VARFÖR??

2009-10-30 12:45:13 zaNDra
» Kommentarer(7) «


VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR??VARFÖR?? Hur kan detta hända?? de får bara inte hända!! Gladare och finare person får man leta efter!!
Lidköping, - Världen har förlorat en underbar människa, en riktig profil.. R.I.P Jesper Owemyr!! Hälsa änglarna!!♥♥♥

Fika ute i skalunda..

2009-10-29 15:30:11 zaNDra
» Kommentarer(0) «



Hos Linda & Jimmy i mammas & pappas hus=) Va ute en sväng så nikita och tosse fick leka av sig lite.. vädret är ju bara för härligt!! Tog en liten fika och kikade hur fint dom fått de!!
Nu håller ja på att jaga billiga resor till thai.. Ju mer man kollar, ju billigare blir dom.. så ja letar på=P

Snart kommer sweetie hem, då blir de till att fika igen på min hemmagjorda daimglass och sen en sväng till LUI för att kolla in gardiner till köket!! KRAAM♥


Min fina fick ett bett på nosen när vi va ute på promenad=(

 
Lindas gosing till misse=)

One day Off=)

2009-10-29 09:40:16 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Humör: Fiint, fiint, fiint=)
Gjort: Sovit något halvtaskigt men de ska nog gå bra ändå!
Planer: Städa lite på förmiddagen, sen kommer mamma på lunch.. Efter de en fika med Linda? och ikväll VIP kväll på stan!!
Ser på: Datorn och när min sessa ger igen på sweeties gorillatrofflor (som hon är livrädd för när han har dem på sig =) haha)
Lyssnar på: Inget för tillfället men snart kommer musiken på när de ska städas.
Läser: Bloggar.
Äter: strax en smarrig frukost.
Bästa: att ja är ledig idag och vet att ja slutar 12 imorgon och är ledig hela helgen.
Sämsta: Att ja sov så dåligt inatt!
Väder: Sol, sol & sol!!!

Fika på stan=)

2009-10-28 15:39:53 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Resulterade i att ja kom hem något fattigare men också något rikare på dessa saker: =)



Nu blir de jobb fram till kvällen.. sen greys när ja kommer hem=)


solen skiiiner!!!

2009-10-28 11:29:56 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Känns som att de va länge sen som ja sov längre än 9 nu för tiden.. Kitan har blivit van vid att gå upp vid 7 tiden när en annan går upp för att jobba.. så när man väl börjar senare så får man ingen direkt sovmorgon=/ Rätt skönt ändå, får ju en hel del gjort på fm!! Så ja sk väl inte klaga..

Som sagt, fick internetet till att fungera så nu har ja precis beatalat klart mina räkningar, puh.. Denna månad blir inte lätt att leva.. Tycker synd om sparkontot som kommer få känna på överföringar.. Men de ordnar väl upp sig igen efter alla klappar och presenter..!
Funderar på att ringa jossan & tilde och höra om de är sugna på lunch el fika.. Anne ligger hemma med feber, men de kanske går att övertala henne=) ska försöka eallafal!!

Lönedagens köp:

Linne GT
Svart enkel tröja GT
(ej på bild)
Rosa paljett tischa HM (köpte även en svart) älskar den ja har i persikofärg=)
5-pack sockar.. visst någon som äter upp mina=/





Fina Lyktan som stod på våran trappa när ja skulle släppa in gibbe.. Tack så mycke Gunilla & Bosse!! Superläcker=)
Den kommer bli välanvänd här nu i höst & vinter!!

Ha en mysig dag i solen.. KRAAM♥

Inget internet:(

2009-10-26 20:28:08 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Ja som va sugen på ett lite längre inlägg och lite pics på mina nya trasor som ja hittade i city efter jobbet!! riktigt läckra:) men nu blir de tyvärr inte så, får lite halv kramp i fingrarna av att knappa på iphonen.. Hoppas att nätet funkar imorgon!! Back to the hills maraton:) KÖSS

Grattttis!!

2009-10-25 14:22:33 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Klockan är bara strax efter 2 och ja har redan jobbat och ätit kinamat:) MUMMA!! En störande grej imorse va att ja blev sen till jobbet, hade ställt om till vintertid men de gjorde tydligen mobilen av sug själv OCKSÅ!! Så ja vaknade vid kvart i 8 istället för kvart i 7.. Som tur är så bor man så nära jobbet så blev bara 10 minuter den:/ Fick ett mess imorse på en liten sätnos:) GRATTIS Bettan med familj!! Hoppas de gick bra och att ni mår bra:) Nu ska ja fixa lite med tvätten sen får de bli en liten prom.. Ha de gott!! KRAAM

Lördagsmyys!!

2009-10-24 11:29:30 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Ikväll kommer mamma, pappa & sweeties föräldrar hem till oss på middag=) Kommer nog bli riktigt trevligt.. Så efter jobbet blir de till att städa huset och fixa med maten!! Ha en mysig lördag♥

Nu är de snart slut på vardagarna.. men inte veckan!!

2009-10-23 11:21:09 zaNDra
» Kommentarer(0) «


För ja jobbar hela helgen=(
Fast har massa andra saker inplanerat också så ja ser ändå fram emot denna helg!! Ikväll blir de 30års kalas för kusin.. och imorgon kommer ju våra föräldrar hem på middag=) Kakan som ja skulle provbaka inför morgondagen blev inte alls som ja tänkt mig=/ surt, för den hade pasdsat in så bra.. menmen får ta till reservplanen istället.. tur bara att ja provbakade!!

Slutar redan kl 14 idag.. då kommer lilla kusin och en kompis till henne hem till oss för att kika in vårt lilla zoo=)
Ha en mysig fredag.. PUSS♥


Tjohoo ja har kommit på de:)

2009-10-22 10:26:07 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Fatta först inte varför ja bara kunde skriva rubriker men inget i detta fältet!! Men efter lite sura miner och ett x antal tryck på min iPhone så hitta ja knepet;) ska strax sätta på mig förkädet och börja baka sen efter de så tar ja & kitan på oss jackorna och går mot farmor & farfar för lite lunch!! Hör av mig om resultatet på kakan!! KRAAM

Mysdag innan jobbet..

2009-10-21 14:39:49 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Idag har de vart en riktig mysdag.. vaknade till vid 9 imorse.. gick ut en sväng, fick med mig NLT in och gjorde mig en rejäl frukost!! Fixade till kaluffsen med vågtången idag=) Så idag är de STORT och burrigt!!
Gick bort till källaregatan vid lunchtid och träffade storebror och mamma.. fick lite tips av bror om min iphone, Riktigt nöjd!!
Imorgon ska ja test baka inför lördagen.. Då ska vi ha främmat här hemma=) MYS!!

Ne nu får de bli lite fika framför tv:n & brasan innan jobbet kallar! Ha de mysigt.. puss♥


091020

2009-10-20 09:14:39 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Ska strax ta biken mot jobbet, sååå gött att de bara tar 2 minuter.. Mer sovtid för min del=) Blir en timmes lunch här hemma istället för jobbet sen..Rätt skönt att komma ifrån en stund!!
Jobbar som sagt nästan hela dagen så ikväll när ja kommer hem får de bli lugna puckar.. lite DH eallafall!! ♥


Min sessa blir STOR flicka!!!

2009-10-19 21:14:30 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Idag fyller min sessa 7 månader.. Vilket också innebär att hon "slutat" växa!! Detta firades med extra god mat till kvällsmat och paket=) Blev ett svart läderhalsband med vita strass-stenar på, och ett ben!! Hur sööt som hellst♥

Nu sitter vi i soffan och myser.. knappar även lite på min nya iphone!! puss

iphone!!!

2009-10-19 10:36:47 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Idag kommer min iphone.. Så efter jobbet blir de till att fixa med den♥

Söndag...!!

2009-10-18 11:48:51 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Slutade redan vid 12 i fredags.. hur sköönt osm hellst.. somnade dock på soffan ett par timmar när ja kom hem.. att gå upp 5 är inte riktigt min grej.. men va gör man inte för att få komma hem tidigare!!
Blev en spontanfest hemma hos oss i fredags.. bjöd hem ett skönt gäng, festade till de lite innan vi drog vidare fram mot city.. Hade nog hyffsat roligt här hemma för klockan närmade sig nästan halv 2 när vi åkte fram=) ha..

Gårdagen tillbringades nästan hela dagen i soffan/sängen.. Värre bakisdag får man leta efter.. usch.. inte alls skojj!! Och ja som hade tänkt parta lite även igår.. Men de blev inget me de!!
Vaknade istället halv 9 idag.. utvilad och fräsch!! Rätt skönt faktiskt.. Så nu har vi storstädat huset och väntar på att grytorna på spisen ska bli klara.. Efter maten blir de en sista gräsklippning och långprom ute i trässberg kanske? Ealllafall en sväng ut dit så att kitan får leka av sig lite med Diva & Iza!!

Back to gryrorna!! Ha en mysig söndag.. puss

i did it!!!

2009-10-15 11:04:32 zaNDra
» Kommentarer(6) «




Idag slipper ja frysa.. lyckades för första gången tända eld i brasan=) shooooho!! varmt & skönt!!
ska strax t a och fixa mig ett utseende sen blir de en sväng framåt för en lunch med sweetie och efter de en tur ut till fam.Andersson/Holm ute i skalunda! Have a nice day♥


Första sovmorgonen på läänge!!

2009-10-14 15:46:01 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Och de va såå skönt.. vaknade visserligen redan vid halv 9.. tusen pussar på munnen av världens sötaste kitan=)
Blev en halv storstädning på förmiddagen innan ja träffade jossan, tilde & anne på stan.. käkade en dagens på Rhodos och tog et varv runt staden.. Hittade en überläcker klänning=)
Nu blir de jobb till kvällen.. sen får de bli greys när ja kommer hem!! Inspelningsbar boxer is tha shit!!
LOVE♥

iNGET INTERNET HEMMA..

2009-10-13 11:06:06 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Satt igår och försökt blogga från sweeties iphone.. men de sket sig helt=/
Igår blev de eallafall en sväng till anneli för att fixa till luggen som hade växt över halva ansiktet!! Sen hem för att laga till en superb korvstroganoff!! Just nu sitter ja på jobbet och bara hoppas på att hela denna dag kan springa iväg.. visst ja slutar kl 15, riktigt skönt.. Men nee ja hade faktiskt hellre jobbat heela dagen.. för när ja slutar så ska ja cykla raka vägen mot tandläkaren=/ Buuää.. ja vill INTE!! hatar tandläkaren...

Ett plus idag är eallafall att de va "sista" dagen att gå upp tidigt.. Har börjat vid halv 8, nio dagar i rad nu.. Så imorgon när ja börjar kl 16 så ska ja ta mejj en rejäl sovmorgon och hoppas på att ja inte har någon tandvärk efter dagens operation!!!

Back2Work.. ♥

När ska man växa upp och lära sig??

2009-10-11 11:48:23 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Att man alldrig lär sig att fest kombinerat med jobb dagen efter INTE går ihop!!! Inte ens för 5 öre.. =/ Menmen nu är de lite svårt att få de ogjort så ja får väl pina igenom min jobbdag men ändå tänka tillbaka på gårdagen och hur grymt skojj de va på min spontana kväll=)
Party hos john & fia följt av stadt!!

Idag blir de VILA efter jobbet och förmodligen en sväng till martin för att fixa hem lite grymma skivor!!
Funderar på om ja ska skicka efter en beställning på en iphone ikväll också.. lite svårt att bestämma mig bara!!
Back2Work♥

Saturday!!!

2009-10-10 11:07:47 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Igår blev de en riktig mysardag.. Först efter jobbet åkte ja fram till stan och träffade jossan, carro & linnea!! Så himla kul att se dig carro.. Nu va du tyvärr här i tråkigare sammanhang men alltid lika kul att träffas!! TÄNKER PÅ ER!!
På kvällen kom sandra & krille förbi en sväng och kikade lite hur vi bodde & fikade lite.. Sen fixade vi finfin middag och myset till idol!!
Lördag idag.. och de är min jobbarhelg.. känns som den här helgen alltid inträffar=( Riktigt tråkigt när kitan & Sweetie ligger kvar i sängen när en anna måste traska iväg till jobbet tidigt på helgen!! But thats life..
Fint väder idag så de får bli till att hålla sig ute en sväng efter jobbet och njuta lite av solen!! Ha en fin helg.. puss♥


Fredagsmys??

2009-10-09 11:24:57 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Nu är de snart slut på veckan och dags för fredagsmys för många av er.. men ja får hålla i ytterligare 2 dagar till och sen börjar visst nästa vecka igen, så alltså ingen helg för min del.. men fredagsmys kan man väl ändå få ha=)
Igår fick vi hem soffan och de nya soffbordet som vi ska ha i tvrummet på nedervåningen!! Blev riktigt mysigt=) (bild kommer senare i em.) Medans sweetie mecklade ihop soffan så bakadae ja en snickerskaka.. Första gången och ja misslyckades INTE!! Blev helt superB=) Eallafall enligt T!!
Ne nu blir de allt back to work i 2½ timma till.. Ha de lovely♥

Bild lånad från aftonbladet!! (Mina ligger fint förvarade i frysen)
Kom förbi och smaka vetja=)


Torsdag och ja jobbar på min lediga dag!!

2009-10-08 10:57:47 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Jobbar extra idag istället för carolina som ligger och lapar sol i varma cypern.. inte nått avis.. nee inte alls!!
Får väl glädja mig åt att ja slutar kl 14 istället.. När ja slutar så ska ja försöka komma ut på den där stackars promenaden som ja sagt att ja ska ta hela veckan men aldrig lyckats komma ut på.. hur svårt ska de va egentligen?!!

-Bion igår va faktiskt riktigt bra.. rekomenderar den starkt!!

Tack för alla fina komentarer om vårt nya "krypin" =) Inredare säger ni.. hm.. Ínte riktigt så duktig men kanske något värt att läsa till.. Tål att tänkas på!! Back to work!! KÖSS♥

Bio ikväll!!

2009-10-07 17:21:37 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Slutade redan klockan 14 idag.. blev en låångdusch när ja kom hem!! Sen plockade ja iordning på lite påsar som ja skulle gjort både i mån & tisdags men som aldrig blivit gjort.. fixade även en tvätt och plockade ur diskmaskinen.. Nu har ja precis skickat iväg en beställning till onoff.. ska framkalla lite kort till dom tomma ramarna=)
Ikväll blir de bio med sweetie och efter bion blir de mys i soffan till greys!! puss



Flickan som lekte med elden!


Finallyy !!!

2009-10-06 20:29:36 zaNDra
» Kommentarer(7) «


Äntligen klara med huset.. va väl ioförsig klara redan i söndags men de tar ett par dagar att återhämta sig efter allt kånkade med lådor fram & tillbaka!!

Blev verkligen supernöjd med allt.. Målade om i köket, tapetserade en fondvägg på övervåningen och bytte lite kranar innan vi bar in alla möbler plus småsaker i huset.. Började i onsdags kväll och va klara redan i söndags.. Då hade vi även vart på Lidens och handlat lite blommor som vi planterade både inne & ute i zinkhinkar och blomlådorna=)
I söndags bjöd vi hem farmor,farfar, mamma & pappa på äpplekaka som vi bakat på våra egna äpplen, hur mysigt som hellst!!
Har även hunnit med att rensa lite i landet.. Vuxenpoäng på detta=) ha...

Ne nu får de bli lite mys i soffan för snart börjar nya avsnintt av DH!! PUSSS




SNEAKPEAK


Bloggtorka??!

2009-10-01 09:55:30 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Neeejdå.. för de är bara ja som flytttttar=)
Familjen Andersson/Holm överasskade med en raketflytt och med massa hjälp till städningen så vi fick huset redan igår!! Plockade upp alla bananlådor igår innan vi drog oss tillbaka till källaregatan.. Idag ska vi plocka upp de sista och förhoppningsvis så kommer sweeties pappa och tapetserar den rosa fondväggen!!

Uppdaterar mer senare, och självklart lite bilder!! Ha de fiint me er.. PUSS♥