Nya halsband!!

2010-08-31 20:47:18 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Igår shoppade vi lite smått & gott till våra bebisar inne på zoo.. Ny kattlåda inhandlades, snyggare plus att den tog mindre plats!! Sen fick Monster & Rockstar varsitt halsband med en namntub!! Ifall dom skulle komma vilse i stora staden.. Dom vande sig riktigt snabbt så de va skönt=)

Nikita fick lite godis plus en "tandborste" för bättre andedräkt.. Kan behövas ibland!!

Idag tog ja biken hem till SARA efter jobbet och kollade in hennes Läckra villa och fikade på en helt underbar kladdkaka med vit choklad=) MUMMA!! Anne, Jossan & hennes kids va också me.. TACK sara!!

Nu blir de lite mys i soffan innan sängen kallar.. För imorgon väntar de jobb igen!!


Äntligen går de åt rätt håll..

2010-08-30 10:57:10 zaNDra
» Kommentarer(5) «


Eallafall så rätt de kan bli för stunden!!
I Onsdags förra veckan gick ja hem från jobbet, tandvärken blev bara värre och värre och ja klarade helt enkelt inte av att vara kvar på jobbet.. På torsdagen hade ja fått en AKUT tid hos tandläkaren för att fixa mina tand.. Tänkte som vanligt att skiten skulle försvinna direkt efter.. Och att själva behandlingen förmodligen bara skulle ta 30-40 min.. Men hee.. Låg där inne i 2½ timma.. De va den värsta tandläkarvisiten ja gjort!! Visst ja är inget fan av tandläkaren sen tidigare men ja klarar ändå av att gå dit.. Men efter detta besöket så vet ja inte om ja kommer våga gå dit något mer=/ Hon ja hade va förmodligen nybörjare, eftersom de tog den tid de tog plus att hon gick och frågade massa andra tandläkare hela tiden om hon gjort rätt.. Och att de tog 2½ timma utan något reultat!! Jo Resultat blev de.. Men inte de rätta.. Ja skickades hem med ännu värre tandvärk, extrem svullnad över hela vänstra ansikte plus en slant fattigare.. I hopp om att svullnaden och värken skulle gått ner tills dagen där på.. Men de hade den inte.. värken och svullnaden blev värre.. Plus att magen gjorde uppror hela natten/dagen av alla värktabletter som ja knökat i mig mot smärtan!! MÅDDE SÅÅÅ J...LA DÅLIGT!! Ringde tillbaka till tandläkaren och fick ANTIBIOTIKA utskrivet.. Här hände åter en miss.. Ringde vid halv åtta på fredag morgon men "min tandläkare" va upptagen så hon kunde inte skriva mitt recept förenst kl 10... Visst tänkte ja, har ja stått ut tills nu kan ja väl stå ut 2 ½ timma till.. Skyndade till apoteket till kl 10.. Men då visade de sig att ja inte fått något recept.. Hon på apoteket såg hur svullen och ont ja hade de så hon ringde upp "min tandläkare" Och fick till svars att hon visst hade glömt av att skicka mitt recept.. TACK för att du verkar bry dig, eller inte!! Men stort TACK till dig på Apoteket som va så gullig mot mig!!

Först igår, tre dagar med antibiotika så började svullnaden och tandvärken ge med sig.. Och idag ser ja hyffsad okej ut i ansiktet.. Blir till att va hemma idag från jobbet och kurera mig.. Tänka på hur ja vill göra med min tand som fortfarande inte är fixad.. bara dämpad med Antibiotika!!
Rotfyllning eller en tand mindre i käften.. Just nu vill ja bara att allt ska vara över.. Och hoppas på att detta va första och SISTA gången ja fick en inflamation i en tand!! Värsta veckan på läänge!!

Tur att ja har så underbara människor runt omkring mig som tagit hand om mig..
Finaste ÄLSKLINGEN kom hem med ett paket innehållande 2st DKNY parfymer + bodywash!! =) TACK♥
ÄLSKAR DIG!! 

Mamma & Pappa med Finaste ROSORNA och skvallertidning.. Super TACK♥

Plus alla fina vänners tankar!! Ni är underbara♥


De håller i sig..

2010-08-25 11:21:28 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(5) «



Efter ett X antal ipren/alvedon så vill de fortfarande inte släppa.. Ringde till tandläkaren imorse.. men dom hade inga tider förenst nästa vecka.. -Ok, men då ringer ja en annan tandläkare då för ja tror knappt att ja klarar en dag till med den här värken.. Och vips så hade hon en tid imorgon kl 11!! Nästan lite skrattretande.. Men ja är glad att hon "trollade" fram en tid till mig eallafall!!

Nu ska ja strax ta och skura köksgolvet.. sen blir de förmodligen lite lek me anne & mikaela=)

Mina nya läckra strumpbyxor till höger!! GT 79:-

Tandvärk=S

2010-08-24 09:23:42 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Har haft världens tandvärk hela natten=/ så nu knaprar ja alvedon och hoppas att de bara är något tillfälligt som växer och knakar.. Inte så sugen på en saftig tandläkar-räkning just nu!! Finns annat som ja behöver lägga mina pengar på.. De flesta sakerna är inne på sista versen här hemma och behöver förnyas, Mascara, puder, parfym, 2 prylar till håret.. och säkert något mer.. Hade vart lite bättre om de kunde fördela sig lite bättre än att allt skulle ta slut på en gång!!


Nu väntar jobb.. Have NICE♥


Shoeaholic?!

2010-08-23 18:20:55 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(3) «


super TACK för alla fina komentarer om min nya frill=) Känns faktiskt riktigt bra nu!!

Dessa beauties beställde ja fredags.. Inget direkt genomtänkt köp men eftersom ja älskar KENZA:s skor plus att de va rea på dessa så kunde ja bara inte motstå;) Kommer bli galet läckert till hösten!!
Nu är de bara ett par snygga mcboots som fattas i skogarderoben!!


13cm snygga HEELS♥

Nu blir de till att fixa lite mat tills våran prins kommer hem!!


Back 2 reality...

2010-08-22 12:03:44 zandras HOT or NOT?
» Kommentarer(9) «


Kände för lite förändring.. bokade in en tid hos NatalieHAIRDESIGN..

Trött på extrem utväxt, torrt hår och hår som går av.. blekningen har verkligen förstört mitt hår.. Fast ja har verkligen tyckt om att vara blond.. så de kommer säkerligen bli en vända dit igen  någon gång i framtiden!!
Men nu behövde mitt hår en paus.. Blev något mörkare än tänkt.. Men natalie sa att de kommer ljusna något eftersom mitt hår inte har så mycke pigment efter all blekning.. Så riktigt så här mörk ska ja inte va framöver, bara för tillfället!! Sen fick de även bli lite frisering.. har länge tänkt på att raka ena sidan men aldrig fått tummen ur.. Men nu när ja ändå skulle förändra mig lite från blond till brunett så va de lika bra att köra ALL IN=)

Blev riktigt nöjd.. Och bäst av allt är att ja kan lägga över håret så de inte syns att ja rakat ena sidan!!


Ett sista foto som BLONDIN.. Något nervös..
 
Inte långt kvar nu... =S

Back 2 Reality.. =)


Myslördag!!

2010-08-21 10:27:03 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Men dock skit väder=/ Regnet bara öser ner och himlen morrar!!
Ja som hade tänkt mig en sväng på stan idag.. får bli soffmys fram till kalaset i eftermiddag.. Då ska vi nämligen hem till fam. Andrén Sekund och fira Olle 3år och Josef 30år=)

Har hunnit med en hel del saker sen sist ja bloggade..

I Torsdags va ja ledig så bestämde träff med kusin hemma hos mig.. Frukost stod på menyn=) Vaknade innan klockan ringde, gick till ica och handlade nybakat bröd och sen hem till mig för ett par timmars skitsnack och frukostmys!! Efter de träffade ja mamma & mormor för en runda på stan, fikade på söderströms och gick till ICA och hämtade ut mammas VINST.. Hon brukar ha tur i spel.. denna gång vann hon en RESVÄSKA från Toblerone fylld med 60st TOBLERONE=) Mamma tog väskan och ja en del av innehållet!!

Igår gick ja upp innan tuppen och fick därför sluta tidigt, så redan vid 12 tog ja HELG=) När ja kom hem så möttes ja av en NYKLIPPT GRÄSMATTA.. Gräsklipparguden pappa hade vart hemma och röjt lite i vårat långa gräs.. TACK BÄSTASTE PAPPA och grattis igen på namnsdagen!!!
Efter jobbet bjöd Pappa & Mamma bjöd på lunch, Buffé på Latai.. Mumma!! Tack återigen!!

Här imellan händer de något speciellt.. Återkommer med bilder och text lite senare =) whii..


Kvällen spenderades hemma i gröna villan.. Mini kräftskiva=) Supergott som vanligt!! Sen hamna ja och snögganne framför hemnet och drömde oss bort bland alla fina hus.. Hittade oss varsitt som vi kunde tänka oss och båda husen hade pool..
Drömde oss bort lite som hemmafruar framför poolen med en cosmo i handen och solhatten på sne=) Elskling make it come true!! please!! hahaa..

Nu ska ja ringa mamma och se va hon gör i regnet!! Have Nice♥ 




MATMATMAT...


Bakar bullar för fullt:) så nu är de bara ...

2010-08-16 20:55:44 zaNDra
» Kommentarer(4) «


img_0962 (MMS)

Bakar bullar för fullt:) så nu är de bara till att knacka på gröna villan för en fika!!


Nu är de snart slut..

2010-08-15 18:35:50 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Nu är de snart slut på semestern=( Käns inte alls kul att man ska behöba tralla iväg till jobbet imorgon bitti!! Hade mer än gärna velat va hemma en vecka till.. Men får väl se fram emot vintern el våren då mina resterande 2 veckor ska utnyttjas=)

Igår va vi eallafall på bröllop.. Såå fiina va dom!! Vädret va helt perfekt och allt annat som dom hade planerat under dagen/kvällen!! Tack Louise & Chrille FALK för att vi fick va med och fira er.. Lycka till nu♥

Idag har vi vart lite hundvakt åt Kenza, Elliott & Junior.. Elkslings mammas & min kusins små jack russel valpar.. såå otroligt fina!! Tog med dom en sväng ut till kusins föräldrar så dom fick busa lite me dom.. tror allt att dom blev lite sugna på lilla tjejjen.. kanske blir ett köp?! =) Kolla in annonsen på blocket..

Nu blir de strax mat på källaregatan innna sängen kallar..

Nu bär de av mot Carolina för att fixa de ...

2010-08-14 13:36:50 zaNDra
» Kommentarer(1) «


img_0956 (MMS)

Nu bär de av mot Carolina för att fixa de sista innan bröllopet börjar.. Hoppas ni får en underbar dag LOUISE & CHRILLE<3


CONVERSE!!

2010-08-13 16:07:33 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(1) «


Ja fullkomligt älskar CONVERSE!! Så idag när ja fick ett mail från ELLOS om att de va 40% rabatt på dyraste varan så klickade ja hem ett par RÖDA låga converse som ja tjatat om hela sommaren=)

Såå NÖJD!! Skynda fynda du me vettja.. 699:- -40% = 419:- Helt okej pris för ett par converse!!


Regn och slutet på semestern = Shopping!!

2010-08-13 15:58:53 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(0) «


Idag har vi fixat de sista till bröllopet som är imorgon.. Hämtat ut tobbes kavaj från kemtvätten, köpt en ny kavaj till mig.. Eftersom vädret ser ut att svika oss imorgon så kan de va skönt att ha något att dra över sig!!
Gick även in en sväng på Rörstrand och shoppade lite burkar och en ljuslykta=)

Ikväll blir de kalas för tobbes mamma som fyller år (GRATTTIIIS) sen ska ja även hinna med ett besök hos min gamla klasskompis som har ställt till med lite party.. nämligen 11 år sen vi gick ur GÖSSLUNDA!! jäklarns va tiden går..
Kan nog bli riktigt trevligt eftersom nästan alla kunde komma!!

Fina burkarna som vi säkert kommer hitta bra innehåll till.. ett skäl till att baka kanske=) Dom lite högre burkarna får de bli kaffe & the i!!
Nu ska ja strax promenera runt lite i huset, försöker nämligen gå in mina senaste heels som ja ska ha imorgon på bröllopet så ja slipper att få ont imorgon.. Vilket ja ioförsig kommer få ändå eftersom ja ska gå i dom från halv 2 på em till sent på natten=S

Ja ha äntligen fixat ett innehåll!!

2010-08-12 17:08:51 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Ja ha äntligen fixat ett innehåll!! Till våran snygga ljusstake som ja shoppade på mitt ljusparty som ja hade strax innan sommaren.. Gillar grejjen med att man kan ändra innehåll.. tex.. påskägg vid påsk.. mm..
Just nu har ja valt att dekorera med näckrosor och vit sand!!


Eller så kan man ha något i den här stilen också..


Ja har semester!!

2010-08-11 17:38:31 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Och de är helt underbart.. Även fast vädret suger!! Skönt med långa sovmornar, massa cola och andra onyttiga saker varje dag.. Och framförallt friheten att kunna göra precis vad man vill och när man vill!!

Idag har vi eallafall varit ute på en liten shoppingtur i skövde.. Fyndade bla ett par nike skor inne på nilsson.. 70% rabatt är inte såå fel;)

Ikväll funderar ja på att lyxa till de med lite räkor, bara för att de är onsdag♥

..:SOME PICS FROM MY SEEMEESTEER:..

  
Umgåtts med finaste vännerna.. & Mys med små valpar.. Mini staff och mini Jack russel..
 
Pallat körsbär i min egen trädgård!! ... Strandhäng med fina vännerna!!
 
Myst på smögenbryggan med mitt ♥ Och hittat min nya favoritfrilla.. som snart kommer bli till verklighet också=)

 
Haft party till 4 på morgonen i våra fiinfiina utemöbler=)
 
Plockat svamp ute i skogen.. Äter den inte så söta elsklingen fick all min svamp, snällt va?! =)
 
SSHHOOPPPPAATT♥ 70% rabatt är aldrig fel=)

Nu blir de till att slappa lite i soffan innan ja ska fixa lite med min ljusstake som ja beställde strax innan sommaren.. Har inte fått tummen ur och fixat något innehåll till den ännu!!


Idag är de ingen vanlig dag!!

2010-08-07 12:09:23 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Idag är de ingen vanlig dag för idag är de VÄRLDENS BÄSTA MAMMAS födelsedag!! Hurra Hurra Hurra!!
Hoppas du får en grymt bra dag i sthlm.. Som sagt 3000 gäster och liveband på sin födelsedag är inte så pjåkigt=)
ÄLSKAR DIG♥


Inte så tråkigt med schmööögen & reeekor:)...

2010-08-05 17:45:00 zaNDra
» Kommentarer(0) «


img_0909 (MMS)

Inte så tråkigt med schmööögen & reeekor:) ja gillart!!


Sol hela dagen?

2010-08-04 09:51:32 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Eller är de bara nu på morgokvisten innan molnen vaknat till liv?
Ja vaknade eallafall redan klockan 8 utav solen=) Underbart att slippa vakna till ett hemskt alarm!!

Väntar på att elskling ska vakna.. dagen är fortfarande oplanerad.. men kvällen lutar åt att ja ska ta tag i mig själv och gå till STRAND för första gången.. Stället har ju dock funnits i ett om inte två år nu!! =S


Fiiina blomman som ja & T fick av fiiinaste mamma & pappa♥ för att vi bjöd på grillkväll i söndags!! TACK!!


Är de min dag idag?!

2010-08-03 16:59:38 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(0) «


Vaknade utav klockan vid  9 tiden imorses.. fixade iordning mig innan ja stack iväg och hämtade lillkusinen.. skulle köra ut henne till en kompis som har sommastuga vid spiken!! Efter de blev de en tur på stan me Anne, Frida & Emelie.. Lunchade på 3B och tog varvet runt city.. Hittade en übercool skjorta och par leoglajjor!!
 
Nu har ja precis kommit in från en runda med kitan.. Ska strax sätta mig i soffan och moffa popcorn m. iskall cÕla=)

Tack MAMMA & PAPPA för en underbar gårkväll.. Åkte gocart och åt taimat=) Helt underbart mysigt med hela familjen♥