Egen säng!!

2012-10-24 12:39:23 MELIZZA❤
» Kommentarer(2) «


Igår flyttade vi in lizzans spjälsäng till vårt sovrum..
Dom 8 första veckorna sov hon i sin vagga i vårt sovrum men sen började hon krångla lite så då lät vi henne sova i våran säng och där har hon sovit sen dess.. Jättemysigt men också jättetrångt:/ (160cm säng, ja, tobbe, en mini bebiis som sover som att hon vore en jätte bebiis plus en mini chihuahua som sover och snarkar som att hon vore en st bernard, inte bästa kombon:) Så inatt försökte vi få henne till att somna och sova i sin egen säng.. Ligger hon i våran säng så somnar hon så fort vi släcker lampan men nu tog de ett litet tag men till slut slocknade hennes 2 blå, och sov ända till halv 9 (förutom en snabb slurk vid halv 6;) Hoppas att de kan fortsätta såhär bra!! Våran lilla prinsessa❤


Kommentarer
Postat av: mamma

Vad sköönt
Det kommer säkert att gå bra för eran lilla prinsessa att sova i sin egna säng. Ni kommer att sova mycket bättre alla 4:a.
Såvida hon inte brås på sin mamma och vill vara vaken och bli aktiverad ett par timmar varje natt mellan ca 01.00-03.00.(skämt o sido tror ej att det är ärfligt)
Kram till er alla

2012-10-24 @ 14:12:54
Postat av: Gunnilla Olausson

Hej på Er alla i familjen!
Hoppas att det fortsätter lika bra i fortsättningen, vet att Nikita både snarkar och har en viss förmåga att breda ut sej i sängen. Kram från Farmor.

2012-10-24 @ 18:36:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback