plattängernas rolls royce

2011-01-02 16:13:13 zaNDra
» Kommentarer(7) «


Efter min bakläxa från min frisör så önskade ja mig en ny plattång i julklapp.. Ja skulle visst bytt ut min för läänge sen.. men de har bara inte blivit av!! Men nu när ja ska försöka bättra på min kvalité på håret så kan de ju va bra att börja med att byta ut min plattång som ja haft i säkert 7 år.. om inte längre!!

Fick eallafall bidrag från älsken och pappa i julklapp så klickade hem denna i mellandagarna.. Den är sååå bra=) Man märker verkligen skillnad, så har du inte bytt plattång på ett tag så gör de.. dom rekomenderar att man ska ha en plattång 5-10 år (beroende på hur mycke du använder den) om du köper den nu.. men min gamla som ja köpte för 7 år sedan (och som används flitigt) kanske ja skulle bytt ut för 3 år sedan, utvecklingen går ju frammåt!!

Beställde eallafall hem en GHD midnight collection deluxe PLATTÄNGERNAS ROLLS ROYCE som dom säger=) Fick med en hårfön, spegel, värmeskyddsväska och två clips på köpet♥



Ghds nya Gold Classic styler har de bästa plattorna hittills. De nya gyllene plattorna är slätare och har fått en högglansig finish för att kunna glida så lätt genom håret som möjligt. Kanterna har blivit utjämnade och rundade i tre dimensioner för att ta bort alla kanter som kan fastna i håret. Det gör att du lätt skapar lockar, vågor, vippor eller ett perfekt rakt glänsande hår. Den mest avancerade och bästa keramiska beläggningen är framtagen för att både låta stylern gå lätt genom håret och framhäva glans. De innehåller också nanosilver som har visats ha antibakteriella egenskaper.

Fattningen har också förbättrats och moderniserats både utseendemässigt och funktionellt. Den nya stylern är lättare att hantera, men framförallt ungefär tio grader svalare än nuvarande stylers.

Stylern kan användas i alla länder tack vare voltanpassningen.

Du behöver aldrig vara orolig för att glömma plattången på. Om den inte blivit använd på 30 minuter går den in i viloläge. Lyko.se


Kommentarer
Postat av: carro

Thanks vännen.

Åh, jag vill med ha :)

2011-01-02 @ 19:30:13
URL: http://carroat.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hej! Du hade kommenterat Nellys hemsida om att du hade ett par svarta Barcin-skor som du sålde! Jag är verkligen intresserad! Vart bor du?

2011-01-02 @ 23:43:16
URL: http://stilorama.se/
Postat av: Josefin.

Hej vännen! Hur är det? När upptar vi alla våra torsdags dater? Skit kul ju:-) Pusspådig

2011-01-03 @ 00:21:19
URL: http://josefinlagerlof.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vilken grej, kanske får bli en sådan för mig med då, har fått ta fram min gamla gama från 2002 typ, den är överlägsen men det känns som den kan ge sig snart... Då är det ju bra att ha ett alternativ =)

Kram

2011-01-03 @ 19:44:08
URL: http://sansa84.webblogg.se/
Postat av: Corinne Högnefors

Hej!

Har du kvar Barcin-skorna från nelly i stl 38 så är jag intresserad, hör av dig!

2011-01-04 @ 09:05:06
URL: http://thecorinne.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Vill också ha en GHD. Har så tjockt hår.

2011-01-07 @ 18:33:25
URL: http://fashionink.blogg.se/
Postat av: Sofia´s Dressingroom

Hur mkt kostade den och vart köpte du den? Vill också ha;-) Kramkram

2011-01-15 @ 19:24:15
URL: http://sofiasdressingroom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback