En klockren kväll=)

2009-01-15 11:32:25 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Efter jobbet igår så handlade ja lite smått & gott som ett sexpack cola, chips & dip.. och en skiitbra thaitidning.. Sen väntade ja på att anne skulle sluta en halvtimma senare.. då tog vi bilen till mcdonalds och började vårat firande där!! Beställde in den nya hamburgaren.. El nacho chicken tror ja den hette.. skiitgod=) Då kom juh kvällen om inte veckans komentar:
anne - Men i helvete de är juh chips i skiten....
jag - A de kanske är därför den heter "el nacho" hm, halllåe...
anne - Men va f*****n...
Fast efter att ha smakat på den så insåg även hon att den va grymt god... bra att veta vad du beställer flikka lilla=) ha...
Efter donken bar de av till esplanaden, där fixade vi dipen och tog fram colan från kylningen.. Kollade lite i våran nyinköpta thai-tidning.. fick massa bra tips & inspiration=) Vill åka NU!!!!
Sen kollade vi på film.. minns inte titeln men den va faktiskt rätt bra... =) Satt även halva natten och försökte lista ut ett grymt namn till söta vovven.. Någon som har något bra tips?? Men fick sluta vid 04 tiden, för då började namnen balla ur.. haha.. Men kul hade vi=)

Vaknade vid 10 imorse av att bredbandskillen ringde anne.. sa att vi skulle somna om 20 min till.. hinner kanske blunda till någon minut innan ja sätter mig upp i ilfart och skriker ut -Bilen!!!! F**n den står juh på fel parkering.. orka att ha råd med en parkeringsbot..... Snabb som hon va och snäll=) så sprang anne ut och kollade och flyttade på den.. Som tur va så hade dom inte varit där än.. Men gissa vilka som gick och trånade utanför bilarna en 40 minuter senare om inte Parkeringsförstörarna!! Ibland ska man bara ha tur=)

Nu ska ja plocka bort den sista julen, något sent men har faktiskt inte orkat eller hunnit.. sen blir de lunch i Huset me mamma!! Seee ya... Köööösss♥
   

Kommentarer
Postat av: carro

Låter som en toppenkväll! Saknar er :)

2009-01-15 @ 21:23:41
URL: http://carroat.blogg.se/
Postat av: Anne

haha.. verkligen our kind of fun.. fler sådana kvällar =)

2009-01-18 @ 17:09:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback