MALM SMINKBORD SÄLJES!

2012-06-27 12:14:09 zandra TIPSAR
» Kommentarer(5) «


MALM SMINKBORD SÄLJES!
 
Ekfanér 43x90x190 filtbeklädd låda.
250:-
 
OBS: Ena sidan har blivit lite mörk längst ner efter att den stått i förrådet. (sista bilden)

ja ska bara!!

2012-06-26 15:23:24 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(1) «


Ja ska bara göra de här och ja ska bara göra de där!!
Att man inte kan lära sig någon gång.. Gravid med en vecka kvar till BF och storstädning av huset + gräsklippning inte hör ihop.. Jaja de är bara ja själv som får lida för de nu såhär i efter hand, MY BACK IS KILLING ME=( Sen att ja inte kan ligga ner och vila gör ju inte saken bättre precis.. bebiis kom ut nu!!
 
Stort grattis till fiina Linda m. familj som fick sin tredje lille inatt♥
De är verkligen babyboom 2012!! Så himla glad när ja fick höra dom två senaste som är beräknade i slutet av 2012 och början av 2013♥ ni kommer bli så fina föräldrar, gratttiis!!!
 
Behöver ja säga att ja är nöjd över mitt senaste köp?! Tack Alexandra=)
 
Jofama by KENZA

Glad midsommar!

2012-06-22 17:04:58 Våran lill* kopia♥
» Kommentarer(3) «


Glad midsommar på er❤


sommarväder!!

2012-06-21 08:42:00 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Underbart att vakna tidigt och se att vädret är på topp!! Har precis vart ute på en morgonprom me kitan och ätit frulle vid solskenet genom fönstret=) och klockan är inte ens 9, känns bra!!
Funderar på att provbaka lite chokladrutor om alla ingredienser finns hemma, blev så sjukt sugen på en sånn just nu!!


V.39

2012-06-20 12:26:25 Våran lill* kopia♥
» Kommentarer(5) «


Påväg hem från Skövde och sista ultraljudet för den här graviditeten!! Allt såg bra ut och bebis växte som hon ska:) En annan fick också ställa sig på vågen en sista gång +14kg.. En del av dom kilona "försvinner" förhoppningsvis rätt snabbt efter födseln och resterande får alla promenader lösa:) En sak som är säker är ju att de ska bli jäkligt skönt att bli något lättare och smidigare utan magen!! Fast de är riktigt mysigt ändå med tjockismagen, speciellt när man vet vad som gottar sig där inne;)


Brödbakarn

2012-06-19 14:58:57 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Förra veckan blev de bullar och egengjord rabarbersaft:) idag fick de bli provbakning av mormors thekakor som aldrig blev av i söndags då vi passade på att röjja både inne och ute i trädgården!!
Ja va dock ingen mästare på att baka bröd men för att vara första gången så blev dom helt ok.. Får ta och åka ut till mormor och se hur hon bakar dom en gång så kanske ja lyckas bättre nästa gång:)


What2Do

2012-06-17 10:55:32 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Söndag och vilodag.. Fast de kan ju ja ha varje dag ioförsig:) Idag lutar de åt att sätta igång ett bak, mormors thekakor står de på dagens recept!!

Igår blev de grill hos fina vänner följt av Etype i stadsträdgården med spunnet socker:) My favorite!!


V. 38

2012-06-14 18:21:32 Våran lill* kopia♥
» Kommentarer(6) «


Tiden går så jäkla snabbt.. Att vi redan är inne i vecka 38 är helt sjukt, snart är du hos oss "på riktigt" och inte inbäddad i min mage!! wiiiee... ♥

Med risk för nakenchock ;)

BEBIS:

Barnet förbereder sig nu för att födas. De flesta av alla barn som föds i Sverige kommer ut mellan vecka 37+0 och 41+6. Ungefär sex procent föds före fullgågna 37 graviditetsveckor. Det råder oklarheter om vad som sätter igång förlossningen, men en forskning säger att det är barnet som bestämmer när det vill komma ut. Man anser då att graviditetslängden finns i ditt barns arvsanlag. Det anlaget har alltså bestämts efter vad som är normal graviditetslängd i din och din partners familj. Att barnet vuxit till en viss storlek samt om föregående fosterdel är fixerad eller inte har ingen direkt betydelse för när förlossningen sätts igång, men moderkakans livslängd spelar in.

Vikt 3 200 gram.

VÅRAN LILL* GODING:

Verkar trivas bra i min mage.. sprattlar som vanligt mest på morgon och kväll=) Har inte fixerat sig ännu så visar hon minsta tecken på att vilja komma ut så måste vi ringa ambulansen.. Lite läskigt men ändå skönt att dom tar de säkra före de osäkra!! Imorgon ska vi in och göra ett extra ultraljud för att kolla vikten och att hon mår bra där inne.

MAMMA:

Vissa kvinnor ökar i vikt under hela graviditeten, andra stannar av mot slutet. Båda sätten är helt normalt. Däremot ska du vid plötslig viktökning eller viktnedgång kontakta din barnmorska. Nu kan det vara svårt att hitta kläder som räcker till. Klä dig bekvämt. Bylsiga, luftiga tröjor och byxor är helt rätt. Du har nog att fundera över och behöver inte öka bekymren genom att klä dig obekvämt. En del gravida kan uppleva en ilande känsla när barnets huvud stöter emot musklerna i bäckenbotten. En del kvinnor drabbas av besvär med diarré i slutet av graviditeten. Det beror troligtvis på en ökning av hormonet prostaglandin som har till uppgift att tömma tarmen inför förlossning.

Den allra sista tiden brukar de blivande föräldrarna ägna tid åt att ”boa”. Städa, pyssla, gå igenom lådor och garderober. Samtidigt som detta är ett förberedelsearbete blir det också en bearbetning av det förgångna.

JAG:

Mår fortfarande hyffsat bra, börjar dock bli rätt trött på magen men nu är de ju inte så långt kvar så de är bara till att hålla ut.. Nätterna har börjat bli lite jobbiagre, nu måste ja kissa MINST 2 ggr plus att ryggen värker som tusan (känns som mensverk from hell) Det är riktigt skönt att ja slutat jobba för kroppen orkar inte med en hel dag utan vila så nu är de ja, bebis & kitan som sover middag nästan varje dag=)

LIFE IS GOOD♥


Student för fiina Mikaela!!

2012-06-14 11:36:19 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Igår va de som sagt student.. Fiina Mikaela sprang ut på trappan:) Tur med vädret hade dom också!!
Lite sjukt att de är 7 år sen som man själv sprang ut, vart tar tiden vägen egentligen?!
Efter att dom åkt runt torget med traktorerna och den höga musiken så åkte vi ut till lovene för lite mat och presentutdelning.. Supertrevligt, tack!!

Nu bakas de bullar för fullt, hoppas dom blir lika grymma som dom brukar bli:)


Dagarna går..

2012-06-13 15:00:19 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Shit.. har vart hemma från jobbet i tre veckor redan.. tiden går hur fort som hellst!!

lite pics från när ja och dom finaste packade picknick korgen och begav oss ut på nationaldagen förra veckan..

Nu ska ja snart fixa till mig och gå fram mot stan för att fira årets student, MIKAELA BF3A=)

3 år med den bästa!!

2012-06-07 19:40:13 zaNDra
» Kommentarer(5) «


Idag är de tre år sen som elsken blev min!! De va eallafall då de blev skrivit på papper;)

Så idag blev ja bortskämd med massa fina blommor och världens sötaste kort!!
ÄLSKAR DIG❤


Sveriges nationaldag!!

2012-06-06 09:22:07 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Startade dagen med en liten promenad me nikita följt av en god frukost.. Självklart inklusive nykokt rabarberkräm, MUMMA:)
Efter order av min BM så ska ja passa på att äta massa jordgubbar och rabarber innan bebiis kommer.. Så senare idag tänkte ja koka mig lite rabarbersaft också:)


4-tal i RÖTT

2012-06-05 18:12:13 Våran lill* kopia♥
» Kommentarer(4) «


MAMA-FREE och all tid i världen men ändå urkass på att blogga=/ Ja ska försöka bättra mig pappa=)

Denna dag började med ett långt & segt besök hos vårdcentralen redan kl 8.. Testade mig för graviditets diabetes, ett test som va över på säkert 2 minuter, trodde ja eallafall.. men fick så snällt gå ut och sätta mig i väntrummet i TVÅ TIMMAR, utan att äta och vänta på att få göra ett litet stick i ena fingret.. väl tillbaka så visade sig testerna -vad hon fick säga eallafall att jag inte hade någon graviditets diabetes, THANK GOOD!!

Direkt efter så gick ja över till min BM och mätte magen och lyssnade på världens finaste ♥ljud.. Även här fick ja glada besked!! Magen låg kvar på samma SF mått som förra veckan och alla mina värden såg bra ut igen=)
Så de va en nöjd zandra som gick ifrån vårdcentralen idag!! Firade detta med en liten shoppingtrip inne på HM;)

Hann även med en lunchdate med finaste jossan och hennes lille charmtroll Vincent, tack fina du♥

Nu sitter ja och mumsar vattenmelon medans nikita ligger brevid och snarkar och lillskiten i magen busar som aldrig förr;) jiiihaaa LIVET LEKER♥