Thank god its friday

2011-09-30 17:23:41 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Fredag, solen skiner och ja är nästan ledig hela helgen, bara ett litet kortpass på söndag:) Har precis vart framme på stan och fixat lite måsten som kortat klockarmbandet, bokat tid för naglar:) Hittade även ett snyggt linne som fick följa med i en påse hem till moi!!


Tack finaste mormor & östen

2011-09-29 12:41:14 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Tack finaste Mormor & Östen för den fina blomman och gungstolen=) När tiden hinns med så ska den få sig en omgång färg!!


Hoppas ni har de underbart i värmen!! ♥ så ses vi till jul!!

Michael kors

2011-09-29 09:42:20 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(5) «


Äntligen så sitter ja med den fiinaste klockan i handen.. så mycke finare än på bild=)
Tack storebror för hjälpen!!Imorgon får de bli en sväng till stan för att korta länken!

Har precis anlänt till ingvars hem för att...

2011-09-28 12:06:30 zaNDra
» Kommentarer(2) «


img_4159 (MMS)

Har precis anlänt till ingvars hem för att införskaffa mig lite snyggt till hästhagen tillsammans med mami:) efter shoppingturen blire Landvetter för att hämta bror som kommer me planet från USA:)


Testing testing!

2011-09-27 22:09:16 zaNDra
» Kommentarer(1) «


ÄNTLIGEN så har blogg.se kommit med en app:) så nu kan de nog bli en hel del mer inlägg för min del:) fasiken va gött!!
Provar att ladda upp en bild på våran senaste blomma som vi hitta på Ikea för ett par veckor sedan, fikus it is:) Ska dit imorgon också me mami, yeayy!!


middagsbjudning

2011-09-24 18:52:42 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Nu blire strax middagsbjudning hemma hos Linda & Drew=) Idag är de vi som står för desserten, ska bli spännande att se vad de blir till förrätt & varmrätt=)

Kör på vågigt hår med OBH Nordicas vågtång;)

feta tummen

2011-09-23 19:38:49 zaNDra
» Kommentarer(3) «


STOR JÄKLA FET TUMME NER MOT DUMMA KUNDER..

Tänk på hur ni beter er mot andra, att du är sur & trött ska inte behöva gå ut över någon annan.. du kan verkligen förstöra hela dagen för den personen!!

trash!!

2011-09-23 12:57:59 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Dom senaste veckorna så har de blivit väldigt sena kvällar, eallafall tillräckligt för att ja inte ska palla föna, platta håret efter varje dusch.. något som ja oftast alltid gör.. Men med mitt hår så kan man inte duscha och hoppa rätt i säng för då vaknar man upp med världens truls=(
Ibland önskar ja att ja hade lika kort och lätt stylat hår som elsken, för de är bra orättvist när han slänger sig i soffan direkt efter duschen medans ja måste grejja i minst 30-40 min till=/ menmen ändå vill ja ju ha LÅNGT hår igen.. så de är väl bara till att kämpa på!! =)


Nu är de eallafall platt igen=) plus att håret känns mycke renare & fräschare när de inte är så trullsigt!!

Hoppas du får en underbar fredag ute i solen♥ Ikväll vankas de fredagsmys för min del hemma i hästhagen me elsken♥

favorites!!

2011-09-21 20:10:31 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(4) «


En i varje färg TACK.. ne men eallafall en svart & en grå så är min höst räddad.. älskar min liknande bruna med lappar på bågarna som ja köpt tidigare från GT!


bra segt..

2011-09-20 09:14:42 zaNDra
» Kommentarer(2) «


De är bra segt på min bloggfront för tillfället=/ Just nu hade ja velat ha ett X antal timmar till på dygnet.. Timmarna räcker liksom inte till!!
Trots ledig helg efter 9 tidiga jobbdagar i rad så har de ändå gått i ett.. Men de börjar närma sig ett slutresultat=) I slutet på denna vecka/ början på nästa vecka så är vi nog i princip färdiga med hallen/vardagsrummet=) De blir sååå fiint!!!

Ne nu ska ja & kitan mysa lite innan jobbet kallar, Hoppas ni får en mysig Tisdag♥


Äntligen ska utväxten bort:) de är verklig...

2011-09-15 08:08:30 zaNDra
» Kommentarer(3) «


img_6597 (MMS)

Äntligen ska utväxten bort:) de är verkligen på tiden kan ja lova!!


thank god its frajday!!

2011-09-09 16:35:24 zaNDra
» Kommentarer(5) «


Underbara fredag har nått sin bästa tid.. jobbet är avklarat, långprom me fiina kitan också avklarad.. nu väntas de fredagsmys för heela slanten=) Soffan & massa godiiis!! Hopppas du också får en mysig fredag♥


Michael kors

2011-09-08 16:44:57 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Storebror tog flyget till LAS VEGAS & HAWAII i måndags.. nää ja är inte aviis, inte alls!! menmen istället så passade ja på att lägga en beställning=)
Nu är de bara att hålla tummarna för att han ska hitta grejjerna också!! Bl.a en klocka från michael kors, har sett den på mångas handleder och ja bara älskar den!!
MICHAEL KORS Silver...

master bedroom

2011-09-06 17:17:00 zandra HUSET
» Kommentarer(9) «


Bjussar på lite bilder på vårt sovrum.. Fattas lite tavlor plus väggord samt ett foto i den fina ramen i stegen.. Men så här ser de ut nu eallafall=)


Prinsessan på ärten♥


Bilden på lampan gör den inte rättvis, såå mycke finare i verkligheten!!

Sy upp gardinerna står också på 2DO listan..

Sov gott..

FOBI

2011-09-05 18:09:33 zaNDra
» Kommentarer(7) «


Ja har världens värsta FOBI för spindlar, klarar inte ens av att titta på dom.. är dom på mig så springer ja snabbare än snabbast och tjuter som ett litet barn, Ja bokstavligen klarar inte av dom.. varken mini eller störst!!

Vi verkar ha flyttat till ett väldigt friskt hus för här kryller de av spindlar och av modell STÖRST!! =(

Har redan haft två mardömssenarium..
Den första va för någon vecka sen då ja precis hade gått ur duschen, virar in mig i en handduk och hör hur elsken tar ett djupt, högt och långt andetag.. ja fattar med en gång att han har sett något äckligt.. när ja sen ser att hans blick är fäst på mig så fattar ja att de äckliga är på mig.. ja kastar handduken, springer iväg och flaxar.. De visade sig att de satt en gigantisk spindel på min rygg=( buäääähhh.. lipade ett bra tag efter den situationen!!

Andra mardömen va nu i helgen..

vi ligger och sover, de är mitt i natten.. ja ser en spindel också här av större modell kommer "nerhissad" från taket i min ögonhöjd, precis rakt framför mig!! Ja skriker till så högt att elsken vaknar, flyger på honom och ber han döda den.. springer sen bort och tänder lampan eftersom han inte hittar spindel.. den är fortfarnmda borta, så elsken får ruska alla kuddar och täcken men också där utan resultat.. Han säger att ja sov och drömde en mardöm och menar att ja absolut inte kan ha sett en spindel då de va kolsvart i vårt sovrum men ja vet att ja inte sov och att ja inte drömde.. de va faktiskt en spindel där=( Halvlipa mig till söms i hopp om att inte se någon mer spindel!! =(

Så igår när ja kom hem till min mamma & pappa så hade dom köpt en liten present till mig.. Nämligen en grejj man sätter i kontakten som utgör ett ljud som inte spindlar tycker om, vilket gör att dom håller sig borta från mig.. haha.. TACK för att ni förstår min värsta FOBI!! Nu hoppas ja bara att den funkar för isåfall så ska ja nog köpa mig en till.. så att ja verkligen är på den säkra sidan!!


Har du någon FOBI?

Myskväll

2011-09-05 17:51:46 zaNDra
» Kommentarer(1) «


I lördags jobbade ja lite extra och när ja kom hem så hade elsken fixat en lite supris kväll till mig=) De blev fin middag på café O bar följt av bio, Apornas planet (R)evolution, va något skeptisk när ja hörde vilken film han valt men ja måste faktiskt säga att den va riktigt bra, kom faktiskt en och annan tår (ja lipar visserligen till en hel del) Men den här rekmenderar ja dig att se!! =) Tack ♥:at för en underbar kväll!!

Tänkte ta och städa sovrummet och fota lite för nu är de så gott som färdigt=)


springer iväg..

2011-09-01 11:09:12 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Dagarna bara springer iväg.. Just nu hade ja velat ha några extra timmar på dygnet!!
Igår va de min lediga dag fast va tvungen att åka till jobbet mellan 18-22.30 för att inventera, inte de roligaste men gött me lite extra timmar=)
På dagen hann ja med en hel del, stan, lunch me mamma & pappa.. fika plus fylld frys me nybakta bullar & hallongrottor av världens bästa mamma♥ Måla ett fönster.. skruva ihop nya hyllan från EM=)

Längtar tills hallen & storarummet blir färdigt så man kan börja inreda där, och att slippa allt sågspån & damm!!

Nu får de bli en sväng ute i solen innan jobbet kallar.. Bjussar på en bild på våra egenodlade björnbär som ja har fryst in.. perfekt att ta upp till bakverk & garnering=) Supergoda är dom också!!