Detaljer

2011-08-30 21:07:44 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(2) «


Det är detaljerna som gör de hela..

Armband från NELLY


skorskorskor

2011-08-30 21:04:12 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Erika: Här kommer en bild på mina bruna skor från ELLOS. Dock lite slitna efter att ha använt dom flitigt hela vintern/våren.. supersköma!!! =)

GOD MORGON SÖNDAG♥

2011-08-28 08:08:50 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Många drömmer om ett evigt liv fast de inte vet vad de ska ta sig till en regnig söndagseftermiddag.

Ja börjar eallafall dagen med ett pass på jobbet följt av husrenovering.. Va ska du göra denna regniga söndag?

Ett citat som sitter i mångas hem, även vårt när hallen/trappan blir klar=)

13,5 cm skönheter

2011-08-26 10:42:28 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(8) «


Ja har sagt de förut, ja säger de igen 13.5 cm smaragdgröna skönheter.. I LOVE♥




Hello my name is zandra and im a shoeaholic, and i love it!!

T.G.I.F

2011-08-26 10:23:53 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Underbara fredag har precis startat.. eller a har faktiskt vart vaken några timmar.. För kitan är redan rastad, alla äpplen & plommon är uppkrattade, gräset är klippt och ja har fått frukost i mig.. Så nu tänkte ja sätta mig i soffan i 20 min innan ja ska fixa iordning mig och ta silverbussen mot sara, vi ska nämligen hänga på EM:s lås klockan 12 tillsammans med alla andra nyfikkna lischöpingsbor=)

Hoppas ni får en underbar fredag me massa myys♥

MON AMIE

2011-08-25 11:57:52 zaNDra
» Kommentarer(6) «


För några veckor sen så hade Rörstrand lite jippo där man bl.a kunde köpa kaffe, tårta och behålla muggen för 25:-
Eftersom att ja jobbade så skickade ja dit mamma & pappa för att jaga muggar till mig=) Som tur va så va dom där redan vid 10 när dom öppnade för de va fulllt me folk..  Stackarna stod i kö i 1 timma för att ja skulle få mina muggar, haha vilket dom absolut inte hade behövt gjort.. Men som sagt dom är ju världens bästa♥ Tydligen så hade de vart så mycke folk att 1000 muggar hade tagit slut strax efter att mam&pap fått sina två.. ja blev nöjd eallafall=)

Sen i förrgår så kom sötaste FIA hem och kikade lite, med sig hade hon ett paket med just 2 st MON AMIE muggar som hon fått i sommar present av sitt jobb.. Perfekt för mig att dom inte föll henne i smaken för ja verkligen älskar dom!! TACK FIA♥

Så nu har vi eallafall 4 st MON AMIE muggar här hemma, en bra bit på vägen=)




Nya köksmattan

2011-08-24 15:59:24 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Ledig dag men ändå fullspeckad.. Ställde klockan på halv 8 & gick ut på pomenad me kiitan, efter de blev de städning av huset eftersom alla fina flickor + Milton & Olle skulle komma hit på fikadate♥ Alltid lika mysigt att träffa er, synd bara att de blir så sällan!!

När dom begav sig hem så uträttade ja lite småärenden.. Slängde skräp på värmeverket, fixade lite info om hur fjärrvärmen har vart dom tidigare åren så man inte får en chock när första räkningen kommer.. Sen blev de en sväng till Råda El, fick med mig 3 st led spottar hem som ska sitta ovanför de nya räcket i hallen=)

Snart kommer elsken & pappa hem, då blir de till att fortsätta renoveringen i hallen.. Ha de gott!!


Nya köksmattan är på plats!!

fixardag!!

2011-08-21 10:30:57 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Snart kommer mam&pap hit för att hjälpa till med våran hall.. Blir nog till att klippa gräs plus häck också..
Om vädret fortsätter att va såhär fint så lägger ja min röst för grill ikväll=) De känns som evigheter sen sist!!


Fiina STOORA skålen som vi fick i inflyttningspresent av bästa mormor & östen!! TACK♥

Fortsätter att fynda=)

2011-08-18 11:36:05 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(10) «


När ja ändå är inne på fynd fronten så är de väl dumt att sluta..

Förra veckan klickades dessa snyggingar hem.. Har ett par likadana fast i brunt från i vintras!!




70% rabatt är aldrig fel=)

Fyndat på rean..

2011-08-15 22:02:00 zandra HUSET
» Kommentarer(4) «


Trodde inte att ja skulle göra några större fynd på EM:s REA.. Men igår så ringde mamma och sa att hon hade fått ett väldigt bra pris på två svart barstolar på em.. Så ja & gunilla skyndade dit för att kolla in dom..

Och titta va som följde med hem=)



500:- st istället för 1940:- st.. De kallar ja FYND!!

suprisade elsken!!

2011-08-15 20:39:26 zandra HUSET
» Kommentarer(9) «


Ville SUPRISA elsken med något tills han kom hem så ja satte mina skaparhänder i "hans lilla hall i källaren" (där vi ska ha våra slit & släng kläder/jobb kläder så man slipper ha dom i "fin" entrén..)

FÖRE:


Låg en äcklig heltäckningsmatta på betong golvet plus att de satt en tråkig hatthylla på väggen.. (missa att ta kort från första början)
Men efter lite färg på både väggar, tak & golv.. "nygammal" hatthylla + skohylla.. Och nytt golv så blev de ju skitläckert om ja får säga de själv=)

EFTER:



Som sagt.. lite färg förändrar ett rum hur mycke som hellst=)



medans katten är borta..

2011-08-15 20:30:47 zandra HUSET
» Kommentarer(1) «


Igår kom äntligen elsken hem.. som vi saknat honom här hemma♥
Men medans han va borta och fiskade så låg ja minsann inte och latade mig i soffan.. Med hjälp av dom bästa♥ så fick ja gjort massa saker=)
Bla. så spacklade, slipade, grundmålade och målade vi sammanlagt 8 st dörrkarmar i källaren.. Innan va dom rosa!! Men nu är dom vita och fina=) I framtiden blir de till att lacka alla dörrar vita och fixa nya handtag men de står lite grejjer före på listan så de får vänta ett tag till..





Tänk va lite färg kan förändra;)

jobbigt..

2011-08-12 13:12:02 zaNDra
» Kommentarer(3) «


Hade tänkt lägga upp lite bilder som samlat sig i systemkameran men mitt usb har tydligen pajjat=( och sladden till kameran är någonstan i någon låda.. får bli till att leta efter den ikväll..

På fm har ja vart och köpt säng och levererat den, lämnade av kitan ute i lovene hos gunilla och bosse så hon slipper va själv medans ja drar till jobbet.. så kan hon få busa av sig lite me iza & nellie=)

Igår efter jobbet hakade ja på mamma & pappa till stadsträdgården och kollade in lite artister, efter de gick vi vidare mot rörstrand och shoppade lite hos fina mikaela=)
Ne nu får de allt bli solstolen en halvtimma innan arbetet sätter igång igen!!


Nu är de inte långt kvar tills finaste elsken kommer hem igen♥

mäccedonalds!!

2011-08-09 11:55:00 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Nu kommer anne strax och hämtar upp mig för en lunch på mäccedonalds=) göttde!! Efter lunchen hade ja tänkt ta tag i älskens garderob.. har lessnat på att ha våra kläder i svart sopsäckar i källaren!!

Denna hallbyrå har ja suktat efter länge nu.. lite väl dyr dock=/ ska se om EM har någon snygg när dom öppnar i slutet på augusti också!!

finfina flowers!!

2011-08-09 10:45:21 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Nu har ja tröttnat på att våra blommor som ja planterar i våran "välkommen kruka" utanför dörren bara vissnar så igår åkte ja till läcköblommor och köpte en fejk blomma (roserna) och en äkta murgröna (dom tål ju typ allt, även en kall vinter) Och kolla in va läckert de blev.. man ser verkligen inte att den är fejk=) Såhär snygg kommer den va ända tills nästa vår, fiffigt va?! =)



cupcake

2011-08-08 15:37:47 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Måndag pch ny vecka.. Började med att stämpla in en halvtimma för tidigt, den halvtimman hade varit guld värd i sömn istället.. menmen de resulterade ju i att ja fick sluta en halvtimma tidigare=)

Vädret är riktigt tråkigt, regn, sol, åska, regn & återigen sol.. Men va gör de egentligen för ja har massor med saker att fixa med i huset ändå.. Börjar med att åka bort till optimera för att byta en av våra solstolar som gått sönder och sen ska ja även köpa med ett par "plattor" som vi ska lägga i källaren där elsken ska ha sina jobbkläder så man slipper ha dom bland alla våra privata kläder=)




Våran lilla snutta fick en cupcake av oss häromdagen.. Speciellt bakat för hundar=)

Badrummet

2011-08-07 21:25:07 zandra HUSET
» Kommentarer(4) «


Här kommer lite pics på vårt ena badrum.. Enkelt, litet men ändå kaklat och fräscht!!
Skönt att både kök och badrum va bra iordning så man slipper riva i de.. Räcker gott & väl med våran hall och storarumsrenovering till att börja med=)


Köpte två vita flätade korgar på Åhlens igår (dom som står överst på hyllan) till mitt vardags smink..

plastmatta

2011-08-07 10:55:15 zandra SHOPPAR
» Kommentarer(2) «


Klickade precis hem en plastmatta till köket.. Hade tur så ja kunde använda min rabattkod med 50% hos ELLOS.SE.
Kände att 400:- inkl frakt va helt överkomligt då dom vanligtvis ligger runt 800:- plus frakt=)

http://media.redcatsnordic.com/ellos/images/products/pr/83-24/83-2406.jpg
Dagens kap!!

Rainrainrain..

2011-08-07 10:20:23 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Ledig helg och regnet öser ner, inte helt otippat!! =( Ja som va sugen på att rensa lite i våran vildvuxna trädgård, tur att ja hann med ett par varv med gräsklipparen igår eallafall!!

Så idag får de helt enkelt bli lite fix inne, måla ett sista lager nere i källaren, åka till värmeverket med lite skräp, plocka upp några bananlådor och självklart fira MAMMAS FÖDELSEDAG=)

Igår va ja, mamma & mormor på stan och shoppade lite, fick med mig lite allt möjligt hem.. både till hemmet och mig själv=) Mellanlandade på Henrys för en smörgåstårtbit, MUMS!! Efter stan följde dom med hem till mig för en fika!! Tack för en mysig dag♥

På kvällen satt vi ett gäng i örthagsparken och bara hade de gott i solen, nästan alla skulle in till lidköpingsfestivalen men ja hoppade de och cyklade hem till kitan som va själv hemma.. Skulle ju upp vid 4 inatt och hämta storebror från ett bröllop så kände att ja behövde lite sömn..
Nu vet ja hur de har känts för mamma & pappa att ligga halvt som halvt vaken i väntan på att hämta oss barn mitt i natten i stan när vi varit ute med kompisar.. Nu va de inte de att ja va orolig för min bror utan ja va orolig att ja inte skulle vakna när han skulle ringa mig på natten så ja låg typ vaken ända fram tills han ringde vid halv 5 imorse, phuu.. så är ganske seg i skallen idag=/


Idag är det ingen vanlig dag..

2011-08-07 10:02:59 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Idag är det ingen vanlig dag för idag är de VÄRLDENS BÄSTA MAMMA:s födelsedag=) Hurra Hurra Hurra!!


Billiga converse

2011-08-05 16:00:12 zandra TIPSAR
» Kommentarer(1) «


Dagens tips:

Converse för 400:- Skynda och fynda vettja=)

Lager 157

T.G.I.F

2011-08-05 14:54:22 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Känns för jäkla gött att ja precis kommit hem från jobbet.. sitter i sängen med laptopen i knät tillsammans med ett iskallt glas cola plus att ja är ledig hela helgen=) Känns dock lite halvt ovärt då elsken är i norge och fiskar från idag tills nästa söndag=/  Men ändå skönt att va ledig och pyssla lite i huset..
Inatt blir de första natten som ja sover själv i nya huset, undra om ja kommer kunna sova?..


Tur att ja har våran liilla prinsessa plus kissarna här hemma, annars hade de varit bra tomt!!


Underbar kväll med..

2011-08-04 09:54:43 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Underbar kväll med fiinaste familjen.. Grillade gott, spelade kubb och åt kladdkaka nere vid småbåtshamnen!!









Ja tillsammans med mina fiina ♥

sneakpeak på köket!!

2011-08-03 18:35:41 zaNDra
» Kommentarer(5) «


Här kommer lite bilder på vårt kök.. Fattas lite gardiner och någon matta! Köket badrummen och sovrummet är de enda rummen som är färdiga.. resten får bli när vi har tid, känns inte så stor idé att ställa upp massa möbler eftersom vi snart ska renovera dom andra rummen.. Men skönt ändå att dom viktigaste rummen är klara=)




Stortrivs i vårt stora kök♥

Reekor och mys på berget ute på spiken me ...

2011-08-02 19:36:46 zaNDra
» Kommentarer(3) «


img_7726 (MMS)

Reekor och mys på berget ute på spiken me älsken<3


Våran fiina!!

2011-08-02 12:05:00 zandras NIKITA♥
» Kommentarer(3) «


Vårt lilla ♥ fick present av oss i lördags.. En nya scarf=)


Kamouflagefärgad scarf med rosa och vita strass stenar format som en döskalle=)

One day off

2011-08-02 09:51:20 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Yr.no visade regn idag men hemma på min gata där ja bor lyser solen som bara den=)
Har redan varit ute på morgonprom me lillsnuttan, tagit en låångdusch och ska väl snart börja fixa lite i källaren..
Idag är mitt enda MÅSTE : Att bada!! ja har nämligen inte badat i år än!! Inte för att ja är en badkruka utan för att ja inte haft tid eller varit ledig då de har varit fin väder.. Så ikväll ska ja banne mig ta me mig mina elsklingar och ta ett kvällsdopp!!

Dileva på diggiloo..

De va endel båtar i snikeviken.. tydligen ett 60 tal..