Bad update trots ledig gårdag!!

2009-02-02 17:34:39 zaNDra
» Kommentarer(1) «


I lördags va de helfest i tolsjö bygdegård.. De va 3 små pojkar som hunnit växa till sig till stora 25 åringar som stod för de hela.. Började med förfest hos Bettan & Marcus.. Sen blev vi utkörda till tolsjö.. Mat med bordsplacering=/ fast klarade mejj rätt bra ändå=), Alkohol, tipspromenad, Alkohol, Dans och åter lite alkohol.. Slutade med att man fick betala för hur man hade behandlat sin stackars kropp tidigare under kvällen.. Soffan & hinken på esplanaden!! Tack för hjälpen eallafall.. Och nu kan ja nästan lova att de inte blir någon mer alkohol för min del innan thai!! SKÄRPNING för min del om ja ska hålla på såhär!!
Gårdagen hade ja nog behövt spenderat i sängen men fick mess vid 12 tiden att jackie va sugen på att komma hemmifrån så ja tog en prom bort och hämtade söta voffsingen=P Hade henne ända till halv 10!! Så söt & ja är såå kär!!
Idag har ja jobbat till tre sen åkte ja hem till anne en sväng.. Vet inte om ja va till så stor hjälp.. men de kan va skönt att ha någon nära sig bara!! Hoppas att de ordnar sig med honom, De ska de göra!!.. Tänker på dig eallafall vännen!!

Nu får de snart bli en prom & sen ska ja försöka städa upp i lägenheten!! Ha de gött!! KRAAAM♥

Kommentarer
Postat av: mia

Ja det skulle ju vart trevligt faktist, men hade ju ingen aning om att ni skulle va där ju. Hoppas ni hade skoj iaf, trots att det blev lite mycke! ;) Kram

2009-02-02 @ 21:00:17
URL: http://miasvensson86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback