Att inte folk kan låta bli andras saker....

2009-01-31 16:03:35 zaNDra
» Kommentarer(4) «


Igår va de jobb för hela slanten.. va där strax efter 8 på morgonen och cyklade hem strax innan 7.. se de blev en lång dag på jobbet... Efter de tog vi svängen förbi mcdonalds, igen. ja måste nog börja skrärpa mig.. typ NU!! Sen tog ja med vinaren och traskade över till fia.. förberedde presenterna för kvällens bravader och fick sedan skjuts bort till elin.. satt mest och tjötade massa och bara hade de allmänt trevligt.. skulle gått till bowlinghallen och sedan hem till sängen men vi blev så sena så bowlinghallen skulle precis stänga när vi kom dit.. så de fick bli till att gå på lokal istället.. Vet inte riktigt hur de gick till men pinsam som man är så gjorde ja bort mig rätt rejält så de lär väl inte bli utgång dit på väldigt länge..  Ahja, thats life..!!

Till saken då.. hade verkligen hur skoj som hellst igår.. tills ja hämtade ut min & annes jacka.. Bara de att hon hade visst med sig sin väska som ja aldrig fick av garderobsmannen.. så vi gick tillbaks men han kunde inget göra förenst alla hade gått ut.. så vi väntade.. Bara de att när vi va dom enda som va kvar så fanns de ingen väska.. Hoppas du som tog hennes väska har riktigt ångest idag och tar ditt sunda förnuft och går till polisen med den.. Hon hade juh allt i den, plånbok, nycklar, kamera & sin nya mobil... Inte bara de hon blev ju helt förstörd.. Så hopppas att du ger tillbaka den!!!

Ikväll blir de 75årsfest (3 25åringar) i tolsjö bygdegård=) kommer nog bli riktigt skojj.. Så nu ska ja hoppa in i duschen lite snabbt innan ja ska va borta vid 5 på förfesten hos Bettan & Marcus!! KRAAM♥

Kommentarer
Postat av: anna

fasen vad trist med väskan..

2009-01-31 @ 22:06:24
URL: http://storasyrran.blogg.se/
Postat av: Jossan

McDonalds igen.. Hehe ett par gånger denna veckan!! Men samma här, så gott jue=) Hur gick de me Annes väska sen?? Puss

2009-02-01 @ 16:17:17
URL: http://zemren.blogg.se/
Postat av: carro

Usch vad drygt! Stackars Anne! Hoppas hon får tillbaks den! Puss!

2009-02-01 @ 18:49:51
URL: http://carroat.blogg.se/
Postat av: carro

Du är utmanad:

http://carroat.blogg.se/2009/february/utkast-utmaning.html#comment

2009-02-01 @ 22:11:17
URL: http://carroat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback