Söndag och ja jobbar=/

2009-09-27 11:51:12 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Hm.. är de inte söndag som är veckans vilodag? Ja sitter eallafall på jobbet=/ lite halvsegt, hade hellre vart hemma och myst.. Fast hemma finns de ioförsig inte så mycke möbler för tillfället! Körde iväg en hel del till vårt nya hus igår.. Grejjade från de att ja slutade vi tre igår till 8 på kvällen.. skulle hört av oss till fia & anne men vi slocknade på soffan strax efter 9 redan!! Va nog ganska så trötta!! ha..

Efter jobbet idag så blir de till att köra bort dom sista sakerna för ikväll är de tänkt att lägenheten ska vara tom!! Så tills vi får tillgång till huset så ska ja och sweetie bo hos mamma & pappa.. Kommer nog gå riktigt bra, vi ska ha nickes våning så de blir ju nästan som en egen liten lägenhet eallafall!! Och förhoppningsvis så blir de bara ett par nätter!!

Ååååå ja vill flytta nuu!! Menmen inte långt kvar nu eallafall=)

Back to work!! KÖSS♥


090926

2009-09-26 11:03:19 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Lördag och jag är på jobbet=/ inte alls kul att gå upp på morgonen när både kitan och sweetie ligger kvar i sängen och myser.. bara tanken på att ja ska jobba hela helgen och att han är ledig hela helgen gör mig såå trött=/ Ahja får väl trösta mig med att ja har rätt så goa vardagar eallafall!!

Efter jobbet ska ja hjälpa honom att fixa lite inför flytten, packa lite bananlådor och köra bort dom till vårt nya förråd!! Hoppas bara att linda är hemma..

Sen får de nog bli en prom med kitan & nya höstjackan=) hah..!! Ha en mysig lördag.. PUSS♥


Lechien.se

2009-09-25 18:24:51 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Fredag precis så som den ska brukas!!
Först jobb till 14, helt ok tid att sluta på en fredag=) Sen stan och fika med sweetie!!
Nu väntar finfin middag i huset me familjen.. sen bär de nog av mot ica för att inhandla maasssa godis till kvällen!!

Kitan provar sin nya höstjacka från lechien.se =) Ha.. om andra kan köpa kläder till sin små bebisar så kan väl ja de me.. ;) Hon ska väl inte behöva frysa på kvällspromenaderna!! Va lite vingligt i början men efter några steg så gick hon i den som att hon alltid haft den på sig!!

Ne nu måste vi dra bort mot källaregatan.. KRAAM♥


frajday...

2009-09-25 11:29:01 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Fredag och ja slutar klockan 14=) Och detta är min långa fredag.. känns faktiskt inte såå jobbigt, ha=) Efter jobbet ska ja & sweetie hitta på något.. kanske ta ens sväng på stan, fika eller bara va hemma & ta de lugnt..
Jobbar eallafall hela helgen, inte så roligt men de funkar.. är ju nästan ledig hela nästa vecka!! PUSS♥

Mysdag på lediga torsdagen!!

2009-09-24 18:08:53 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Vaknade av att anne kom förbi på lite besök innan ja skulle vidare mot annelie på Hairdesign!! Blev som vanligt mer än nöjd.. ljuuuust om inte annat.. alltid lika svårt att vänja sig dom första dagarna.. Men de blir nog bra=) Blev även ett lugg-klipp!!

Åkte förbi mamma på optimera och pratade lite, sen en sväng förbi pizzerian och beställde med en kebabtallrik hem, mumma!! Nu har ja suttit framför datorn ett tag.. försöker hitta någon bra boxer som vi kan ha i de nya huset.. blir galen på att de finns så mycket att välja på bara.. Men de ska väl lösa sig de me!!

Ikväll blir de de nog lite plock bland alla bananlådor så vi är redo för flytten som sker nästa vecka.. Längtar massor!!
Ha de gott me er.. PUSS♥


Ibland blir man bara så trött..

2009-09-23 22:31:49 zaNDra
» Kommentarer(1) «


För de första va de inte premiär på Greys idag utan nästa onsdag.. Och ja som fixade så att ja fick sluta tidigare.. störande!! Va väl rätt mysigt att få komma hem tidigare men ändå...!!
Sen att man måste va så jävla enivis hela tiden.. straffar juh bara sig själv i slut ändan.. Bäst att besöka sängen och hoppas att morgondagen börjar bättre!!


Imorgon går ja mot ljusar tider..
Hairdesign 10.45♥


Facebook....

2009-09-23 13:06:36 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Imorse tog ja mig en rejäl sovmorgon, eallafall om man jämför med dom senaste veckorna.. Vaknade till strax efter 10, tog en låångdusch och en promenad med kitan efter de.. Sen satte ja mig vid datorn och uppdaterade mina bilder på facebook, va ett tag sen.. och efter påbackningar från fia så va de nog dags!!
Nu ska ja ta och försöka få till något med håret också innan jobbet, ser förjävligt ur=/ Men imorgon hoppas ja de blir mycke bättre för då ska Anneli få sätta saxen och färgen i håret på mig=) LÄNGTAR!!

Ikväll börjar Greys=) Dubbelavsnitt också, kan inte bli bättre!!!


Kan inte bestämma mig för om ja ska klippa lugg eller inte?!! Hm...


trött=S

2009-09-22 16:57:34 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Trött, sliten, frusen och allmänt seg.. Längtar hem till soffan!! Är bara några timmar kvar på arbetsdagen.. Vill hem NUU!!

Tisdag och snart jobb!!

2009-09-22 09:22:37 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Ska strax ta på mig regnkappan och bege mig mot jobbet.. Tar bilen faktiskt.. men nu är de bara 7 dagar till som ja ska ta bilen till jobbet, sen blir de cykeln igen=)
I lördags va ja me sweetie i falköping och kollade in när dom körde cross.. fia & frida va me också!! På kvällen blev de partyparty hemma hos john, drog vidare mot bowlinghallen och träffade lite trevliga folk.. josssan va där, kul att se dig ute=) Sen blev de även en sväng till stures med kusin innan sängen kallade!! Söndagen tillbringades till mesta del i sängen/soffan.. Tog tag i de hela vid 4tiden och körde några bananlådor till nya huset (de börjar närma sig) Sen Åkte vi till mamma & pappa och käkade lite kinamat=)

Igår åkte vi till källby efter jobbet och hälsade på totti & marcus i deras nyinköpta hus.. Mycket jobb kvar, men de kommer bli riktigt fint när ni slitit klart!!
Tog med oss JACKIE hem över natten.. så inatt har ja haft två sötnosar eller a tre då, hos mig=) Mycket mysigt!!
Nu väntar jobb till kvällen=/ Ha de mysigt i regnet!! PUSS♥


MinnesRace!!

2009-09-19 09:21:53 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Snart bär de av mot stan för lite fix, ska förbi systemet, köpa en tischa till sweetie om de är öppet.. Fixa fikakorg till dagen!! För vid halv ett drar ja & fia kanske frida mot falköping för att kolla in när grabbarna kör cross=) Så aj hoppas på att solen ska va framme hela dagen!!  PUSS♥


Träning inför minnesracet!!


EM & Cult..

2009-09-18 19:27:44 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Gick förbi EM efter jobbet.. såg att dom hade en kampanj på soffor just nu.. "Köp en soffa för över 10.000 och få 1000:- att handla annt för".. Nu va de ett par veckor sen som vi beställde våran soffa men vi har varken hämtat den eller betalt den.. så kollade med personalen på EM om vi hade rätt till den rabatten.. Hade vi varit där för en vecka sen så hade hon kunnat ordnat de men nu va de något längre sen så de gick tyvärr inte=/ Men hon sa att vi kunde mötas på halva vägen!! Så ja fick gå ner och plocka ihpop något för ca 400:- Inte halva värdet av 1000lappen men ja gillar att hon va så snäll som gav oss detta=) Vi hade ju egentligen inte tillgång till den rabatten så ja är mer än NÖJD!! Plockade ihop en kombination utav CULT serien.. Kommer passa finfint på diskbänken!!

Nu bär de av mot grästorp för att äta tacos.. MUMMA!! PUSS♥


fredag och ja slutar kl 14=)

2009-09-18 13:24:30 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Slutar kl 14 idag.. känns helt underbart när vädret är som de är ute också!!
Blir en snabbis in på EM när ja slutar för att kolla om dom fortfarande har CULT:s Diskmedelsflaska mm.. Vill ha dom i köket!! Sen får de bli en låångprom me kitan medans solen fortfarande är framme!! Kvällen är fortfarande tom på planering, men lutar åt att de blir en lugn kväll.. för imorgon blir de crosstävling hela dagen och förmodligen partyparty på kvällen=) Ha en mysig fredag.. PUSS♥

*ha är visst bara 30 minuter kvar tills ja slutar, gött me sen rast=)


freeee..

2009-09-17 11:38:39 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Vaknade vid halv 9 av att sweetie hade försovit sig=/ jobbigt för han men lite mysigt för mig att vakna samtidigt som honom och inte själv.. =)
Idag ä ja helt ledig från jobb.. tänkte småfixa lite med lite papper från den gamla lägenheten, kolla lite inrdening på åhlens.. Sen blir de en fika med kusin vid 17 på Larssons.. Va ett bra tag sen ja såg den tösen.. Känns lite konstigt eftersom att de alltid varit VI.. menmen, de är inte lätt att få ihop de när båda jobbar, hon har hästen mm.. Får se till att de blir ändring på de bara!! Skojj ska de bli att se henne eallafall=)
Ne nu får de bli lite fix innan ja & kitan drar till mamma och lunchar i huset!! PUSS♥


Nyinköpt för 2 veckor sen=)


Onsdag...

2009-09-16 11:55:28 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Sitter och myser i soffan med underbaraste krabaterna=) äter lite godis och lyssnar på sweeties musik!! Kan inte annat än bli mer avslappnat just nu.. ska väl försöka fixa till mig lite snart och se om de finns någon ork till att göra något innan jobbet kallar kl 16!
Igår körde vi eallafall ett lass med grejjor till vårt nya förråd, blir nog en vända imorgon också!!
Nu ska ja göra lite adressändring också, får bli eftersändning denna gången så ja inte blir av med post som ja blev sist!!
HA de gott.. PUSS♥


Fina vännens plats♥


SAKNAR!!

2009-09-14 22:06:22 zaNDra
» Kommentarer(1) «


6 År sen.. Men de känns som om de vore igår!! Saknar& Tänker på dig massa!!
Hälsa dom andra fina änglarna!! Massa kraamar till dig..♥

†Mikael Bäkkman


Ledighetsdagen!!

2009-09-13 14:16:22 zaNDra
» Kommentarer(1) «


De blev en hemmakväll igår för mig & sweetie.. Åkte till AllVideo och hyrde film "fredagen den 13".. satt i soffan och myste med chips & godis=)
IDag har ja än så länge lockat iordning lite i lägenheten.. vart ute på crossbanan och fotat lite=) Lunchat på resterna som kylen hade att erbjuda; spagettis & köttfärsås!!
Nu blir de nog en sväng bort mot skaragatan för att lämna tillbaka filmen och kanske ett stopp på birgers för en god glass!! Kvällen tillbringas ute i skalunda för att tjöta lite me storebror innan han beger sig mot USA!!
Ha n mysig söndag allihopa!! KRAAAM♥

saturday!!

2009-09-12 11:23:37 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Lördag idag och ja är väl inte piggast av alla direkt men ändå hyffsat för att ha gått upp med tuppen.. kändes verkligen att man bara gått till 14 dagen innan och inte en heldag som förut vara ända till 19!!
Efter jobbet blir de förmodligen en sväng ut till skalunda.. rensa ur min "lekstuga" innan mamma & pappa flyttar!!
Kvällen är fortfarande osäker.. antingen partyparty eller myys i soffan.. får se hur ja känner mig efter jobbet!!
Ha de fiint.. KRAAM♥

Nya blommor!!

2009-09-11 17:28:17 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Idag va min första fredag då ja slutar tidigt.. ska göra de varannan fredag i fortsättningen=) helt underbart att få gå hem redan vid 2!!
Åkte och hämtade anne direkt efter jobbet och sen vidare mot LIDENS för att kika på blommor.. Hittade lite fina blommor med tillbehör som fick följa med hem.. Plockade ihop de lite snabbt och blev faktiskt riktigt nöjd.. Kommer nog bli fint på trappan i nya huset=)
Ikväll lutar de åt bowling om ja inte hörde helt fel!! Lugnt blir de eallafall eftersom jobbet kallar tidigt imorgon!!
Ha en mysig fredag.. PUSS♥


Flytt, skövde & lagerhous!!

2009-09-10 21:33:05 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Gick upp vid 8 tiden imorse.. fixade lite i lägenheten innan ja & kitan begav oss ut till skalunda för att hjälpa mamma & pappa att flytta!! Känner riktigt hur händerna pulserar efter alla lådor som burits upp & ner.. Vid lunchtid hade vi packat ner nästan hela övervåningen så då tog vi grymma ;) bussen in till huset i stan för lite upppackingen!! Vid 4tiden körde ja & sweetie mot skövde & lagerhous.. Blev en del shoppat, bla; Dörrmatta.. Skohorn.. 2st tvättkorgar & duschdraperi!! Ne nu får de bli lite mys i soffan innan sängen kallar!!

Fredag imorgon.. va blir de för skojj då??
Ha de gott.. KÖSS♥


Precis som ja vill ha de..

2009-09-09 22:32:00 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Slutade för ca en timma sen.. köpte med mig chips, dip & cola=) så nu sitter ja och myser i soffan!!
Fick med mig 13 bananlådor hem från jobbet, så imorgon ska ja & kitan ut till skalunda för att hjälpa mamma & pappa att flytta.. kommer bli en helmysig dag=) Kanske blir en sväng till lagerhouse om sweetie orkar efter jobbet!! Shopping till huset♥

Ha en mysig kväll.. Köss&gonatt!!

Lagerhouse??

2009-09-09 12:57:08 zaNDra
» Kommentarer(5) «


Någon som vet ifall LAGERHOUSE finns i skövde?

Nyduschad, matad och påklädd.. dags för en promenad bort till mitt hus=) och linda!! Ska ta en sväng ut till deras nya place för lite mätning!! Ha de gött... KÖSS♥


090909

2009-09-09 09:28:41 zaNDra
» Kommentarer(0) «


God morgon allihopa.. hade tänkt mig en låång sovmorgon eftersom ja ska upp med tuppen imorgon.. Men kitan & gibbe tyckte tydligen att ja skulle vakna tiiidigt och leka med dom.. Så de va bara till att gå upp vid 8 tiden.. Nu är de färdiglekt för stunden, ätit frukost och läst tidningen.. Tänkte gör lite nytta nu på förmiddagen, adressändring och kolla upp tv/internet till huset!!
Sen blir de en sväng ut till skalunda me linda för lite mätning innan jobbet!! Ha de fiint me er.. KRAAM♥

Jag hittade ...

2009-09-08 16:57:25 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Jag hittade en rolig lista hos Carro som ja snor till mig;)
Vad heter du? Zandra. Hur gammal är du? 22. Har du ett förhållande? Ja ♥. Vad lyssnar du på just nu? Volbeat. Vad gjorde du igår kväll? Myste i soffan=) Hur är vädret hos dig just nu? Molnigt... Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? Pappa. Vad är det första du lägger märke till hos det andra könet? Hm.. Ögonen men självklart charmen! Hur mår du idag? Halvseg=/ Vilken är din favoritdryck? COLA. Favoritsport? sport?! Hårfärg? Egentligen ljusbrunt men påväg mot de fejkade hållet efter en vända hos den mörka sidan! Ögonfärg? åt de gröna hållet. Soluppgång eller solnedgång? Solnedgång. Syskon? Storebror & Lillebror. Favoritmånad? Säger som carro, Maj!! Då är snart sommaren här=) Favoritmat? Mammas söndagsmat. Senaste biofilmen du såg? Va på en ganska så nyss men minns inte alls vad den hette.. Favoritdag i veckan? Fredag. Favorithobby? Nätshoppa ;) Är du för blyg för att bjuda ut någon? Ne de är ja väl inte.. Favoritlåt? Lyssnar på de mesta, ingen storfavorit för stunden.. Sommar eller vinter? Sommar. Kramar eller kyssar? Kramar och kyssar! Förhållande eller "one-night-stand"? Förhållande. Choklad- eller vaniljglass? Vaniljglass med chokladsås, strössel & maränger!! Hur bor du och med vem/vilka? Ska snart flytta till hus med sweetie, kitan & gibbe=P Vad läser du för böcker just nu? Läser aldrig böcker.. Hur ser din musmatta ut? Ingen musmatta för tillfället, men när ja flyttar så kommer den nya svarta fram.. Favoritsällskapspel? hm??. Favorit data/tv-spel? Inget. Är du romantisk? Klart man kan lägga till den romatiska sidan=P Skulle du själv säga att du är lycklig? Ja är super lycklig.. Världens underbaraste mamma, pappa, lillebror & storebror!! Och nu min framtida familj, SWEETIE, kitan & gibbe=) LOVE♥ Plus att ja flyttar till hus inom kort, kommer stormtrivas!!!
Ha de gott.. CIAO!

090908

2009-09-08 09:22:04 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Ska strax ta bilen mot jobbet, blir kvar där hela dagen=/ lite halvsegt men den här dagen brukar gå hyffsat fort!
Igår va vi framme och beställde tapet till huset, köpte lite kuddar till soffan på övervåningen som matchar den grymma tapeten=) ROSA!!
Nu ska vi ta en sväng runt kvarteret bara innan ja drar iväg.. Ha de fiint.. KRAAM♥


090907

2009-09-07 16:02:35 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Lördagen va hel lyckad.. Blev en hel del shoppat på IKEA=) Kommer bli grymt läckert.. lite jobbigt bara att man måste vänta med att inreda.. men snart så!!
Kvällen blev och riktigt lyckad!! Räkor, vin & trevligt folk.. svårt att misslyckas!!
Söndagen blev dock förstörd, pendlade mest mellan soffan och sängen.. men de är faktiskt skönt med en sån dag emellanåt!! Sweetie fick också ett tråkigt samtal som påverkade en del.. rev upp gamla minnen.. VARFÖR ska sånt behöva hända.. Kan bara inte förstå de!!! =(

Ne nu ska ja strax fram mot stan en kortis.. kolla om ja hittar några rosa kuddar till soffan på övervåningen och sen till jysk och köpa backar till min garderob=)
Ha de gott me er.. KÖSS♥

strax IKEA.. ikväll KRÄFTSKIVA!!

2009-09-05 08:10:02 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Vaknade av mig själv imorse vid 7tiden.. förmodligen utvilad.. så ja tog kitan och gibbe och myste ner mig i soffan en sväng.. ska strax fixa till mig för om ca 30 minuter drar ja och sweetie mot jönköping och IKEA=)
Ska inte handla något jätte speciellt, bara lite smått och gott!!
Först får de bli en liten utkörning om trässberg så kitan får leka av sig lite med dom "stora" vovvarna!!
Ikväll blir de kräftskiva ute i örslösa.. kommer bli sååå skojj!!

Ha en mysig lördag♥


Min nya Alexander Wang inspirerade väska=)


strax jobb!!

2009-09-04 09:40:25 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Om 5 min rullar bilen mot jobbet.. blir bara ett 6 timmars pass idag! Efter jobbet åker ja med linda, jimmy & mandis ut till skalunda för lite mätning!! sen in till stan igen för lite planering inför morgondagen!! Blir juh förmodligen IKEA då=) och kräftskiva på kvällen!!! funfun!!
Ha de gott.. köss♥

seg men ändå såå underbart med ledig dag!!

2009-09-03 09:39:32 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Sitter i soffan och myser med min varma chocklad toppad med grädde!! Ska strax fixa till ett utseende.. sen blir de stan en snabbis ör att fixa lite inför helgen.. systemet bland annat!! Ska även kika förbi mamma och se om ja hittar någon läcker tapet..
Ne dags att ta tag i de hela kanske!! Ha en lovely torsdag.. KÖSS♥


INTE OKEJ när klacken går av på FAVORIT skorna=/
Men ett par mail senare och med lite hjälp av posten så står dom nu åter hela & läckra på skohyllan♥


regnregnregn....

2009-09-02 14:34:41 zaNDra
» Kommentarer(0) «



Nya linnet.. Cheap Monday♥

kul, skojj att de verkligen spöregnar ute=/ inte alls..
tandläkaren gick väl som ja trodde=/ som sagt inte min bästa vän direkt!!
Nu ska ja laga romantisk middag för 2.. snabbisar och köttbullar=) sen blir de jobb!!


2september!

2009-09-02 10:24:50 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Ska strax göra iordning mig och dra iväg mot tandläkaren=/ inte alls min favoritvän och dyrt är de också=( Hade hellre lagt dom pengarna på annat.. Men va gör man inte för dom stackars tänderna som får stå ut med allt mellan cola och kakor!
Efter de blir de en sväng till mormor och förmodligen en lunch med sweeetie efter de!!
Beställa matsalbord & skänk står på schemat idag också.. =) INREDNING♥


nya klockan från KNOKK!


20090901

2009-09-01 22:30:01 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Första september och bara en månad kvar tills ja flyttar till nytt, hus rättare sagt=) Längtar såå tills 1 oktober.. Så nu handlas de inredning för fulla muggar!! Än så länge är soffan, soffbord och matsalsbord redan spikat!! På lördag får de bli IKEA!!

Imorgon ska ja till tandis vid halv 12, efter de blir de nog en träff med sötnosen anne!!
Tillbaks till chipspåsen och filmen.. Ha de gött.. KÖSS♥