Helgens bravader..

2009-01-26 19:33:48 zaNDra
» Kommentarer(1) «


Lördagen va helt fullspeckad redan från klockan 10.. Började med lite hemmaspa.. sen Promenad me anne ut till skalunda.. ca 1,6 mil (den vägen vi gick) När vi väl kom fram så belönades vi med lite pasta för att fylla magen lite.. innan vi la oss i bubbelbadet och bara hade de gött.. Hade förberett med en flaska cava på kylning=) Satt riktigt fint..
Sen körde mamma in oss till stan där vi gjorde iordning oss inför kvällen.. Skulle juh vart singstar och alkoholintag på rådagatan men de blev bara alkoholintag.. hamnade på stadt eallafall.. vilket man ångrade redan när man hängde in jackan..  BEVISEN:


Igår vaknade ja vid halv 10.. Åkte & hämtade söta jacki.. Äntligen fick man va lite hundvakt och prova på hur ja ska leva mina år framöver=P Såå sööt.. smälter så fort ja ser henne!! Fick bli en tur runt halva lkp för att visa upp henne.. Tog även en tur ut mot lantlig luft där det serverades middag och lantlig prom!! Sen åkte vi in & övertalade mor & far.. Visste att dom skulle ångra sig så fort dom fick se söta jacki=P JAG ÄR SÅLD!!

Senare på kvällen blev de middag ute i skalunda & mys me ozzy på golvvärmen i badrummet!!

Om det är någon som har funderingar på att beställa denna grymt snygga bikini från asos.. så avråder jag er!! Så läcker men provade den när ja bubblade i lördags och den blev så genomskinnlig att den inte går att bada i bland folk.. Synd på ett så snyggt plagg!! pusss♥

Kommentarer
Postat av: Jossan

Herregud hur orkade ni gå så långt?? Hurtiga ni har blivit=) Låter som en riktig härlig dag!!! KRAAM

2009-01-26 @ 20:16:29
URL: http://zemren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback