Julmys me familjen och sjukhusbesök...

2008-12-22 22:13:52 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Igår va de en riktig slappardag.. åkte me mam&pap fram till torget vid 4 tiden och kollade på scotts.. kunde kvittat, svinkallt och sen så körde dom bara 2 låtar elle nått.. ahaj nu har man sett dom eallafall!! Sen fick de bli lite bakismat på vägen ut till skalunda (mcdonalds=) Väl ute i skalunda så hjälpte ja mamma med julgodiset och pappa med granen, bossesva förstås me=) fast han tillbringade mest kvällen vid guldglittret=) Efter allt pynt & bak blev de julskinkasmörgås & julmust framför granen, sweet!!

     


Idag har ja jobbat till 3 sen blev de lite julklappsrace på stan.. passade även på att besöka gröna villan, imorgon är de säkert knökat me folk där och sen har dom juh stängt i tre dagar.. men precis när ja kommer ut därifrån fullt me påsar, köpte på mig en hel del så ja har nu i mellandagarna & nyår.. a då ringer tobbe och frågar om ja ska ha något när han åker till tyskland imorgon.. Snällt men kunde han inte ringt lite tidigare bara.. fast beställde lite ändå=) går juh alltid åt...
Efter de fick de bli julhandling me mammsen och sen hem för att laga mat.. P hade vart så smart så han ramlat på skateboarden och stukat/fått en spricka i foten så de va bara till att hämta bilen och köra in han till akuten.. väntade en stund men kände att de kunde ta ett tag så åkte hem och bloggade lite emellan.. hoppas han ringer snart och att de inte är så allvarligt!! Fick bli en liten chokladmilkshake på vägen hem, love it=)
Va juh bara tvungen att fota alla kryckorna när ja fick syn på dom.. fick nästan lite flashback från auswich, då man såg alla glasögon, proteser i en enda hög.. usch.. men lite likt eallafall.. hm..



Har ni köpt klart era julklappar? ja har fortfarande P kvar... har verkligen ingen aning om vad ja ska köpa!!!

Glömde ju visa min goda efterätt som ja gjorde på mitt kalas i fredags.. så gjorde mejj en när ja kom hem från jobbet idag=) såå gott!!!

 pusss♥

Kommentarer
Postat av: Sandra

Mmm låter helt underbart, är bara en aningens avis, eller ja massor ;)

Hoppas det gick bra med P !!

Kram

2008-12-22 @ 23:43:54
URL: http://sansa84.webblogg.se/
Postat av: Jossan

THANKS!!! För sms=) Hade vart grymt kul & gott me en fika.. Synd att ja va sjuk bara=/ Men en annan gång.. Puss

2008-12-23 @ 15:48:09
Postat av: Anna

Haha aww, vad fint du pyntade katten :D

2008-12-23 @ 16:47:43
URL: http://aannapannas.blogg.se/
Postat av: carro

Åå fy faan vad underbart, hade velat följa med ;)

God Jul på dej stumpan! Hoppas vi ses snart! Puss

2008-12-23 @ 19:10:07
URL: http://carroat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback