KOH PHANGAN!!

2009-03-23 04:43:45 zaNDra
» Kommentarer(6) «


Tjena pa er!!
Har varit lite dalig uppdatering dom senaste dagarna men solen talar for att vi inte ska sitta inne i ett rum och titta in i den har dumburken.. men ibland maste vi juh for att uppdatera er om hur underbart vi har de har=)
Just nu sitter anne inne pa en harsalong och fixar lite langd pa haret, hoppas de blir langt & fint!!

Annes fodelsedag firade vi eallafall pa koh phangan.. akte lite halvbakis vid 9 pa lordagmorgon.. va en ratt smartfri resa, tog ca 1.5 timma bara.. Val framme hittade vi ett helt ok guest house.. Helt inklatt i rosa kakel och med tva stora sangar ca 1,5 m ovanfor marken.. och med spegelvaggar runt hela rummet, haha sa dar gick de inte att dolja nagot!! Men for ca 50 kroner natten sa va de vart de!! Gick ner till stranden och traffde ett par svenska fran uppsala som vi tjotade lite me, men fick snabbt ga upp till rummet igen for de kom en rejal regnskur!! Fixade oss lite snacks och hade var egna lilla forfest pa rummet innan vi gick ner till en restaurang och at lite god mat.. Efter de blev de barhang pa stranden och lite eldshow=) Lackrare boys far man leta efter. haha...  Som sagt fyllde ju anne ar sa varfor inte utnyttja de genom att fixa gratis drinkar heela kvallen.. sweet!! Denna grymma natt avslutades inte forenst vid 7 pa morgonen=) Hade kunnat hallt pa langre.. blev namligen medbjudna till en efterfest/poolfest av ett gang thaiboxare varav en av dom som va svenskar.. fast efter varan langa natt sa kande vi att sangen lockade nagot mer!!
Akte tillbaka till koh samui dagen efter och bara tog de lugnt i skuggan.. somande ett par timmar.. Och man kan saga att anne ar ett levande bevis pa att man visst far farg i skuggan=p

Ska halsa fran anne att hon tackkar for alla gratulationer!!!

Idag blir de stranden och pa kvallen ska vi kika en svang pa lite klader innan vi packar ihop for att ta planet till bangkok imoregon bitti kl 06.00.. sa de blir lugnt ikvall me!!

Ha de sa underbart dar hemma.. Och tibell, hoppas de funkar fint for er i fiket och att gubbarna inte ar alltfor jobbiga=) syns snart!   Pusss pa er!! / zandra♥


Pavag mot koh phangan..

Middag & firandes av Annes fodelsedag!!

PARTY ♥

De ar inte sa svart att fa tag i en buckets precis.. Bara p detta kortet sa ar de ca 20 stand me buckets=)

Anne pa stranden pa koh phangan..

Har skulle ni vart me, mamma & pappa=)

Min dagliga frukost.. vitloksbrod & stripps=)

Kommentarer
Postat av: Kusin Mimmi

Halloj brudar

fasen va gött ni verkar ha det. Synd att Anne har haft lite magsjuka, men det hör nästan till när man är ute och reser =)

Här hemma är allt som vanligt, skulle göra vad som helst för att vara hos er nu, jag och Mollie kommer direkt. I dagsläget har det snöat nu på morgonen, helt sjukt. Snälla Zandra skicka lite sol och värme =)

Hälsa Anne och passa på och njut nu!

Kramilikram på er.

P:S blombuketten är nu beställd till farmor och farfar.

2009-03-23 @ 10:01:02
Postat av: carro

Åå vad härligt det ser ut tjejer :)

Pussåkram på er!

2009-03-23 @ 16:50:33
URL: http://carroat.blogg.se/
Postat av: Bettan

Ser rätt gött ut!!! Sola och ta några drinkar åt mig me...... Köss

2009-03-23 @ 20:45:16
URL: http://betzzzy.blogg.se/
Postat av: tilde

hej zandra,idag är jag sjuk och faster ärhos mej en stund för hon var ledig. vad skkönt och skoj ni verkar ha det.faster hälsar och undrar om ni var på bikeweekend?idag är det kallt o lite snö här hemma, men det blir nog bättre hoppas jag,fast vi får nog inte så sköönt som ni.kramar tilde o faster

2009-03-24 @ 10:44:33
Postat av: JOSSAN

Åhhh va fina bilder du har lagt upp=)

2009-03-24 @ 11:56:01
URL: http://zemren.blogg.se/
Postat av: Mariiie

Jösses vad skönt o kul ni verkar ha det! Se till o njut ordentligt=) kRaMaR

2009-03-25 @ 21:44:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback