Första dagen med nya uppgiften!!

2009-01-12 21:05:35 zaNDra
» Kommentarer(0) «


From idag ska ja jobba dag varje tisdag=) så slutar kl 15!! Känns riktigt bra, för nu kan ja juh faktiskt ha en dag i veckan som ja tränar, vilket ja förmodligen inte kommer göra men ja har juh eallafall ett alternativ! ha...
Efter att ja slutat har ja inte gjort så himla mycke.. slappat i soffan, handlat mat och peelat mejj med nya krämen, funkade riktigt fint.. så nu är man alldeles mjuk och skön!!
Funderar på att stänga av datorn nu och krypa ner till sängs.. är inte på bästa humöret, småirriterad på saker ja borde släppa och bara gå vidare.. men de är juh bara så svårt.. hakar nog upp mig alldeles för mycket!! Hoppas de blir bättre imorgon.. Har juh en triss i plånkan kanske ska ta och skrapa den så kanske man blir något gladare.. eller helt tvärtom, ne får nog bli så för att pigga upp mejj själv lite och sen en god nattsömn!!
Imorgon väntar en lång dag på jobbet.. Hoppas ja hittar någon tid som passar ihop med sjöäng, vill fixa mitt hår i slutet av månaden!! Vill egentligen klippa de också, men tror ja väntar tills efter thai, för då lär de juh verkligen behövas efter all sol=)
Sov så gott me er.. pusss♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback