Om 1 ½ timma tar ja HELG.. va ett tag sen nu så de ska bli jäkligt gött=) har absolut inga planer.. men funderar på en utflykt imorrn me fia & co.. kanske fest ikväll eller imorrn, spa ikväll eller imorrn.. Tar helt enkelt helgen som den kommer!! LOVELY♥

BTW.. är något aviis på mamma & pappa som ligger och glassar på stranden i Barcelona.. Inte helt fel att bli bjudna på en lyx weekend av chefen!! Kanske skulle lägga de som förslag till min chef också=)
För ja vill också dit!! Kanske blir en weekend i sommar me älsken?.. får se om dom har några bra tips när dom kommer hem på söndag..
Ha en underbar fredag!!


sommar igen?

2011-05-12 10:38:24 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Efter gårdagens skyfall så hade ja förväntat mig att vakna upp till ett regnigt sverige.. men he, strålande sol va de här=) Så nu tar ja & älsken me picknick korgen och drar till sevillagatans balkong för lite solhäng innan jobbet kallar!! Ha underbar torsdag♥

fasiken va fiina trädena är nu!!

ja är dödens..

2011-05-11 19:51:57 zaNDra
» Kommentarer(6) «


Igår kom mamma hem en sväng och kollade igenom min garderob.. För idag åkte nämligen hon och pappa på hemlig resa som pappa fick i 50 års present av sin chef (fick precis ett sms att planet strax skulle lyfta mot barcelona=)

Hon hittade lite tröjor och en väska.. så ja började tömma väskan på innehåll.. notera att de va vääldigt länge sen ja använde den väskan.. I innerfacket så gjorde ja ett fynd som ja inte trodde att ja skulle hitta bland mina saker, de va ju nämligen så att tobbe slarvade bort den när han flyttade!! eller?!! nee de måste ju självklart vart ja själv som slarvat bort den eftersom ja hittade den i MIN väska=/ Och ja som lipade till mig en ny rosa ipod av honom bara för att han hade tappat bort min ipod!!! Ja är dödens... Har förberett med en present som väntar på han här hemma, hoppas den går hem!! För nu kommer han om ett par timmar..

De här kommer ja få äta upp... tro mig!!

min gamla ipod!

leediig!!

2011-05-11 12:23:46 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Sovmorgon, morgonpromenad, frukost i soffan, låångdusch.. och nu traskar ja in mot city.. stannar till och solar lite på sevillagatan.. sen blir de nog en sväng på stan och kanske förbi stadsträdgården och se om jossan ligger där och päser=)


Jag kör på barbent idag, high waist it is=)
nikita ligger och päser i sin überläckra säng som hon fick av "mormor & morfar" i julklapp!!

oväntat besök!!

2011-05-10 22:14:10 zaNDra
» Kommentarer(2) «


När ja kom hem från jobbet så mötte ja linda och hennes lilla familia (-jimmy) i min trädgård.. hur underbart som hellst med spontanbesök=) Fick träffa deras lilla nykomling, en liten lurvig valp.. såå sööt=) Fikade och myste ute i solen.. När dom åkte hem så körde ja ett varv med dammsugaren och moppen, va riktigt behövligt!!

Ledig imorgon.. va ska ja hitta på då tro?? en runda på stan kanske.. Inga måsten eallafall!!


JAG VANNNN!!!

2011-05-09 21:14:44 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Ibland ska man ha tur.. Och idag va de min tur=) Tog några lotter för en tjuga som vi hade på vårt personalrum och idag va de dragning.. Jag vann två styckna rikspresentkort på 250:- /st.. Så 500 spänn bara sådär, inte helt fel!!


wiiiee.. undra va vi ska hitta på för dom här=)

Tog cykeln förbi fina sara direkt efter jobbet..
Kollade in hennes mysig villa och fikade på kladdkaka m. jordgubbar, tack för en härlig pratstund vännen!!
Direkt efter de så cyklade ja vidare till sevillagatan för lite kvällsmat, sen hjälpte pappa mig att köra hem en byrå och spegel som ja fått av mormor och östen, den ska bli VIT och med nya handtag.. =) kommer passa perfa i vårt framtida hem!!

grillpremiär på sevillagatan

2011-05-09 20:58:54 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Igår va de grillpremiär på sevillagatan.. Hur underbart som hellst på pappas & mammas megastora balkong=) Åt grillad majs, ja som har hatat majs fram tills vi va i thailand i år..fast den måste va grillad och med massa salt!!

MYYS♥


Sitter inne..

2011-05-08 11:57:06 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Sitter inne på jobbet och tråkar när de är så fint väder ute=/ känns rätt pissigt faktiskt!! Menmen lapparna måste ju in på kontot..
Får bli häng i solstolen direkt efter jobbet istället och smaska på lite bullar som ja bakade tidigare i veckan=)

I fredags va vi på 29 års kalas ute i trässberg för peter nyman som fyllde år.. Riktigt trevligt att träffa tobbes alla "gamla" vänner och lyssna på deras historier=) Blev rätt sent i säng och sen tidig uppstigning för jobb igår.. Direkt efter jobbet fixade vi för lite grill hemma i gröna villan.. Anton, hanna och deras lille Olle kom förbi.. lite senare kom frida, petter & martin också, satt och tjötade fram till 12 tiden, riktigt trevligt!!

Nu hoppas ja på att den här värmen håller i sig för i veckan blir de inte så himla mycke jobb, så ja ser fram emot att få hänga i solstolen då!! Ha en underbar dag i solen♥

Maybelline

2011-05-05 12:30:00 zandra TIPSAR
» Kommentarer(2) «


Maybelline Gel Eyeliner..

Hur lätt som hellst att aplicera, om man vill ha en smal eller bred linje! Sitter hela dagen/kvällen.. Enda minuset är om man råkar göra fel, då får man nästan börja om från början..

Tips: Tvätta penseln efter varje gång du använder den, annars stelnar den!

Skynda testa vettja=)


wtf???

2011-05-05 10:23:22 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Ikväll kommer äntligen älsken hem.. då kanske man kan få sig en ordentlig sömn inatt.. sover sjukt dåligt när de bara är ja, kitan & kissarna hemma!!
De blev ju inte bättre av att ja vaknade strax efter 07 imorse av ett fruktansvärt oväder, trodde ja eallafall!! Men de visade sig visst vara några gubbar som byggde ställning runt vårt hus och tvättade fasaden.. *grrr* våran hyresvärd va nämligen här igår och förklarade att dom skulle börja måla om vårt hus NÄSTA VECKA.. Men fick tydligen ett ryck och började redan imorse, tack för infon!!!

Tvätta fasaden med målartvätt


färdig för idag..

2011-05-04 17:14:10 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Färdig fixat för idag.. nu ska ja bara svira om från mjukisbrallan till något mer anständigt och ta med min prinsessa på en promenad.. Ikväll blir de tv mys i soffan♥

Nyplockade tullisar från våran trädgård!!


nybakade bullar..

2011-05-04 14:17:25 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Har frusit halvt ihjäl inatt=/ svinkallt... så idag satte ja på värmen igen!! Men om man ska lita på tidningarna så behöver vi bara frysa ett par dagar till.. till helgen så kommer sommarvärmen igen=) Jippiee!!

Passade på att slänga ihop lite bullar i förmiddags,
gött att ha hemma nu när de fikas lite extra mycke=) Har dock svinont i magen nu efter all deg som ja stoppade i mig=S..
Mamma & storebror kom förbi och lunchade innan dom drog sig mot jobbet, men för min del så blir de fix och doning på schemat.. Frosta av frysen, städa ett par skåp i köket och rensa ur min garderob!!

Hoppas ni får en mysig onsdag♥


Dom varade inte länge..

2011-05-03 09:15:22 zaNDra
» Kommentarer(1) «


I lördags fixade ja lösnaglar från DEPEND, snabbt, lätt och billigt.. Synd bara att ja knappt hann börja jobba igår utan att ja slog av den första=/ efter hela jobbpasset så hade ja endast 5 naglar kvar!! Ibland önskar man att man kunde jobba på något ställe där man kunde ha fina naglar, i mitt jobb funkar de defenitivt INTE!! =(

Depend.


fjällräven

2011-05-02 20:23:31 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(5) «


Den gröna Fjällräven har flyttat in hos mig=)Greenland woman jacket
Greenland woman jacket

trasigt hår..

2011-05-01 19:09:14 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Mitt hår har verkligen fått sämst kvalite efter all blekning=/ Ja som verkligen trivs i mitt ljusa hår!! Men de känns som att ja måste göra något åt de om ja ska ha något hår kvar på huvudet.. Innan ja började bleka mitt hår så växte de som ogräs, ja va tvungen till att klippa mig rätt ofta annars blev de FÖR långt!! Men nu går de av istället=( buähh!! Ge mig mitt fråska hår tillbaka!!!
Börjar med att införskaffa nytt shampoo och balsam för skadat hår, märker ja ingen skillnad blir de tyvärr så att ja får återgå till mitt bruna hår.. Men denna sommaren hoppas ja på att få vara ljus eallafall..