Lediga dag!!

2010-11-18 11:03:21 zaNDra
» Kommentarer(2) «


Sovmorgon, nystädat och helt ledig!!! UNDERBART♥
Gårdagen blev riktigt lyckad.. Frukost på sängen, en tur till trollhättan och överby för lite födelsedags shopping och någon julklapp.. På eftermiddagen blev de fika hos tobbes föräldrar och på kvällen hade vi tänkt gå på bio men vi stanna hemma istället, gick ingen bio vi va sugna på så de blev räkor & godis framför tv:n och hans nya xbox förstås!!

Idag tänkte ja bara ha de gött.. kanske kolla om ja hittar några jeans, går ju bara i jeansleggings nu för tiden.. På eftermiddagen kommer lilla kusin hit och kollar in våra små varelser och kvällen avslutas med mitt andra träningspass.. dumt att gå utan träningsvärk så ja tänkte väl ge mig i mina muppkläder och ge de ett försök till, lite kul va de ju faktiskt=)

Strax kommer bästaste anne hit♥



Mamma, svart som natten!!

Dom är ju inte lite lika eallafall=)

Fast någon skillnad är de allt när man kollar på dom en och en♥

Kommentarer
Postat av: Sandra

TACK så mycket ;)

Ja det känns skönt att man har fixat sig en lägenhet i alla fall, ska bli skoj att få köpa lite nytt och fixa iording, om man ska se något positivt i allt =)



Lycka till på jeansjakten =)

2010-11-18 @ 11:45:22
URL: http://sansa84.webblogg.se/
Postat av: Mia Svensson

Men guud så söta! Vilken dröm att ha såna små juveler hemma! Visste ni att katten va på tjocken eller blev det en glad överraskning? :)

2010-11-18 @ 16:19:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback