Något stressad helg men mycket trevlig!!

2008-11-09 23:09:02 zaNDra
» Kommentarer(0) «


Kom till jobbet i fredags och fick reda på att hon hade fixat så ja fick sluta 17.30 istället för 19.. TACK!! Kanske hjälper att ta ut sin aggression här på bloggen!! Så de va bara snabbt hem och fixa iordning sig för 13års kalaset!! Tog med en av mina friis väskor och gav till henne, va ju knappt använd men känner att ja inte kommer använda den så mycke mer så lika bra att hon fick den så att den kommer till användning!! Sen drog ja vidare till Bea på jobbet, där satt anne & co och småfestade lite för att senare dra vidare till John på jobbet.. Där träffade ja min kusinkusin x (mina kusiners kusin, fast inte längre då dom skillt sig så därav mitt x) mycke trevlig kille, studerar nu längst upp i landet så man ser honom inte så mycke längre=/
Sen fick de bli ett till stopp hemma hos fi@, stannade till hemma hos mig innan och hämtade vinflaskan blev så sugen när alla andra satt och festade så tog mejj ett glas eller två=) Hemma hos henne va de full rulle.. Massa onyktra men glada personer.. sweet.. Så bara under fredagen så hann ja me att jobba 8.30-17.30, ett kalas och 3 "fester" haha.. men kul hade vi de eallafall!!

Lördagen va de jobb fram till 15 sen blev de en fika i huset me mamma, pappa & P MYSIGT.. Sen va de bara till att åka hem igen för att fixa iordning mejj för kvällen fest.. Louise på jobbet fyllde år så de va hon som stod för kalaset=) Mycket trevligt!! Fast skippade utgången så gick hem istället, eller a fick faktiskt skjuts hem fast ja bara hade ca 300 M att gå.. Tur att man har så snälla vänner som hör av sig när dom är ute och fördriver tiden i bilen!! Fast fick reda på idag att vissa av dom som ja va me under kvällen hade sin spekulationer bara för att ja inte följde me ut och för att ja hoppade in i en bil där en kille körde.. SHIIIT.. ska man inte få ha vänner av de andra könet längre utan att folk tror saker.. Blir såå trött på de!!! Ahja tro va ni vill och koka ihop er någon smaskig historia som ni sedan kan gotta er i med någon annan om ni nu mår bättre av de.. För ja är ändå sååå lycklig och trivs såå bra med mitt liv som de är nu.. helt perfekt helt enkelt även fast ja sitter på ica & trökar men de är juh ett jobb eallafal, och de ska man nog va glad att man har i dagens läge!!

Söndagen började med en mysig fika hos farmor & farfar.. sedan blev de onyttigt frossande på Mc Donalds.. Sen fick de bli en mysdag ute i skalunda me bossen, såå söt är du=)
Sen kom PAPPA hem så då firade vi honom med god mat och någon liten present.. Mamma hade fixat världens godaste glass till efteråt också, Min favorit!! Efter de så lockade mamma håret på mejj, blev riktigt häftigt faktiskt, så kanske får bli den frisyren på julfesten som ja ska på nu på lördag!!!



Ne nu är ja alldeles för trött så nu får de bli till att krama kudden och ta på mejj dunisarna=) Så sov så gott me er!! puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback