Sunday!!

2009-01-18 20:02:00 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Igår va de mys i soffan och räkfrossa=) Va riktigt trött så somnade strax efter 10.. så va riktigt pigg imorse när ja vaknade!! Tog en prom till jobbet.. Va riktigt uttråkad på jobbet.. knappt några kunder i fiket och så är man juh själv på söndagar så ja går bara runt för mig själv en hel dag.. så de blir en hel del "daydreams".. Satt & kluddade upp mitt liv i pengar ett halvår frammåt på whiteboarden.. blir lite knapert strax efter thairesan men ja ska nog få ihop de!!
Efter jobbet blev de en låång prom runt båtgården och in i city.. Så idag har ja gått ca 13.000 steg.. Än har ja inte hamnat under strecket!! Mäkta stolt över mejj själv, och det ska hållas ändå fram till 9 mars!!
Efter promen så har ja bara suttit i soffan och letat efter min framtida sötnos.. har hittat en hel del grymma friis accesoarer som säkert kommer bli inköpta den dagen hon anländer hit=P Vill ha nu!! Kanske ska va hundvakt till helgen som kommer, måste juh träna mejj!! Nickes nathalie varna mig för att de va jobbigt och värre än en bebis.. men ja vill verkligen.. får väl avlasta mejj hos familjen för ja lovar att dom inte kommer kunna motstå denna sötnos=)

På fredag kommer ja bara ha en mobil med mejj.. ska bli så sköönt!! Har gått omkring med 2 mobiler i 2½ månad.. ja har juh inte precis vart snabb med att byta abonamang.. haha.. Men på fredag så är ja fri från 2mobilersklubben!!

Ne nu får de bli lite tvslapp.. kösss♥

  
Från bowlinghallen i fredags..

 
Räkfrossa från igår=P


uttråkad på jobbet..


Kommentarer
Postat av: A -*

Varsågod :)

2009-01-18 @ 20:16:46
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: Anonym

annamalinas.blogg.se



Hoppas allt e bra!!! Kram Kram

2009-01-18 @ 20:16:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback